Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SPIKE - NAUFRAGIAT (ID PROFM)

Travis Barker a fost spitalizat pentru pancreatită. Afecțiunea ar fi fost declanșată de o colonoscopie făcut recent de artist

Travis Barker transportat la spital/ Profimedia
Travis Barker transportat la spital/ Profimedia

Travis Barker a fost transportat cu o ambulanță, marți, la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles. În urmă cu puțin timp, s-a aflat că artistul a fost spitalizat pentru pancreatită, afecțiune declașată de o colonoscopie făcut de acesta de curând. 

Toboșarul trupei Blink-182 va rămâne sub observații medicale la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, California, unde soția lui, Kourtney Kardashian, îi este alături. Potrivit TMZ, medicii lui Travis consideră că pancreatita, care este o inflamație a pancreasului, a fost „declanșată” de o colonoscopie recentă.  

Mai multe surse au declarat pentru site-ul menționat mai sus că Barker a cerut în urmă cu ceva timp să i se facă examenul de colonoscopie, procedură efectuată pentru a căuta modificări ale intestinului gros și rectului, cum ar fi țesuturile umflate, iritate, polipi sau cancer. Cu toate acestea, în cazuri foarte rare, o colonoscopie poate provoca pancreatită, o afecțiune care necesită de obicei spitalizare și poate dura câteva zile sau, în unele cazuri, poate apărea pe parcursul a mai mulți ani. Simptomele afecțiunii, care pot fi cauzate și de calculi biliari sau de consumul cronic și intens de alcool, includ dureri abdominale superioare, greață și vărsături. 

Travis Barker transportat la spital/ Profimedia

Travis Barker transportat la spital/ Profimedia

Citește și: Kourtney Kardashian, cadou de milioane pentru logodnicul ei Travis Barker. „Când fata visurilor tale îți oferă mașina visurilor tale”

Deși este considerat a fi un examen destul de sigur, colonoscopia nu este lipsită de riscuri și cel mai frecvent efect secundar este durerea de stomac, crampele sau senzația de balonare după aceea. În cazuri foarte rare, procedura poate provoca și pancreatită, conform Jurnalului Internațional de Rapoarte de Cazuri de Chirurgie. 

Persoanele care prezintă un risc mediu de cancer colorectal ar trebui să înceapă să urmeze proceduri de screening şi să facă colonoscopii după vârsta de 45 de ani, potrivit Cancer.org, scrie Agerpres.

Kourtney Kardashian a fost alături de soțul său încă de când a fost preluat de ambulanță, iar surse au declarat pentru revista People că aceasta „nu va pleca de lângă jumătatea ei”. 

Citește și: Kourtney Kardashian și Travis Barker, primele imagini de la nunta impresionantă din Portofino: „Fericiți pentru totdeauna”

„Kourtney era îngrijorată ieri. Amândoi au fost. Travis suferea de dureri de stomac extreme și abia putea să meargă”, a declarat un apropiat al vedetelor pentru People. 

La scurt timp după ce tatăl ei a fost luat pe targă de acasă, fiica lui Barker, Alabama, le-a cerut fanilor ei de pe Instagram: „Vă rog să trimiteți rugăciunile voastre”.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Galerie foto

Top citite
01 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
02 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
03 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
04 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
05 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

Usher și Sean „Diddy” Combs/ Profimedia
Ce se întâmpla cu adevărat în conacul lui Sean „Diddy” Combs. Usher a dezvăluit totul: „Aveam doar 14 ani”

După ce agenții Departamentului pentru Securitate Internă al SUA au deschis o anchetă care îl vizează pe starul hip-hop Sean "Diddy" Combs și au fost percheziţionate proprietăţile acestuia din Los Angeles şi Miami, un interviu oferit de Usher în 2016 a devenit viral. Artistul în vârstă de 45 de ani a făcut atunci o serie de dezvăluiri despre ce anume se întâmpla mai exact în conacul rapperului în vârstă de 54 de ani din New York. 

Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

Cardi B a oferit cel mai sincer interviu în timp ce își promova cel de-al doilea album. Artista în vârstă de 31 de ani a recunoscut că s-a lăsat controlată de frici și a avut multe de pierdut, mărturisind că s-a pierdut chiar și pe ea însăși.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys
Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys

Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală