Bucuresti | 102,8FM TOBI IBITOYE - BABY COME BACK

Take That, Lionel Richie, Katy Perry şi Andrea Bocelli, între artiştii care vor cânta la concertul dedicat încoronării regelui Charles

Take That, Lionel Richie, Katy Perry şi Andrea Bocelli, între artiştii care vor cânta la concertul dedicat încoronării regelui Charles / Profimedia
Take That, Lionel Richie, Katy Perry şi Andrea Bocelli, între artiştii care vor cânta la concertul dedicat încoronării regelui Charles / Profimedia

Take That, Lionel Richie şi Katy Perry se vor număra printre artiştii care vor cânta la concertul dedicat încoronării regelui Charles, alături de cântăreţii de operă Andrea Bocelli şi Sir Bryn Terfel, a anunţat BBC. Cantautoarea Freya Ridings şi compozitorul şi producătorul de soul Alexis Ffrench vor urca, de asemenea, pe scena din incinta Castelului Windsor duminică, 7 mai.

Ei fac parte dintr-un line-up care va aduna la eveniment a 20.000 de persoane şi invitaţi, show care va fi difuzat şi pe BBC One, BBC iPlayer, BBC Radio 2 şi BBC Sounds, potrivit News.ro.

Gary Barlow, Howard Donald şi Mark Owen de la Take That au declarat: „Acesta va fi primul nostru spectacol live de la Odyssey Tour, acum patru ani, şi ce scenă ca să revenim! O trupă şi orchestră uriaşă live, un cor, toboşari militari, fundalul Castelului Windsor şi celebrarea unui nou rege. Abia aşteptăm!". 

Citește și: Prințul Harry, criticat dur de un prezentator britanic: „Ce caută la încoronare? Nu a distrus destul familia regală?”

Richie, care a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 2022, a declarat: „A împărţi scena cu ceilalţi interpreţi la concertul de încoronare este un eveniment o dată în viaţă şi va fi o onoare şi o sărbătoare". 

Perry, ambasadoare a British Asian Trust, fondat de rege, a spus că este încântată să „ajute aducând încă o lumină asupra Fondului de protejare a copiilor, a cărui activitate include iniţiative de strângere de fonduri cu scopul de a găsi soluţii la traficul de copii”.

Bocelli şi Terfel vor cânta în duet la concert, în timp ce Ridings va cânta împreună cu Ffrench. Artiştii vor fi susţinuţi de muzicieni de talie mondială, inclusiv o orchestră de 70 de muzicieni şi o trupă house care cuprinde Massed Bands din divizia Household şi Orchestra de coarde a contesei de Wessex.

Spectacolul va include o apariţie exclusivă a Corului încoronării, un grup divers, ales dintre corurile comunitare şi cântăreţii amatori din întreaga Marea Britanie.

Citește și: Viaţa Camillei, prima regină consoartă divorţată din Regatul Unit, în zece date cheie. Fostul ei soț va fi prezent la încoronare

Lighting up the Nation va implica iluminarea unor locuri emblematice din Marea Britanie folosind proiecţii, lasere, afişaje de drone şi lumini.

Detaliile au fost anunţate în timp ce un sondaj YouGov a dezvăluit că majoritatea britanicilor nu erau interesaţi de încoronare. În sondajul efectuat pe mai mult de 3.000 de adulţi în această lună, 35% au spus că „nu le-a păsat foarte mult” de eveniment, iar 29% au spus că nu le pasă deloc, în timp ce 24% dintre respondenţi au spus că le pasă destul de mult şi doar 9% au spus că le pasă foarte mult. Dar 46% au spus că probabil vor urmări încoronarea sau vor participa la festivităţi. 

Galerie foto

Top citite
01 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
02 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
03 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
04 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
05 stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

DANBALAN80s-94
Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, este în centrul unui scandal în această perioadă, fiind acuzat de fani că s-a urcat pe scenă în stare de ebrietate.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Captură video Youtube
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, moment plin de tandrețe în timpul concertului de Crăciun. Artistul nu și-a putut lua ochii de la ea

Ștefan Bănică și-a susținut concertul anual de Crăciun la Sala Palatului și, ca de fiecare dată, le-a oferit fanilor săi cel mai frumos spectacol de sărbători. Cântărețul a avut pregătite o mulțime de surprize, una dintre ele fiind chiar soția sa, care a urcat pe scenă alături de el.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!