Bucuresti | 102,8FM ENRIQUE IGLESIAS - ASI ES LA VIDA

Silvia e câștigătoarea #FollowPROFM Hamburg!

stire 1

Silvia ne-a spus că era atât de încântată de concurs încât aproape în fiecare zi se gândea să nu cumva să uite să asculte emisiunea. „Am primit vestea de la șoțul meu, cu un zâmbet mare pe față și pulsul ridicat. În momentul extragerii, telefonul meu era la mașină, iar eu pe plajă. Mi-am adus aminte pe la 9:30 de concurs; stăteam liniștiți pe plajă, chiar ațipisem când m-am ridicat speriată și am strigat la soțul meu: „Băiii, concursul!”. El s-a speriat crezând că s-a întâmplat ceva rău, însă nu a mai stat pe gânduri și a fugit repede la mașină să ia telefonul. Aveam trei apeluri pierdute și multe mesaje de la PROFM. Imediat ce am intrat în posesia telefonului, am văzut extragerea și am văzut că am fost extrasă din cei 60 de participanți. Eram super bucuroasă, îmi venea să încep să dansez pe plajă fără muzică”, ne-a povestit Silvia emoționată.

Alături de prietenii noștri de la Procredit Bank, banca germană, online și verde, am pus fiecare detaliu la punct pentru ca Silvia, alături de cineva drag și DJ-ii PROFM să își facă cele mai tari amintiri. A participat și și-a asigurat bilete de avion, cazare, bani de buzunar și bilete la concert pentru ea și cineva drag.

„Participarea la următoarele experiențe FOLLOW PROFM poate fi una dintre cele mai interesante și pline de viață activități pe care le vei avea, așa că cei ce încă încearcă sau nu au încercat, vă spun sincer că merită orice telefon și orice mesaj trimis”, le-a transmis câștigătoarea ascultătorilor.

 

Top citite
01 stire PROFM foto studio
Bianca e marea câștigătoare #FollowPROFM Lisabona!
02 stire PROFM HAMBURG copy
FOLLOW PROFM te duce la cele mai tari concerte vara asta! A doua destinație: HAMBURG!
03 stire PROFM lisabona
FOLLOW PROFM te duce la cele mai tari concerte vara asta! Prima locație: LISABONA!
04
#FOLLOWPROFM München, un vis devenit realitate pentru Briana și Delia
05 Cover site TEASE (FARA text)
Toată vara ascultăm PROFM și vizităm! #FOLLOWPROFM se întoarce
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
budapesta (1)
#followPROFM: Miruna și Oana, la Dua Lipa, Kings of Leon, Bastille, în Budapesta

Campania #followPROFM a ajuns la final, cu ultima oprire: BUDAPESTA! 

paris
#followPROFM: Veve și Fenis la concertul Ed Sheeran, în Paris

Campania #followPROFM powered by Tellur a bifat și a treia oprire: PARIS, concertul Ed Sheeran.

palma
#followPROFM: Ralu și Kinga, un city break fierbinte în Palma de Mallorca

A doua oprire din mega campania verii 2022 #followPROFM a fost Palma de Mallorca! 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Nu știu să folosesc filtre. Sunt așa cum sunt". Anca Țurcașiu, în costum de baie la 54 de ani, rămâne tot Miss Litoral

"Nu știu să folosesc filtre. Sunt așa cum sunt". Anca Țurcașiu, în costum de baie la 54 de ani, rămâne tot Miss Litoral

FILM NOW TRAILER oficial și noi imagini din Joker 2. Joaquin Phoenix, extrem de slab, Lady Gaga, total implicată în rolul lui Harley Quinn
TRAILER oficial și noi imagini din Joker 2. Joaquin Phoenix, extrem de slab, Lady Gaga, total implicată în rolul lui Harley Quinn

TRAILER oficial și noi imagini din Joker 2. Joaquin Phoenix, extrem de slab, Lady Gaga, total implicată în rolul lui Harley Quinn

DIGI WORLD Descoperirea ADN crucială, care ar putea contribui la vindecarea unuia dintre cele mai mortale tipuri de cancer
Descoperirea ADN crucială, care ar putea contribui la vindecarea unuia dintre cele mai mortale tipuri de cancer

Descoperirea ADN crucială, care ar putea contribui la vindecarea unuia dintre cele mai mortale tipuri de cancer

DIGI ANIMAL WORLD VIDEO O balenă sare direct pe o barcă și o răstoarnă. Cei doi pescari aflați la bord au scăpat teferi:
VIDEO O balenă sare direct pe o barcă și o răstoarnă. Cei doi pescari aflați la bord au scăpat teferi: "Un miracol că suntem în viață"

VIDEO O balenă sare direct pe o barcă și o răstoarnă. Cei doi pescari aflați la bord au scăpat teferi: "Un miracol că suntem în viață"

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 VIDEO Un copil de 3 ani s-a înecat într-o piscină din Deltă, înconjurat de adulți. Camerele de supraveghere au surprins momentul
VIDEO Un copil de 3 ani s-a înecat într-o piscină din Deltă, înconjurat de adulți. Camerele de supraveghere au surprins momentul
DIGI SPORT FOTO
FOTO "De la cornere la cărămizi": cândva plătit cu peste 500.000€ pe lună, acum a ajuns să lucreze pe șantier!
DIGI FM Incident la o nuntă din judeţul Iaşi. Interpreta Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit cu palma un alt solist: „A dat programul peste cap!”
Incident la o nuntă din judeţul Iaşi. Interpreta Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit cu palma un alt solist: „A dat programul peste cap!”