Bucuresti | 102,8FM BUSTA RHYMES - I KNOW WHAT YOU WANT

Taylor Swift, amendată cu 3.000 de dolari pentru că nu a curățat gunoiul din fața casei sale. Cântăreața are 32 de amenzi neachitate

65th Annual Grammy Awards
Taylor Swift. Grammy Awards. Profimedia

Taylor Swift se află în prezent în turneul ei mondial, de pe urmă căruia va acumula o sumă uriaș de bani. Cu toate acestea, cântăreața în vârstă de 33 de ani trebuie să dea o parte din sumă pe amenzile primite în ultimii ani pentru că nu și-a curățat zona din fața casei sale din New York. 

Citește și: Momentul când Taylor Swift îi ia apărarea unui fan în timpul concertului. Tânăra era hărțuită de un agent de securitate

Artista a fost sancționată de 32 de ori pentru că nu a păstrat curată zona din fața casei sale, amenzile ajungând la suma totală de 3.000 de dolari, potrivit rapoartelor. Amenzile primite de Taylor Swift au fost emise de Departamentul de Salubritate din New York între ianuarie 2018 și ianuarie 2023. Autoritățile ar fi fost nemulțumite de pavajul murdar din fața casei cu trei etaje a artistei, precum și de „eliminarea necorespunzătoare a gunoiului de către cântăreață”. 

Potrivit înregistrărilor obținute de The New York Post, zona din afara casei lui Taylor din Tribeca era plină de grămezi de ziare, sticle, carton și șervețele. Publicația a raportat că pe trotuar au găsit „scrum împrăștiat și un pachet gol de țigări”. 

Citește și: Taylor Swift s-a tăiat la mână în timpul unui concert. Ce le-a spus artista fanilor săi: „Nu vă faceţi griji pentru mine”

Unul dintre vecinii lui Taylor a declarat pentru publicația Mirror că artistei „nu-i pasă de gunoiul din fața casei” și că este „mai concentrată pe turneul său de milioane de dolari”. Cu toate acestea, fanii artistei au sărit în apărarea ei sugerând că aceasta nu fumează și că gunoiul nu-i aparține. 

Taylor Swift ar urma să încaseze peste un miliard de dolari din turneul său mondial, fiind un prag pe care „niciun artist nu l-a atins vreodată”, potrivit publicației Fortune.

Galerie foto

Top citite
01 Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor
02 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
03 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin
04 (FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando
Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album
05 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”

Jon Bon Jovi a trecut prin cea mai grea perioadă din viața lui în urmă cu doi ani, atunci când a fost nevoit să-și opereze corzile vocale. Știind că este o intervenție riscantă, care l-ar fi putut face să nu mai cânte niciodată, artistul a apelat la toate metodele existente pentru a se recupera fără a fi nevoie de operație, recunoscând că a ajuns chiar și la un practician de Voodoo.

taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"

Taylor Swift, considerată regina muzicii pop, a lansat un nou album, al unsprezecelea. "Este vorba despre dragoste şi poezie... The Tortured Poets Department a ieşit acum", a scris ea pe Instagram.

Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Courtney Love nu a fost deloc blândă când a fost întrebată ce părere are despre artistele momentului, inclusiv despre Taylor Swift.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului
O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
DIGI SPORT O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”