Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA RARES - LOVE IS HARDER (NEW PW)

Ștefania, dans energic și senzual într-o rochie cu multe tăieturi și spatele gol. Pe dedesubt și-a pus costumul de baie

stefania
Ștefania / Foto: Facebook

Îndrăzneață și talentată în ale dansului, Ștefania și-a construit o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, iar mișcările sale pline de senzualitate și energie fac furori mai ales pe TikTok, unde strânge zeci de mii și sute de mii de vizualizări.

Aflată în vacanță în Vietnam, alături de iubitul său, Speak, tânăra originară din Galați s-a filmat chiar până să meargă la plajă. Cu un costum de baie din două piese pe dedesubt și o rochie într-o nuanță de albastru aprins, cu o mulțime de tăieturi și spatele gol, Ștefania a executat câteva mișcări de dans, spre deliciul fanilor care au luat cu asalt rubrica de comentarii: "Ai un corp divin": "Ești perfectă"; "Aș vrea să fii nevasta mea".

Citește și: Ștefania a încins atmosfera pe Instagram cu cele mai noi imagini. A făcut furori într-o fustă scurtă și un top cât o fâșie

@cristinaa.stefaniaa O SA FAC TREND-UL ASTA MULT!!😂💗💗 #fyp #fy #foryoupage ♬ Pretty Girls Walk - Big Boss Vette

Conștientă că are un corp perfect tonifiat și ca tras prin inel, iubita lui Speak nu se teme să lase la vedere multă piele.

Cine este Ștefania, iubita lui Speak

@cristinaa.stefaniaa V-am zis ca o sa ma tot vedeți făcând dansul asta :)) 💕💕#fyp #fy #foryoupage ♬ Ride it - iris ⠀

Citește și: Ștefania a urcat pe scenă într-o salopetă mulată ca o a doua piele, cu transparențe și decupaje. Bruneta nu a lăsat loc imaginației

Cristina Ștefania s-a născut la Galați și a debutat în showbiz ca dansatoare. A fost pe scenă alături de Inna și de alți artiști consacrați, pentru ca după câțiva ani să se apuce să facă muzică. A scos câteva piese ajutată de Speak, iubitul său, care s-au și bucurat de succes și au adus-o în trending pe YouTube, însă face bani buni din vloguri și din imaginea sa. Are contracte pe bandă rulantă, grație celor pese un milion de admiratori care îi urmăresc conținutul de pe rețelele sociale.

După trei ani de relație, Speak a cerut-o de soție, așa că nu ne-am mira ca în curând cei doi tineri să se căsătorească.

Galerie foto

Top citite
01 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”
02 Britney Spears
Britney Spears, dans lasciv în costum de baie și cizme cu toc. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare
03 anca turcasiu (1)
Anca Țurcașiu, vacanță în Grecia cu noul iubit. Tolăniți pe nisip, îmbrățișați, au deja planuri mari: "Vom călători mult"
04 Ștefania
Ștefania, comparată cu Georgina Rodriguez când a apărut într-o rochie albă, perfect mulată pe corpul lucrat la sală
05 Katy Perry și Doechii, pe scena MTV Video Music Awards, 2024/ Profimedia Images
Katy Perry, criticată dur pentru reprezentația de la MTV Video Music Awards 2024: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*ARCHIVE IMAGES* Prince George Celebrates His Eleventh Birthday In London, UK - 21 July 2024
Adda, imagini fără filtre. Cântăreața s-a filmat dansând în ploaie, într-o rochie prin care i se putea întrezări totul

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Adda este recunoscută pentru faptul că știe să facă haz de necaz și găsește mereu o parte bună în fiecare situație delicată.

Beyoncé, la nunta fostului său asistent/ Foto: Captură video Twitter
Beyonce, în centrul atenției la nunta fostului său asistent. Artista a dansat pe propria ei melodie, alături de Jay-Z și Blue Ivy

Beyoncé a fost în centrul atenției la nunta fostului său asistent personal, Sam Greenberg, unde a participat alături de soțul său, Jay-Z, și fiica lor cea mare, Blue Ivy. Evenimentul fastuos a avut loc în Nantucket, Massachusetts, iar prezența artistei a transformat seara într-una memorabilă.

Mira/ Foto: Facebook
Vara s-a terminat, dar Mira nu renunță la costumul de baie. Artista și-a etalat silueta lângă o piscină de lux: „Ești adorabilă”

Deși vara s-a încheiat, Mira nu pare dispusă să renunțe la momentele de relaxare în costume de baie. Artista de 29 de ani a postat recent pe rețelele de socializare câteva imagini de lângă o piscină de lux, unde se afla în vacanță.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă
Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit