Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Tom Parker, solistul diagnosticat cu cancer inoperabil, a murit la 33 de ani. Soția lui: ”Inimile noastre sunt frânte!”

Tom Parker

Tom Parker, solistul trupei The Wanted, s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani, după o luptă cu un cancer cerebral.

Vestea teribilă a fost confirmată de soția lui, Kelsey, care îi dăruise doi copii - Aurelia, în vârstă acum de doi ani și Bodhi, de un an.

Citește și: Soția lui Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, a născut în secret

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Cu inimile împietrite de durere confirmă că Tom a murit în urmă cu puțin timp, având alături familia.”, a declarat Kelsey, conform Daily Mail.

”Inimile noastre sunt frânte. Tom a fost centrul universului nostru și nu ne putem imaginea viața fără zâmbetul lui molipsitor și fără prezența lui energică.”, a mai scris tânăra care este nevoită să-și crească singură cei doi copii.

Citește și: Tom Parker din trupa The Wanted se luptă de un aproape un an și jumătate cu un cancer inoperabil. Medicii sunt uimiți că e în viață

Tom Parker se lupta cu o tumoră cerebrală inoperabilă din 2020

După ce în 2020, Tom Parker din trupa The Wanted a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală inoperabilă, sfârșitul anului 2021 i-a adus vești mai bune: boala nu a avansat.

Cântărețul de 33 de ani nu s-a lăsat învins de diagnosticul primit, glioblastom în stadiul 4, și a continuat să lupte, să se bucure de viață și de timpul petrecut alături de familie. Pe final de 2021, tânărul a oferit noi vești despre starea lui de sănătate și despre tratamentul sub care încă se află.

Citește și: Băieții de la ”The Wanted” revin cu un nou album. Tom Parker, diagnosticat cu tumoră pe creier, face parte din proiect

La începutul lunii martie, Tom dezvăluia că își dorește din suflet să susțină un turneu alături de colegii din trupa The Wanted, motiv pentru care plecase în Spania, unde s-a internat într-un spital privat, pentru a încerca un tratament revoluționar care să-i oferă destulă putere pentru a participa la turneu. Cântărețul s-a declarat șocat de lipsa de ajutor și de slaba finanțare pentru pacienții cu cancer pe care o oferă Marea Britanie, scrie Daily Star.

Tom Parker recunoștea, de asemenea, că la aproape un an și jumătate de la diagnosticul crunt, până și medicii au rămas uimiți că încă e în viață. "Cred că nici doctorii nu știu ce vom face mai departe. E neobișnuit să trăiești 16 luni cu acest diagnostic, așa că sunt un pic perplecși și ei. Nu știm încotro mergem în continuare", a declarat solistul pentru presa britanică.

Galerie foto

Top citite
01 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
02 Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”
03 Jessica Biel și Justin Timberlake
Jessica Biel, imagini rare cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor. Fanii au reacționat imediat: „Ce simpatici sunt!”
04 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
05 Moni Bordeianu a murit/ Foto: Facebook
Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii Phoenix, a murit la 75 de ani: „A plecat să deschidă alt drum”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Nick Cannon
Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, despre cum e să aibă 12 copii cu 6 femei: "Nu duc o viață normală"

Nick Cannon a vorbit despre cum este viața ca tată a 12 copii. Fostul soț al lui Mariah Carey este conștient că poziția în care se află e departe de ordinar. 

Andra și Eva Măruță/ Foto: Instagram
Reacția Andrei după ce fiica ei de 8 ani, Eva Măruță, a fost intens criticată online: „Credeam că sunt pregătită pentru orice”

Eva Măruță a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce și-a făcut debutul în actorie în filmul „Tati Part-time”. Puștoaica în vârstă de doar opt ani a fost aspru criticată în mediul online, iar părinții ei, Andra și Cătălin Măruță au gestionat cu greu valul de reacții negative.

sinead-oconnor-portret
Fost iubit al lui Sinead O'Connor, declarații după ce s-a aflat cauza morții ei: „S-a stins de inimă frântă!”

Cauza morții cântăreței şi compozitoarei irlandeze Sinead O'Connor a fost anunțată la șase luni de la decesul acesteia, iar la scurt timp unul dintre foștii ei parteneri a vorbit despre moartea acesteia, afirmând că ea s-a stins „de inimă frântă”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"