Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Smiley și Gina Pistol, anunțul momentului în showbiz: ”Am decis să ne căsătorim” Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc
Smiley și Gina Pistol se căsătoresc / Captură video Youtube

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de șase ani, au împreună un copil de doi ani și câteva luni, iar acum au anunțat că se căsătoresc.

Așa cum au făcut-o când au dezvăluit că vor deveni părinți, cei doi s-au așezat pe aceeași bancă și au făcut anunțul: ”Am decis să ne căsătorim!”, au spus ei în același timp.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Evident, Smiley a fost cel care a ținut să ofere explicațiile pentru această decizie.

”Am zis să aflați de la noi, am fost întrebat de atâtea ori încât că mi s-a acrit. Am spus că o să vă anunț eu, stați liniștiți. Am zis că nu pot să fac anunțul eu singur, așa că da, suntem aici. Așadar, am decis să ne căsătorim”, a spus Smiley, continuând: „Decizia am luat-o acum un an, probabil am luat-o acum mult timp, dar acum am verbalizat-o.”, a mai adăugat el.

Citește și: Smiley, imagine rară pe rețelele sociale alături de Gina Pistol. Prietenii virtuali au fost cuceriți: ”Sunteți frumoși împreună!”

„După șase ani și jumătate de relație, suntem tot aici, tot acasă. Nu există un moment în care am decis asta, dar e greu de verbalizat.”, a mai spus el în timp ce Gina l-a completat: ”E greu, da. Eu am spus primul „te iubesc”.

Citește și: Smiley, victima unui furt în Berlin. Artistului i s-a furat telefonul la un restaurant: „Cel mai vechi truc din carte”

În ceea ce privește cererea în căsătorie, Gina Pistol a mărturisit că nu a fost nimic spectaculos.

”Era o seară normală, o pregăteam pe cea mică de baie. Eram cu mâinile pline de spumă, m-a strigat, iar eu am ieșit din baie și mă uitam la Josephine, avea o cutie în mână. Nu am auzit ce a zis Andrei. Mă gândeam de unde a luat Josephine cutia aia, ce face cu ea. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția”, a mai spus ea. 

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de aproape șapte ani

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de aproape șapte ani și au o fetiță de doi ani, Jospehine. 

"Legenda spune că noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Mi-a luat ceva timp. M-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Am o parte întunecată, mă sperii eu de mine. Andrei este un om foarte mișto, dar e introvertit, foarte greu te lasă să intre în sufletul lui. Dumnezeu l-a trimis ca să mă învețe lecția răbdării", a spus Gina Pistol în podcastul lui Horia Brenciu, acum câteva luni.

Deși sunt discreți în ceea ce privește viața de familie și până acum nu i-au arătat chipul micuței lor, iată că vor să deschidă o fereastră spre lumea lor și pornesc împreună un proiect pe YouTube.

Galerie foto

Top citite
01 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
02 Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”
03 Smiley
Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”
04 Gina Pistol
Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională”
05 smiley
Smiley, despre momentul când a fost oprit de polițiști. Artistul a rămas fără permisul de conducere: „Nu eram într-o localitate”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
gina pistol, smiley, josephine
"Noi suntem familia care dansează oriunde, chiar dacă toată lumea stă jos". Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în Grecia

Smiley și Gina Pistol au ales să plece în vacanța "de vară" la jumătatea lui septembrie. Cei doi, căsătoriți de doar câteva luni, au luat-o pe fiica lor, Josephine, și s-au distrat în Grecia. 

Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol, vacanță în Grecia cu micuța Josephine. Imagini adorabile cu fiica celor doi la mare

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță în Grecia, însă de data aceasta nu au mai fost singuri, ci împreună cu micuța lor Josephine. Cei trei au petrecut clipe ca o familie pe insula Creta, unde s-au bucurat de mese copioase și vreme însorită. 

Theo Rose și Smiley/ Foto: Instagram
Cum au ajutat-o Smiley și Gina Pistol pe Theo Rose după ce a născut: „Au fost foarte buni cu mine. M-au sfătuit”

Theo Rose și Smiley au devenit buni prieteni atunci când au împărțit scaunul la „Vocea României”, iar în momentul când artista a devenit mamă, celebrul cântăreț și Gina Pistol au fost acolo pentru ea și i-au oferit sfaturi prețioase cu privire la noua sa viață. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!