Bucuresti | 102,8FM MALUMA - EL PRESTAMO

Un album al lui David Bowie din 2001, nelansat oficial în timpul vieții sale, va fi scos pe piață în luna ianuarie

David Bowie
David Bowie, Foto: Getty Images

Un album al lui David Bowie, care nu a fost lansat oficial în timpul vieţii artistului, va fi scos pe piaţă în ianuarie, în ziua în care acesta ar fi împlinit 75 de ani, informează BBC, citată de Agerpres.

Albumul intitulat Toy a fost înregistrat în 2001 și a apărut în mod ilegal pe internet în 2011. Va fi scos pe piață pe 7 ianuarie, sub forma unui set de 3 CD-uri.

Înainte de această lansare, albumul va face parte din ''David Bowie 5: Brilliant Adventure'', un material discografic mai amplu, care va fi scos pe piață în noiembrie.

Potrivit producătorului cântăreţului, Mark Plati, albumul redă ''sunetul oamenilor fericiţi că pot face muzică''.

''Toy este asemenea unui moment în timp, păstrat într-un chihlimbar de bucurie, foc şi energie. Sunt fericit să pot în sfârşit spune că acum ne aparţine tuturor'', a spus vechiul colaborator al lui Bowie într-un comunicat.

''Toy'' include o combinaţie de piese noi şi versiuni ale unor cântece mai vechi. Cântăreţul intenționase să lanseze albumul mai repede, dar casa să de discuri de la acea vreme, Virgin, a fost mai puţin entuziasmată.

Pe coperta albumului este reprezentat chipul lui Bowie, suprapus peste cel al unui bebeluş.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Eminem și-a deschis restaurant cu nume inspirat din propriile versuri. Fanii au fost uimiți când chiar artistul i-a servit

Întrucât lansarea ''Toy'' a fost amânată, muzicianul şi-a concentrat atenţia pe materialul care va deveni albumul său din 2002,''Heathen''.

O versiunea neautorizată a albumului ''Toy'' a apărut online, oferindu-le fanilor posibilitatea să vadă cum ar fi sperat Bowie să arate albumul.

Ediţia oficială a ''Toy'' include versiuni ale unor melodii din anii '60 cum ar fi ''I Dig Everything'', ''The London Boys'' şi ''You've Got A Habit Of Leaving''.

Citește și: Phil Collins, din ce în ce mai fragil. Artistul e transportat cu un scaun cu rotile la concerte și cântă stând jos

Bowie s-a stins din viaţă pe 10 ianuarie 2016, la scurt timp după a împlinit 69 de ani.

Top citite
01 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
02 Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon
Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique
03 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
04 selena gomez
Selena Gomez, despre lansarea celui de-al patrulea album. Artista recunoaște că în sfârșit „e fericită cu viața ei”
05 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a dat chix cu noul ei album, primul după 10 ani. "Nu e ca și cum cineva cerea următorul disc J.Lo", a spus chiar artista
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, primul album din ultimii 10 ani. "This is Me Now", odă pentru căutarea iubirii adevărate, lansat la pachet cu un film

Jennifer Lopez va lansa în 16 februarie mult-aşteptatul album "This Is Me.... Now", primul său disc de studio din ultimii aproape zece ani, care va ieşi pe piaţă odată cu single-ul "Can't Get Enough", a anunţat artista.

jlo și ben affleck
Jennifer Lopez, îndrăgostită până peste cap de Ben Affleck. Cum își exprimă iubirea pentru bărbatul vieții ei

Jennifer Lopez își sărbătorește dragostea cu Ben Affleck în toate modurile posibile. La un an de la nunta de poveste, solista a dezvăluit câteva versuri din piesa "Dear Ben Part II", în care-și cântă iubire pentru bărbatul cu care s-a căsătorit la aproape 20 de ani de la prima lor logodnă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!