Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM SMILEY - CULOAREA TA

Usher s-a căsătorit în mare secret, după spectacolul de la Super Bowl. Ceremonia a avut loc în Las Vegas

Usher s-a căsătorit cu Jennifer Goicoechea/ Profimedia
Usher s-a căsătorit cu Jennifer Goicoechea/ Profimedia

Usher, în vârstă de 45 de ani, și iubita sa de multă vreme, Jennifer Goicoechea, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie la Las Vegas, oraș în care artistul a performat în weekend la prestigiosul spectacol de la Super Bowl 2024. 

Cântărețul a avut parte de un weekend plin. Conform publicației People, Usher și Jennifer s-au căsătorit pe data de 11 februarie, la Vegas Weddings, lângă celebra Little White Wedding Chapel, cunoscută drept locul în care multe celebrități au ales să-și oficializeze relația. Mama lui Usher, Jonetta Patton, a fost martora cuplului, conform certificatului de căsătorie.

Usher s-a căsătorit cu Jennifer Goicoechea/ Profimedia

Usher s-a căsătorit cu Jennifer Goicoechea/ Profimedia

„Putem confirma că Usher și Jennifer Goicoechea au făcut următorul pas în relația lor și s-au căsătorit duminică seara în Las Vegas, înconjurați de prieteni apropiați și de familie”, a declarat un reprezentant al artistului pentru People. „Amândoi așteaptă cu nerăbdare să continue să-și crească copiii împreună, înconjurați de dragoste și le mulțumesc tuturor pentru urările de bine.”

Citește și: Usher i-a adus un omagiu lui Michael Jackson în timpul spectacolului de la Super Bowl 2024. Artistul a strălucit, la propriu, pe scenă

Ulterior, cuplul a apărut la petrecerea de după Super Bowl în ținute albe, fiind întâmpinat de legendarul producător muzical Bryan Michael Cox cu cuvintele: „Felicitări proaspeților căsătoriți din încăpere!”. Petrecerea respectivă a fost o cină oferită de Usher și brand-ul Remy Martin la Cathédrale Las Vegas.

Goicoechea a purtat un costum format din pantaloni albi largi, o cămașă cu umerii goi și și trei coliere statement, unul dintre ele având un pandantiv în forma literei U, în timp ce Usher purta o haină de blană albă lungă, sub care și-a ascuns un smoking negru. 

Usher s-a căsătorit cu Jennifer Goicoechea/ Profimedia

Usher s-a căsătorit cu Jennifer Goicoechea/ Profimedia

La începutul acestei săptămâni, interpretul de la Super Bowl a vorbit despre relația sa cu Goicoechea, într-un interviu pentru People. 

„Când găsești pe cineva despre care știi că este un partener grozav, sigur că este o onoare și o plăcere să poți să-ți împărtășești viața cu ea, mai ales când știi că te iubește pentru ceea ce ești”, a spus Usher. „Ne-am luat un angajament pe viață pentru copiii noștri. Nu ar fi ciudat să ne căsătorim, trăim deja ca și când am făcut asta”. 

Usher și Jennifer Goicoechea formează un cuplu din 2019. La doar un an după ce și-au început relația, cei doi au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună, pe Sovereign, care a venit pe lume în septembrie 2020. În noiembrie 2021, Jennifer Goicoechea a născut cel de-al doilea copil, Sire.

Citește și: Taylor Swift, sărut pasional cu Travis Kielce la Super Bowl. Artista abia și-a stăpânit lacrimile

Usher mai are doi copii (Usher V, în vârstă de 16 ani, și Naviyd, în vârstă de 15 ani) din relația cu prima sa soție, Tameka Foster.

Goicoechea muncește în prezent în industria muzicală. Ea s-a născut în Miami, debutând în industrie lucrând ca asistentă pentru Ciara. Apoi s-a mutat în California, unde și-a deschis propria companie de management, BoogsNEffect Management. A devenit vicepreședintă la A&R Epic Records. Cu o carieră de succes, aceasta a fost considerată în ultimii ani de către Billboard una dintre cele mai puternice persoane din industria muzicii hip-hop.

Galerie foto

Top citite
01 lino golden (1)
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
02 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
03 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
04 Usher și Sean „Diddy” Combs/ Profimedia
Ce se întâmpla cu adevărat în conacul lui Sean „Diddy” Combs. Usher a dezvăluit totul: „Aveam doar 14 ani”
05 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West, dat afară de la Super Bowl/ Profimedia
Kanye West, dat afară de la Super Bowl, după ce a„supărat-o” pe Taylor Swift. Cei doi artiști nu au trecut peste scandalul din 2009

Taylor Swift, în vârstă de 34 de ani, a fost prezentă duminică la Super Bowl, care a avut loc pe stadionul Allegiant din Las Vegas, pentru a-și susține iubitul, pe Travis Kelce, în vârstă de 34 de ani. La eveniment au participat mai multe celebrități, inclusiv Kanye West, în vârstă de 46 de ani, care a fost implicat în trecut într-un conflict cu Swift. 

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Hailey și Justin Bieber, printre vedetele prezente la Super Bowl. Ce este stilul „mob wife”, pe care l-a adoptat soția artistului

Hailey și Justin Bieber s-au numărat printre vedetele care au participat la Super Bowl, iar soția celebrului artist a fost în centrul atenției, căci a adoptat trendul „mob wife”, care a început să fie tot mai apreciat peste hotare.

Usher la Super Bowl 2024/ Profimedia
Usher i-a adus un omagiu lui Michael Jackson în timpul spectacolului de la Super Bowl 2024. Artistul a strălucit, la propriu, pe scenă

Usher a oferit duminică un spectacol plin de energie în pauza Super Bowl, care a inclus apariții surpriză ale unora dintre cei mai faimoși colaboratori ai săi, printre care Alicia Keys, Jermaine Dupri, HER, Will.i.am, Lil Jon și Ludacris, în timp ce starul R&B a cântat hiturile sale. Dar fanii nu au putut trece cu vederea peste omagiul subtil pe care artistul i l-a adus lui Michael Jackson. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...