Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Uciderea lui Tupac Shakur: Arestat după 27 de ani, acuzatul Duane Davis a pledat nevinovat

1993 - Poetic Justice - Movie Set
1993. Poetic Justice. TUPAC SHAKUR. Profimedia

Fostul lider de bandă acuzat de crimă în cadrul anchetei privind uciderea lui Tupac Shakur, în urmă cu 27 de ani, a pledat nevinovat joi, la un tribunal din Las Vegas, relatează AFP.

Duane Davis, cunoscut sub numele de "Keefe D", a fost acuzat de crimă în septembrie, deşi nu el a fost cel care a ţinut arma în timpul asasinatului comis la 7 septembrie 1996, relatează News.ro.

Acum în vârstă de 60 de ani, fostul lider al bandei South Side Compton Crips din Los Angeles, a recunoscut de mult timp implicarea sa în uciderea lui Tupac Shakur, care avea 25 de ani la acea vreme. În special, el s-a lăudat că a fost "comandantul" operaţiunii de ucidere a lui Tupac şi a patronului casei de discuri Death Row Records, Marion Knight, cunoscut sub numele de "Suge", ca represalii pentru un atac asupra nepotului său.

Citește și: Tupac Shakur și-ar fi dorit să intre în politică. Dezvăluirile făcute de un coleg de trupă la 27 de ani de la moartea celebrului rapper

Dar când a apărut joi în faţa instanţei din Las Vegas, Duane Davis a pledat "nevinovat" la acuzaţia de crimă. Conform legii din Nevada, oricine promovează sau participă la crimă, chiar şi indirect, poate fi acuzat de crimă.

Tupac Shakur, cunoscut pentru hiturile sale Dear Mama, California Love şi Changes, era o mare vedetă în lumea rap în momentul morţii sale. El era angajat al casei de discuri Death Row Records, asociată la acea vreme cu banda din Los Angeles Mob Piru, care era de mult timp în război cu banda South Side Compton Crips a lui Duane Davis. Procurorii au explicat luna trecută că procuratura bănuia de mult timp că "Keefe D" era implicat în crimă, dar nu avea suficiente dovezi pentru a-l acuza.

Citește și: Soţia lui Will Smith a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu Tupac Shakur. "Încă sunt furioasă pe el"

Dar totul a devenit mai clar când Davis, care era ultimul membru supravieţuitor al echipei din Cadillac-ul din care s-au tras focurile de armă, a publicat o autobiografie şi a vorbit despre crimă la televiziune.

Galerie foto

Top citite
01 stefan banica junior si tatal sau, stefan banica
Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”
02 Freddie Mercury
Freddie Mercury revine pe scenă la 33 de ani de la moartea sa, sub formă de hologramă. Solistul formației Queen a murit la 45 de ani 
03 Taylor Swift
Taylor Swift amână un concert, „devastată” de moartea unei fane în timpul caniculei din Rio de Janeiro
04 nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”
05 Jada Pinkett Smith revealed today that she was a drug dealer when she met Tupac Shakur on Sirius XM
Jada Pinkett Smith îl numește pe Tupac „sufletul ei pereche”. Ce fel de relație a existat între ea și regretatul rapper
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Icelandic Glacial At The 80th Annual Golden Globe Awards
Lisa Marie Presley a murit înainte să-și plătească datoriile. Fiica lui Elvis Presley datorează 3,8 milioane de dolari unei companii

O companie privată de creditare cere acum despăgubiri moștenitorilor Lise Marie Presley, după ce aceasta ar fi împrumutat 3,8 milioane de dolari în 2018, bani pe care nu i-a restituit. Conform documentelor judecătorești făcute publice de Entertainment Tonight, fiica lui Elvis Presley trebuia să plătească integral împrumutul până în martie 2022. 

tupac
Tupac Shakur și-ar fi dorit să intre în politică. Dezvăluirile făcute de un coleg de trupă la 27 de ani de la moartea celebrului rapper

Tupac Shakur a fost ucis în urmă cu 27 de ani, iar acum, colegul de trupă al rapperului, E.D.I Mean, a dezvăluit care era cel mai mare vis al artistului. Potrivit acestuia, Tupac și-ar fi dorit să intre în politică, având o mulțime de idei despre cum va putea să schimbe America. 

The Kinks/ Profimedia
Fostul claviaturist al trupei The Kinks, John Gosling, a murit la vârsta de 75 de ani

Trupa The Kinks i-a adus un omagiu fostului lor coleg de trupă, John Gosling, după ce acesta a murit la vârsta de 75 de ani, scrie The Guardian.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...