Bucuresti | 102,8FM SMILEY - LOCUL SFINTESTE OMUL

Studentii ies in strada, pentru o actiune... flashmob!

studentii-ies-in-strada-pentru-o-actiune-flashmob

Uniunea Studentilor din Romania si organizatiile partenere va invita luni, 9 noiembrie, la ora 15:00, in Piata Universitatii, in fata TNB la Flashmob UniFEST.

Evenimentul va fi urmat de o conferinta de presa tinuta in foaierul TNB, sala 99, intrarea AMFITEATRU ora 15:30. La Conferinta vor participa: Ion CARAMITRU, Luminita-Sorina PLACINTA, Actorul Dragos BUCUR, Directoarea Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti Andra RADU si Adi DESPOT.

Flashmob-ul este o aglomerare spontana de oameni, un eveniment de foarte scurta durata care se intampla sub aparenta purei coincidente. Un set de instructiuni exacte sunt trimise unui numar foarte mare de oameni care sunt invitati sa isi transmita mesajul, in cel mai creativ mod, pentru nu mai mult de 10 minute.

Adi Despot, trupa de teatru Passepartout, actorul Dragos Bucur sunt invitatii speciali ai Flashmob-ului UniFEST.
UniFEST da liber la "distractie pe gratis, nu degeaba!" la teatru, opera, concerte, cinematografe, muzee, competitii sportive, Miss Romania, campanie de donare sange, expozitii, dezbateri si evenimente caritabile in perioada 9-19 noiembrie. Editia a 8-a a festivalului studentesc are loc in 16 orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Arad, Oradea, Targu Mures, Suceava, Ploiesti, Pitesti, Targu Jiu, Targoviste, Craiova si Constanta.

Vino in Piata Universitatii, La Teatrul National Bucuresti cu 5 minute inainte de ora 15:00, momentul de inceput al flashmob-ului. Ai grija sa iti setezi ceasul dupa ceasul oficial al Festivalului UniFEST. Il gasesti pe prima pagina a site-ului www.unifest.ro.

Comporta-te ca si cum nimic interesant nu urmeaza sa se intample. La ora 15:00 apasa butonul de inregistrare si intra in actiune.

Top citite
01 Hilograf-flashmob-tnb
Trupa Holograf, surprinsă de un flashmob la TNB (VIDEO)
02 super-flashmob-in-paris-vezi-cat-de-tare-au-dansat-niste-tineri-pe-melodia-lui-psy-gangnam-style
Super flashmob in Paris! Vezi cat de tare au dansat niste tineri pe melodia lui PSY, "Gangnam Style"
03 mega-concert-iris-in-cadrul-unifest-azi-de-la-20-00-la-sala-palatului
Mega-concert IRIS in cadrul UniFest, azi de la 20:00 la Sala Palatului!
04 film-oficial-michael-jackson-dance-tribute-bucuresti
[FILM OFICIAL] Michael Jackson Dance Tribute, Bucuresti
05 video-michael-jackson-omagiat-prin-dans-la-bucuresti-live
[VIDEO] Michael Jackson, omagiat prin dans la Bucuresti! LIVE
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală