Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan DELIA - FATA DE PE PLAJA (LOLOLO)

Taylor Swift, la un pas să devină miliardară datorită turneului „Eras”. Recordurile setate de artista americană

taylor
Taylor Swift. Profimedia/Getty Images

Taylor Swift este la un pas de a deveni miliardară. Datorită turneului „Eras”, averea ei a crescut acum la 740 de milioane de dolari, iar artista mai are cel puțin încă un an de concerte, după ce a anunțat că a crescut numărul acestora de la 52 la 146, spectacolele urmând să se desfășoare în America de Nord și de Sud, în Europa, Asia și Australia.

În aprilie, cântăreața recompensată cu premiul Grammy avea în conturi 570 de milioane de dolari, bani obținuți din turnee, din vânzarea de albume, din imobiliare, contracte de publicitate și din actorie.

Primele 22 de spectacole ale turneului The Eras au generat încasări de peste 300 de milioane de dolari, potrivit publicației Pollstar. Rapoartele de la jumătatea anului, publicate luni, arată că turneul lui Swift a fost cel mai mare la nivel de încasări din America de Nord și din întreaga lume, între 17 noiembrie 2022 și 17 mai 2023.

Din acești bani, după ce a plătit taxe de producție și compania care s-a ocupat de promovarea turneului, artista a rămas cu $110 milioane. Din acesti bani și-a plătit managerul, dansatorii soferii, cateringul, etc .

Astfel, Forbes estimează că ea a obținut un venit net personal de 30 de milioane de dolari.

Galerie foto

Iar după ce Taylor a mai adăugat zeci de show-uri, „The Eras” este pe cale să devină cel mai mare turneu de concerte de muzică live din toate timpurile.

Taylor Swift, cel mai popular artist la nivel mondial

Se pare că Swift este în prezent cel mai popular artist la nivel mondial în ceea ce privește vânzarea de bilete, streaming, difuzare și performanță în social media. Dacă previziunile sunt corecte, Swift îl va depăși pe Sir Elton John, al cărui turneu „Farewell Yellow Brick Road Tour” a generat venituri de 910,4 milioane de dolari.

Singura care ar putea să o depășească pe Taylor Swift este Beyonce, cu turneul „Renaissance”. Previziunile arată că „Renaissance” ar putea aduce 2,4 miliarde de dolari din vânzările de bilete până în octombrie.

Taylor Swift Heads to Electric Lady Studio in New York City

Taylor Swift. Profimedia

Taylor Swift a devenit anul acesta și prima artistă cu patru albume simultan în Top 10 în SUA. Ea a doborât şi un record stabilit de Barbra Streisand

Se spune că peste 3,5 milioane de oameni s-au înscris pentru a obține bilete la concertele ei, un record.

Datorită lansării reînregistrării albumului ei din 2010, Speak Now, în iulie, combinată cu viitoarele câștiguri din turneu, Taylor ar putea ajunge anul viitor la o avere netă de 900 de milioane de dolari, poate chiar 1 miliard.

Mai mult, concertele lui Swift oferă și un impuls economiei SUA, fanii cheltuind bani pe cazare, mâncare, transport, îmbrăcăminte și alte produse în diferite orașe.

Potrivit unui sondaj realizat de QuestionPro, se estimează că în medie o persoană care participă la unul dintre spectacolele lui Taylor Swift va cheltui cel puțin 1.300 de dolari, iar beneficiul economic total pentru SUA: 5 miliarde de dolari.

 

Top citite
01 Sophie Turner și Taylor Swift
Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei
02 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin
03 (FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando
Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album
04 taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"
05 Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Taylor Swift
Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un "an uimitor" pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

Taylor Swift
Fanii lui Taylor Swift, îngrijorați de starea ei de sănătate: „Are nevoie de odihnă!” Imaginile surprinse de un utilizator sunt virale

Taylor Swift și-a îngrijorat fanii după un concert susținut în Singapore, mulți întrebându-se dacă nu cumva aceasta are nevoie de odihnă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut
E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut

E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut

FILM NOW Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT FOTO A
FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"
DIGI FM Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
UTV Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita