Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ZERB - MWAKI

Shakira, surprinsă la surf cu un tânăr arătos, la aproape o lună de la despărțirea de fotbalistul Gerard Pique

Shakira/ Profimedia
Shakira/ Profimedia

Shakira se bucură din plin de statutul de femeie singură și pare că a trecut peste despărțirea de fotbalistul Gerard Pique, după o relație de 11 ani. Cântăreața columbiană a fost surprinsă zilele trecute la o sesiune de surf, dar nu singură, ci împreună cu un tânăr arătos și cu fiul său Milan. 

Artista în vârstă de 45 de ani și-a arătat silueta incredibilă în costumul de surf, în timp ce zâmbea și se bucura de ziua relaxantă de pe plajă. Aceasta și-a lăsat părul desfăcut, fiind ud din cauza valurilor agitate, și a renunțat la machiaj, etalându-și frumusețea naturală în timpul activității acvatice. 

Shakira/ Profimedia

Shakira/ Profimedia

Deși nu a avut o lună tocmai bună, asta pentru că tatăl ei ajuns la spital din cauza unui accident și tot în acelați timp s-a despărțit și de tatăl copiilor ei, fotbalistul Gerard Pique, Shakira nu s-a putut abține să nu zâmbească atunci când stătea pe placa ei de surf, alături de fiul ei Milan și de un bărbat misterios, însă foarte arătos. Nu este clar dacă artista a început deja o altă relație, însă cert e că este foarte fericită. 

Shakira/ Profimedia

Shakira/ Profimedia

Citește și: La 45 de ani, Shakira arată ca o puștoaică, în pantaloni scurți. Artista, fotografiată la o drumeție cu cei doi băieți ai ei

Cântăreața l-a cunoscut pe fotbalistul Barcelonei în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. Aceștia au împreună doi copii, Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, în vârstă de șase ani.

Shakira/ Profimedia

Shakira/ Profimedia

Shakira și Gerard Pique s-ar fi despărțit din cauza banilor 

Dacă inițial s-a spus că Shakira a decis să se despartă de tatăl copiilor săi din cauza infidelității, adevărul ar fi altul. Potrivit lui Garcia, Pique i-ar fi cerut cântăreței columbiene să investească o sumă mare de bani în alte afaceri, însă Shakira a refuzat complet. Din acel moRoberto Garcia, fostul iubit al uneia dintre surorile cântăreței, a vorbit într-un interviu pentru EsDiario despre motivele care au dus la separarea dintre Shakira și Pique. Potrivit acestuia, ei păreau să aibă o relație perfectă, însă în realitate problemele dintre ei existau de mai multe luni și erau mai degrabă economice.ment, însă, relația lor a avut de suferit, iar ulterior certurile dintre ei s-au intesificat și au sfârșit separându-se.

Citește și: Shakira nu mai are parte de liniște după separare de Gerard Pique. Motivul pentru care artista a fost nevoită să cheme Poliția

”Potrivit unor persoane apropiate lor, existau probleme de natură financiară între ei. Pique i-ar fi cerut cântăreței bani pentru niște afaceri, dar familia cântăreței ar fi refuzat să-i dea.”, a declarat Roberto Garcia.

El a subliniat, de asemenea, că artista a știut întotdeauna că relația cu fotbalistul nu va ajunge la un mariaj, motiv pentru care s-a concentrat mereu pe ideea că el e tatăl copiilor săi și atât: ”Shakira s-a concentrat pe ideea că Pique este tatăl copiilor săi, îi plăcea asta. Ea a știut că niciodată nu se va căsători cu el.”.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”
02 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
03 shakira si gerard pique
La asta nu se aștepta nimeni. Ce declarații a făcut unchiul Shakirei despre Pique, fostul partener al nepoatei sale
04 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
„Lacrimile mele s-au transformat în diamante”. Shakira, irezistibilă pe plajă într-o ședință foto plină de senzualitate
05 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram
Selena Gomez, dezvăluiri despre relația cu Benny Blanco: „Mă face să mă simt în siguranță”

Selena Gomez a surprins pe toată lumea când a confirmat relația cu Benny Blanco, însă acum susține că simte că e „cea mai sigură relație” pe care a avut-o. Recent, cântăreața în vârstă de 31 de ani a vorbit sincer despre povestea de iubire pe care o împărtășește cu producătorul muzical în vârstă de 35 de ani.

Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul spectacolului din Seattle, care face parte din turneul său mondial Celebration. Artista în vârstă de 65 de ani s-a prăbușit cu scaunul în timp ce cânta, însă a gestionat imediat situația și și-a continuat concertul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

inna1
Inna, fotografiată de Deliric pe o plajă în mijlocul nopții. Artista arată spectaculos într-o rochie transparentă

Inna este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare, în care poartă ținute îndrăznețe, însă de data aceasta s-a întrecut chiar și pe ea. Recent, cântăreața a fost protagonista unei ședințe foto impresionante, realizate pe plajă la miezul nopții, chiar de iubitul ei, Deliric.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”
O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

FILM NOW Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism la aproape 30 de ani: „Mi-a schimbat viața!”
Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism la aproape 30 de ani: „Mi-a schimbat viața!”

Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism la aproape 30 de ani: „Mi-a schimbat viața!”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”