Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC TEDDY SWIMS - LOSE CONTROL

Taylor Swift ameninţă că va da în judecată un student care i-a urmărit avionul privat: „Este o chestiune de viaţă și de moarte”

Taylor Swift
Taylor Swift la Globurile de Aur 2024 / Foto: Profimedia

Un student care urmăreşte avioanele private ale celebrităţilor spune că avocaţii lui Taylor Swift au ameninţat că îl vor da în judecată pentru că a împărtăşit online informaţiile despre zborul ei, transmite BBC.

Jack Sweeney foloseşte date disponibile publicului pentru a urmări decolările şi aterizările avioanelor aparţinând unor persoane bogate şi le postează o zi mai târziu, relatează News.ro.

Avocaţii lui Swift i-au trimis o scrisoare de încetare a urmăririi lui Sweeney, un student în vârstă de 21 de ani la University of Central Florida, cerându-i să înceteze să mai partajeze locaţia avionului privat al acesteia.

Scrisoarea, emisă în decembrie, spune că informaţiile reprezintă "o ameninţare iminentă la adresa siguranţei şi bunăstării" lui Swift, numind-o "o chestiune de viaţă sau de moarte" pentru ea.

Citește și: Taylor Swift dezvăluie titlurile pieselor de pe „The Tortured Poets Department”. Colaborări cu Florence + The Machine și Post Malone

Aceasta citează numeroşi hărţuitori cu care a avut de-a face în cariera sa şi spune că datele le oferă infractorilor "o foaie de parcurs pentru a-şi duce la îndeplinire planurile".

BBC nu a analizat în mod independent scrisoarea, al cărei conţinut a fost relatat de presa americană.

Într-o declaraţie pentru BBC, Jack Sweeney a spus: "Nu intenţionez nicăieri să fac rău".

"De fapt, cred că Swift are câteva cântece bune. Cred în transparenţă şi în informaţiile publice ", a spus el.

El a adăugat că a primit scrisoarea de ameninţare după ce mass-media a început să analizeze cu atenţie amprenta de carbon a lui Swift.

În 2022, Swift s-a aflat în fruntea listei celebrităţilor cu cele mai mari emisii de CO2 ale avioanelor private, potrivit firmei de marketing digital Yard. Organizaţia a constatat că emisiile emise de jetul ei au fost de aproximativ 1.185 de ori mai mari decât emisiile anuale totale ale unei persoane obişnuite.

Citește și: Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy: "Nici nu s-a uitat la ea". Imaginile sunt virale

Luna trecută, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost arestat sub acuzaţia de hărţuire în faţa casei lui Swift.

O purtătoare de cuvânt a lui Swift a declarat presei americane că postările despre avionul ei sunt parţial de vină.

"Nu putem comenta nicio investigaţie în curs de desfăşurare a poliţiei, dar putem confirma că momentul în care a fost hărţuită sugerează o legătură", a declarat purtătoarea de cuvânt Tree Paine.

"Postările sale spun exact când şi unde ar fi fost ea", a adăugat aceasta.

BBC i-a contactat pe avocaţii lui Swift pentru comentarii.

Planurile de călătorie ale lui Swift au atras, de asemenea, o atenţie sporită din partea fanilor în ultimele luni, din cauza turneului ei de concerte foarte mediatizat.

Duminică, ea urmează să zboare la Las Vegas pentru a-şi vedea prietenul jucând în Super Bowl NFL, la o zi după concertul său din Tokyo.

Postarea lui Sweeney nu oferă nicio informaţie despre cine călătoreşte în avioane sau unde se duc călătorii după ce aterizează.

El a urmărit, de asemenea, zborurile private ale altor americani bogaţi, printre care cofondatorul Microsoft, Bill Gates, fondatorul Amazon, Jeff Bezos, şi directorul executiv al Meta, Mark Zuckerberg.

Galerie foto

Top citite
01 2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala
Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"
02 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin
03 (FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando
Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album
04 taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"
05 Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Taylor Swift
Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un "an uimitor" pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

Erika Isac/ Foto: Instagram
Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, despre abuz și hărțuire: „Și eu am trecut prin așa ceva”

Erika Isac a făcut furori cu piesa „Macarena”, în care vorbește despre hărțuire și abuzul asupra femeilor, iar recent a lansat o nouă melodie, „Femei în Parlament”, care are un nou mesaj puternic. Deși piesele sale au creat controverse în mediul online și nu numai, artista susține că prin ele își dorește să schimbe ceva în societatea actuală. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...