Bucuresti | 102,8FM MINELLI - BUG A BOO (NEW PW)

Shawn Mendes și Camila Cabello nu se mai ascund. Cum au fost filmați cei doi artiști, după sărutul de la Coachella

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Looks Like It's Senorita Round 2: Camila Cabello and Shawn Mendes Spotted Rekindling Their Romance at Coachella!
Camila Cabello și Shawn Mendes, la Coachella. Profimedia

Cele mai noi imagini surprinse cu Shawn Mendes și Camila Cabello par să confirme că dragostea dintre cei doi s-a reaprins. După ce au fost fotografiați sărutându-se la Festivalul Coachella în weekend, starurile pop au fost filmate miercuri la o plimbare prin Santa Monica, ținându-se de mână.

Video-ul cu fosta membră a Fifth Harmony, în vârstă de 26 de ani, și cântărețul canadian de 24 de ani a fost filmat chiar de Jessica Rendall, o personalitate tv. „Shawn Mendes și Camila Cabello (!!!) S-a confirmat, sunt din nou împreună”, a scris Rendall, adăugând: „Nu ești în LA dacă nu surprinzi celebrități!!!”.

camila

Camila Cabello și Shaw Mendes. Foto: Instagram Jessica Rendall

În urmă cu șase zile, Camila și Shawn și-au uimit fanii, după ce au fost fotografiați în timp ce se sărutau la Coachella. Luni, o sursă declara pentru Page Six că cei doi „nu sunt împreună”, în ciuda sărutului pasional, dar cea mai recentă ieșire a lor pare să demonstreze contrariul.

Galerie foto

„Shawn și Camila rămân prieteni, au o istorie împreună, împărtășesc multă dragoste, dar nu se mai întâlnesc”, susținea persoana din anturajul acestora.

Cei doi artiști au format un cuplu începând din vara lui 2019. S-au despărțit însă în noiembrie 2021.

Top citite
01 Camilla Cabello și Drake (1)
Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul
02 EXCLUSIVE: Camila Cabello Shows Off Her New Long Blonde Hair During A Studio Visit - 21 Feb 2024
După ce și-a vopsit părul blond, Camila Cabello și-a surprins iar fanii. A pozat în costum de baie și cizme călduroase
03 Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.
Camila Cabello a renunțat la părul brunet pentru blond platinat, iar fanii sunt în delir: „Semeni cu Christina Aguilera”
04 Camila Cabello
Camila Cabello, într-o rochie cu spatele gol, decoltată și în față, la o premieră de film. Bruneta arată că are încredere în ea
05 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Shawn Mendes and new girlfriend share a scenic moment at Malibu overlook
Shawn Mendes, la 5 luni de la despărțirea de Camila Cabello. Cine e femeia cu care a fost pozat în ipostaze tandre pe plajă în Malibu
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Heidi Klum's 22nd Annual Halloween Party
„Prințesa” Camila Cabello, într-o rochie minusculă, de Halloween. Și-a intrat perfect în rol, încrezătoare și cu o atitudine jucăușă

Camila Cabello a captat toată atenția când a pășit pe covorul roșu la petrecerea de Halloween organizată de Heidi Klum, marți seara, în New York City. 

Premios Juventud Awards 2023
Camila Cabello, topless pe Instagram. „Frumusețe naturală”, i-au scris fanii. Imaginile au strâns peste 2,5 milioane de like-uri

Camila Cabello și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram. Artista născută în Cuba s-a lăsat filmată topless, în arșița verii. 

Camila Cabello
Camila Cabello s-a pozat în costum de baie, în vacanța în Grecia. 1,5 milioane de like-uri, strânse în nici 24 de ore

După o perioadă stresantă și aglomerată, Camila Cabello a decis să plece în Europa pentru a se relaxa. A ales Grecia pentru vacanța de vară, unde a înotat în voie și, spune ea, fără stresul de a da peste rechini, așa cum i se poate întâmpla în Florida.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!