Bucuresti | 102,8FM AKON - SMACK THAT

Smiley canta despre dragostea neimplinita in 'Dream Girl'! VIDEO PREMIERA

smiley-canta-despre-dragostea-neimplinita-in-dream-girl-video-premiera

Desi joaca alaturi de o femeie superba intr-un videoclip senzational, Smiley canta despre suferinta provocata de o relatie esuata. Cum ar putea sa esueze o relatie cu o femeie atat de frumoasa o sa va intrebati probabil. Ei bine, se poate si Dream Girl tocmai asta prezinta, o poveste de dragoste neimplinita, in care sunt surprinse toate efectele deziluziei si trairile lui Smiley.

Un aspect foarte interesant al videoclipului este si faptul ca Smiley a refuzat sa fie dublat de un cascador la scenele mai solicitante si a declarat "Nu am vrut sa fiu dublat din mai multe motive: starea pe care o transmiti este data de interpretarea personajului, iar dublura nu ar fi facut decat sa limiteze relationarea mea cu personajul. Pe de alta parte, a fost o provocare pe care am acceptat-o cu placere! :)".

Vezi mai jos "Dream Girl" si spune-ne ce parere ai despre noul videoclip al lui Smiley. Crezi ca o sa depaseasca succesul piesei "Love Is For Free"?

Top citite
01 Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”
02 DSC01280 copy
Gamuel Sori și Olivia Addams vorbesc despre special release-ul „Us” | EXCLUSIV PROFM Seara după 7! VIDEO
03 Smiley
Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”
04 smiley
Smiley, despre momentul când a fost oprit de polițiști. Artistul a rămas fără permisul de conducere: „Nu eram într-o localitate”
05 Pink
Pink, declarații neașteptate pentru Alanis Morissette: „Te iubesc atât de mult încât doare!” Imaginile cu cele două sunt virale
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
gina pistol, smiley, josephine
"Noi suntem familia care dansează oriunde, chiar dacă toată lumea stă jos". Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în Grecia

Smiley și Gina Pistol au ales să plece în vacanța "de vară" la jumătatea lui septembrie. Cei doi, căsătoriți de doar câteva luni, au luat-o pe fiica lor, Josephine, și s-au distrat în Grecia. 

Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol, vacanță în Grecia cu micuța Josephine. Imagini adorabile cu fiica celor doi la mare

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță în Grecia, însă de data aceasta nu au mai fost singuri, ci împreună cu micuța lor Josephine. Cei trei au petrecut clipe ca o familie pe insula Creta, unde s-au bucurat de mese copioase și vreme însorită. 

Theo Rose și Smiley/ Foto: Instagram
Cum au ajutat-o Smiley și Gina Pistol pe Theo Rose după ce a născut: „Au fost foarte buni cu mine. M-au sfătuit”

Theo Rose și Smiley au devenit buni prieteni atunci când au împărțit scaunul la „Vocea României”, iar în momentul când artista a devenit mamă, celebrul cântăreț și Gina Pistol au fost acolo pentru ea și i-au oferit sfaturi prețioase cu privire la noua sa viață. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ „Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”
„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
DIGI SPORT FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”