Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT THE URS - TARAMUL INTERZIS

Sora Deliei, hărțuită de un membru al familiei, în urmă cu câțiva ani: „Mi-au spus să tac din gură”

oana matache sora deliei (1)
Oana și Radu, noul ei iubit / Foto: captură video Twitch

Oana Matache, sora Deliei, susține că a fost hărțuită de un membru al familiei, în urmă cu câțiva ani. Aceasta a explicat totul în cadrul unui podcast, realizat împreună cu actualul său iubit, Radu, unde au discutat despre rolul benefic al terapiei în vindecarea traumelor. 

În cadrul podcastului, Oana a relatat că ar fi fost hărțuită de o persoană din familie, în urmă cu câțiva ani, dar cei apropiați ar fi sfătuit-o să nu spună nimic. Conform spuselor ei, cel care ar fi hărțuit-o ar fi fost un unchi îndepărtat, un bărbat de peste 60 de ani, tatăl vitreg al unei persoane din familie. Sora Deliei spune că a fost șocată nu numai de întâmplare în sine, cât și de reacția celor apropiați, care i-ar fi găsit scuze bărbatului și ar fi sfătuit-o să nu zică nimic.

Podcastul a avut o notă personală, atât Oana, cât și iubitul ei, manifestând multă empatie unul față de istorisirile celuilalt. La podcast au mai luat parte și câțiva prieteni apropiați ai cuplului, iar întreaga discuție a avut loc într-o atmosfera relaxată. Podcastul a avut și un rol educativ, abordând subiecte delicate, în timp ce tinerii trimiteau mesaje în care împărtășeau experiențe mai puțin plăcute din viața lor. Confesiunea Deliei a pornit de la mesajul trimis de una dintre persoanele care vizionau podcastul live, care a mărturisit că s-a confruntat cu o formă de hărțuire, iar atunci când a vorbit despre așa ceva, ceilalți au învinuit-o.

Citește și: Oana, sora Deliei, a recunoscut divorțul de tatăl copiilor ei: "S-a întâmplat firesc, fără scandaluri". S-a afișat deja cu noul iubit

„Vreau și eu să povestesc o chestie prin care am trecut. Nu mi s-a întâmplat să fiu abuzată, a fost doar o atingere, dar într-un context dubios. Eram cu familia, era la o masă cu foarte mulți oameni, într-o casă mare de familie, eram eu, copiii și multe rude d-ale rudelor si, la finalul petrecerii, am mers la bucătărie să iau niște casolete cu mâncare, credeam că sunt singură și cum m-am întins la frigider să iau ceva, a apărut din spatele meu un nene de 60 și ceva de ani, care era unchiul…Nu vreau să dau foarte multe detalii, dar era cineva din familie, stătea de vorbă cu copiii mei și mă ia în brațe, gen „Pa, ne mai vedem” și la un moment dat mă trezesc cu două mâini pe fund, în timp ce m-a luat în brațe și-a coborât mâinile la mine pe fund, m-a apucat de fund și mi-a zis ceva de gen „Ce c*r ai!”, a povestit Oana Matache. 

„M-am dat în spate, am plecat, nu am zis nimic nu am putut să am nicio reacție și primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă duc să spun unei persoane foarte apropiate mie, ce s-a întâmplat. Persoană care era familie directă cu nenea ăla. Și i-am zis „Băi, uite mi-a făcut ăsta, m-a luat de fund!”. Și după ce am povestit acestei persoane apropiate, mi-a spus „Da măi, așa e el mai ciudat, lasă-l. Mai bine că n-ai făcut o scenă ca să nu se supere nevastă-sa”, a mărturisit Oana Matache, sora Deliei.

Oana a spus că i s-a părut oribil ce s-a întâmplat, mai ales că familia nu a văzut o problemă serioasă: ”Mi se pare teribil că am crezut că e mai bine să tac din gură, iar eu am făcut formare în psihoterapie, dar atunci când ți se întâmplă ție, îngheți. Am realizat că a fost extrem de greșit ce s-a întâmplat pentru că atunci când am povestit direct lui fi-su. I-am spus „Băi, uite ce mi-a făcut taică-tu vitreg”. Când am văzut reacția lui, atunci mi-am dat seama cât de grav e ce s-a întâmplat, pentru că mi-a spus: „Doamne, nu pot să cred că s-a întâmplat asta, îmi pare rău, iartă-mă.!”, a continuat Oana Matache, sora Deliei.

Citește și: Mama Deliei, măcinată de grija stării de sănătate: “Nu vreau să ajung povară pentru copii”. Cu ce probleme se confruntă

Sora Deliei a susținut că este benefic ca oamenii să vorbească despre subiecte sensibile și să ceară ajutorul persoanelor autorizate. 

„Dacă tot ai o mână de oameni cu care poți să fii tu însuți, mi se pare că e datoria să faci conștientizare pe niște chestii. Chiar și eu am trecut prin chestii. Apoi am făcut cursuri de formare psihologică și sunt bine. Este important să ai curajul să vorbești despre lucruri”, a spus Oana Matache.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Galerie foto

Top citite
01 Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”
02 Oana Matache cu Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Oana Matache, despre relația cu Radu Siffredi. Ce experiențe i-au unit pe cei doi: „Am fost neînțeleși”
03 taylor swift (5)
Tatăl lui Taylor Swift, în vizorul unei anchete în Australia, acuzat de agresiune. „A fost un şoc”
04 Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă
05 nicole cherry
Nicole Cherry își mai dorește un copil. Reacția artistei când un fan a întrebat-o dacă este însărcinată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

Feli Donose
Ce părere are mama lui Feli Donose despre divorț. Artista este separată de un an de tatăl fiicei sale: „Speră să ne împăcăm”

Feli Donose a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, tatăl fiicei sale, la sfârșitul anului trecut. Acum, artista a făcut noi confesiuni despre divorț, mărturisind că mama ei speră că se va împăca cu bărbatul care i-a oferit un copil, însă cântăreața este convinsă că a luat cea mai bună decizie atunci când a pus punct căsniciei. 

oana matache sora deliei (2)
Oana Matache, detalii despre începutul relației cu Radu Siffredi: „Am trecut prin niște lucruri care ar fi putut să ne afecteze”

Oana Matache a fost extrem de discretă cu viața sa personală, însă atunci când s-a afișat cu alt bărbat a stârnit multe controverse. Recent, sora Deliei a vorbit deschis despre începutul relației cu Radu Siffredi. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”
Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

FILM NOW De ce s-a despărțit Tom Cruise de Elsina Khayrova. Ce rol a jucat în această decizie fostul soț al modelului, un oligarh rus
De ce s-a despărțit Tom Cruise de Elsina Khayrova. Ce rol a jucat în această decizie fostul soț al modelului, un oligarh rus

De ce s-a despărțit Tom Cruise de Elsina Khayrova. Ce rol a jucat în această decizie fostul soț al modelului, un oligarh rus

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT ”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil