Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ALEXIA - PESTE MARI

Solista trupei Florence + the Machine a dezvăluit că a fost supusă unei intervenții chirurgicale: „Mi-a salvat viața!”

Florence Welch
Florence Welch / Getty Images

Florence Welch, care a concertat luna aceasta la Bucureşti, a dezvăluit că a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă care i-a salvat viaţa, după ce a fost nevoită să anuleze spectacole, scrie The Guardian.

Solista trupei Florence + the Machine a anunţat recent că şi-a anulat concertele de la festivalurile Zurich Openair şi Rock en Seine. În luna noiembrie a anului trecut, ea a încheiat turneul trupei în Marea Britanie după ce şi-a rupt piciorul pe scenă, potrivit News.ro. .

Duminică, artista în vârstă de 36 de ani a scris pe Instagram că a suferit o intervenţie chirurgicală care i-a „salvat viaţa”.

„Îmi pare foarte rău că a trebuit să anulez ultimele două spectacole. Picioarele mele sunt bine, a trebuit să mă operez de urgenţă din motive pe care nu mă simt suficient de puternică să le detaliez încă, dar mi-a salvat viaţa", se arată în postare. „Şi mă voi întoarce pentru a încheia turneul Dance Fever în Lisabona şi Malaga (poate nu voi sări atât de mult, dar puteţi face asta pentru mine)”.

Welch a spus: „Este suficient să spun că mi-aş dori ca aceste cântece să fie mai puţin precise în predicţiile lor. Dar creativitatea este un mod de a face faţă, mitologia este un mod de a da sens. Iar basmul întunecat al piesei Dance Fever, cu toate profeţiile sale ciudate, îmi va oferi forţa şi catharsisul de care am mare nevoie în acest moment”.

În noiembrie 2022, trupa a amânat datele rămase din turneul din Marea Britanie, după ce Welch a descoperit că dansa pe scenă cu un picior rupt.

Cântăreaţa, celebră pentru hituri precum „Shake It Out” şi „Dog Days Are Over”, a scris într-o postare pe Instagram: „Îmi pare atât de rău să spun că, după o radiografie, se pare că aseară am dansat pe un picior rupt”.

„Nu-mi stă în fire să amân un spectacol şi cu siguranţă nu un turneu în Marea Britanie, dar am dureri şi, după cum ştiu dansatorii, să dansezi pe o rană nu este o idee bună. Şi mi s-a spus să nu dau spectacol pentru a evita alte probleme”.

Albumul „Dance Fever” a apărut în 2022 şi a ajuns pe locul 1 în clasamentul oficial din Marea Britanie.

Cu „Dance Fever”, trupa are patru albume No 1 în Marea Britanie, celelalte fiind „Lungs” (2009), „Ceremonials” (2011) şi „How Big, How Blue, How Beautiful” (2015).

Top citite
01 thomas-markle-splash
Tatăl lui Meghan Markle a spus motivul pentru care nu va participa la nunta regală
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O profesoară de fizică din Rusia, concediată după o săptămână din cauza pozelor puse pe rețelele sociale
O profesoară de fizică din Rusia, concediată după o săptămână din cauza pozelor puse pe rețelele sociale

O profesoară de fizică din Rusia, concediată după o săptămână din cauza pozelor puse pe rețelele sociale

FILM NOW Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră
Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

DIGI WORLD Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu
Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
DIGI SPORT Emoție pură! Nadal a fost eliminat și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa
Emoție pură! Nadal a fost eliminat și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”