Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Shania Twain, în body și dres de plasă, pe scenă, la 58 de ani. Show electrizant la câteva zile de la Festivalul Glastonbury

Shania Twain Live In Concert
Lytham, Marea Britanie. Shania Twain. Profimedia

Shania Twain a susținut un spectacol electrizant la Festivalul de la Lytham, la câteva zile după ce a uimit mulțimea de la Glastonbury.

Senzația country-pop în vârstă de 58 de ani a arătat incredibil într-un body negru cu transparențe, o jachetă portocalie, dres de plasă și bocanci, la show-ul din Lancashire.

Shania a fost radioasă în timp ce a dansat energic, cu o pălăria neagră de cowboy pe cap.

Câștigătoarea a cinci premii Grammy a fost în formă maximă, spre încântarea fanilor ei, dovedind din nou că vârsta e doar un număr. 

În ce relații se află azi Shania Twain cu fostul său soț, bărbatul care a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei

Galerie foto

Pe Instagram, ea a scris: „Acesta a fost unul dintre turneele mele preferate de până acum - spectacole sold out, mulțimi fantastice și primire călduroasă oriunde am mers... M-ați răsfățat cu adevărat! Mulțumesc tuturor celor care au venit la spectacole, mă distrez de minune!”.

În perioada 23 august - 14 decembrie, Shania va cânta la Bakkt Theatre, Las Vegas, marcând a treia sa rezidență muzicală aici.

Shania Twain, adevărul despre legătura specială cu Jon Bon Jovi: „Îmi încălzește inima”

Cum se menține în formă, la 58 de ani, Shania Twain

Shania Twain, celebra cântăreață în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit care este dieta la care apelează pentru a se menține în formă, dar și ce exerciții face pentru a-și păstra tonusul înainte de spectacolele grandioase pe care le susține.

Ea a povestit că nu consumă alimente solide.

„Sunt energică. Trebuie să respir, am proiecte. Trebuie să fiu liniștită cu totul. Consum doar lichide până când am spectacolul. Trec prin blender tot ce mănânc. Consum mult spanac și afine”, a spus cântăreața care este vegetariană.

După spectacol însă, Shania Twain a precizat că mănâncă orice și, mai mult de atât, nu spune nu nici unui pahar cu șampanie.

„După spectacol, sunt pregătită să mănânc. Sunt vegetariană, consum doar proteine vegetariene, dar asta înseamnă că mănânc orice. Sunt fericită să mănânc paste, voi bea chiar și un pahar de șampanie după concert, îmi place să sărbătoresc. Trebuie să fie de bună calitate, dar nu sunt snobă în privința asta”, a mai dezvăluit cântăreața care a precizat că acest regim strict îi permite să fie în formă și extrem de încrezătoare în forțele ei.

Top citite
01 2024 People's Choice Country Awards - Red Carpet
Adevărul despre apariția bizară a celebrei Shania Twain de la People's Choice Country Awards. La ce intervenții estetice ar fi apelat
02 Shania Twain performs at British Summertime in Hyde Park Festival 2024 at Hyde Park on July 7th, 2024 in London, England
La opt ani cânta în baruri pentru a aduce bani familiei. Shania Twain, dezvăluiri dureroase despre copilăria ei dificilă
03 Glastonbury 2024
În ce relații se află azi Shania Twain cu fostul său soț, bărbatul care a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei
04 shania (10)
Shania Twain, adevărul despre legătura specială cu Jon Bon Jovi: „Îmi încălzește inima”
05 Shania Twain
Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată ca o tânără de 30
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
shania twain
Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"

În ultimul timp, Shania Twain a revenit în forță în peisajul muzical internațional. Artista country în vârstă de 58 de ani se pregătește de o serie de concerte în Las Vegas și a vrut să facă o schimbare completă.

shania (1)
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri

Shania Twain este starul de pe noua copertă a revistei Haute Living, iar cu această ocazie artista în vârstă de 58 de ani a acordat un interviu în care a vorbit despre viitoarea ei rezidență muzicală din Vegas, despre faptul că e tot „mai puțin inhibată” pe măsură ce înaintează în vârstă, dar și despre „dedicata” Taylor Swift pe care o aplaudă și o laudă. 

People's Choice Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 06 Dec 2022
13 colegi de-ai cântăreței Shania Twain, transportați la spital în urma unui accident petrecut pe o autostradă din Canada

Peste zece membri din echipa cântăreței Shania Twain au ajuns la spital, miercuri dimineață, după ce autobuzul cu care se deplasau a fost implicat într-un accident în Canada.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit