Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan 29 RUBY - STINGE LUMINA

Surpriză de proporții în showbiz. Fostul soț al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit la câteva luni de la divorț: ”Ea este soția mea!”

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu / Facebook

Surpriză de proporții în showbiz acum, la început de an. Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, solista trupei Class, s-a recăsătorit la doar câteva luni de când a divorțat.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Costin Craioveanu, care a divorțat de Mihaela Cernea în luna septembrie a anului 2021, după un mariaj de mai bine 20 de ani, s-a recăsătorit cu Ada, o tânără pe care și-a dorit să o prezinte lumii întregi.

Citește și: Mihaela Cernea, solista trupei Class, divorțează. Cântăreața obținuse un ordin de restricție împotriva soțului

„Azi 1.01.23 de ziua Sfântului Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie 22, cu 2 copii frumoși și talentați, cu momente frumoase de iubire și respect, cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground. Tatăl meu îmi spunea ca nu poți fi sclav la 2 stăpâni… Am ales acest drum, bun, prost, doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasă și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani!????”, a scris Costin Craioveanu pe Instagram, potrivit Spynews.ro. 

Costin Craioveanu și noua lui soție

Costin Craioveanu și noua lui soție / SpyNews.ro

Citește și: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat. Pictorul a rupt tăcerea: ”Este un capitol încheiat, ne ocupăm amândoi de copii!”

În luna septembrie a anului trecut, pictorul a vorbit despre separarea de fosta soție, dezvăluind care a fost momentul în care au semnat actele de divorț.

”A fost acum o săptămână. Mai durează nu știu cât, o lună până dau ăștia răspunsul. Habar nu am. Nu știu cum dau sentința, mai durează o lună, o lună jumătate. Da (n.r. am semnat), dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Este un capitol încheiat. Asta e”, a declarat Costin Craioveanu pentru Click

Totodată, el a precizat că cei doi copii ai lor vor fi crescuți de ei, întrucât au custodie comună.

”Custodie comună, ne ocupăm ambii de copii. Stăm unii lângă alții, nu avem nicio… suntem civilizați”, a mai adăugat pictorul.

Mihaela Cernea și pictorul Costin Craioveanu s-au separat anul trecut

mihaela cernea si costin craioveanu

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat. / Foto: Facebook

În luna octombrie a acestui an, Mihaela Cernea și Costin Craioveanu semnau actele de divorț, la mai bine de șase luni de când se aflase că cei doi s-au separat. Artiștii au doi copii împreună: un băiat de 17 ani, Leon, și o fată de 13, Leia. Mihaela este cea care a depus actele de divorț și a cerut și un ordin de restricție împotriva fostului ei partener. 

Costin Craioveanu a avut o reacție dură după ce Mihaela Cernea a depus actele de divorț

La scurt timp după ce soția sa a depus actele de divorț, Costin a avut o reacție dură pe rețelele sociale.

Citește și: Mihaela Cernea, solista trupei Class, divorțează. Cântăreața obținuse un ordin de restricție împotriva soțului

"Ce a fost nimic nu va mai fi… Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15% adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești de 21 de ani? De când v-am construit case, v-am dus în toate vacanțele din Europa… Cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri… și iubire. De ce? Că eu, Costin Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția! Doar am făcut dragoste cu ea și are doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii", a scris bărbatul pe Instagram.

Galerie foto

Top citite
01 Costin Craioveanu și noua lui soție
Cu ce se ocupă actuala soție a lui Costin Craioveanu. Fostul soț al Mihaelei Cernea a anunțat că s-a recăsătorit în luna ianuarie
02 costin craioveanu
Fostul soț al Mihaelei Cernea are planuri mari cu femeia cu care s-a căsătorit în prima zi a anului: "Vrem să ne mărim familia"
03 costin craioveanu si mihaela cernea
Care este acum relația dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, la trei luni de la divorț: "Suntem vecini. Ne mai intersectăm"
04 Anca Badiu 5
Anca Badiu, prima reacție după ce fostul soț al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit: ”Cred că inima lui este tot la Mihaela”
05 mihaela cernea
Mihaela Cernea e pe cai mari după divorț. Și-a deschis o afacere acum câteva luni și deja se extinde: "Sunt mândră"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat. Pictorul a rupt tăcerea: ”Este un capitol încheiat, ne ocupăm amândoi de copii!”

Mihaela Cernea, cântăreața cunoscută ca solistă a trupei Class, este din nou femeie singură. Ea și Costin Craioveanu au semnat actele de divorț, la mai bine de șase luni de când artista a dezvăluit că s-a separat de cel care i-a fost soț mai bine de 18 ani.

Mihaela Cernea
Ce face Mihaela Cernea, solista trupei Class, la șase luni de când a anunțat că divorțează. Viața ei s-a schimbat radical

Au trecut mai bine de șase luni de când Mihaela Cernea, solista trupei Class, a dezvăluit că divorțează de Costin Craioveanu după 18 ani de căsnicie, iar acum aceasta a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei în ultima perioadă.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu
Costin Craioveanu, reacție dură după ce Mihaela Cernea a depus actele de divorț: ”De ce ai stat cu mine 21 de ani?”

A trecut mai bine de o săptămână de zile de când s-a aflat că Mihaela Cernea a depus actele de divorț. Acum, însă, Costin Craioveanu, încă soțul artistei, a reacționat pe rețelele sociale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu