Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER LOI - GOLD

Shakira a început o nouă relație cu un baschetbalist celebru. Ce spune artista despre diferența de vârstă din ei

Shakira/ Profimedia
Shakira/ Profimedia

Shakira pare că a trecut peste despărțirea de Gerard Pique, fotbalistul în vârstă de 36 de ani care i-a dăruit doi copii. După luni întregi în care și-a arătat suferința prin muzică, cântăreața columbiană a început o nouă relație cu un baschetbalist celebru. 

Încă de la anunțul că relația cu Pique s-a terminat, Shakira a fost în atenția presei internaționale. Melodiile care vorbeau despre infidelitatea fostului ei partener și scandalul creat în mediul online care i-a privit pe amândoi au fost acaparate de vestea că artista a început o nouă relație. Potrivit unui apropiat al cântăreței, aceasta se întâlnește cu starul din NBA, Jimmy Butler, în vârstă de 33 de ani. 

Citește și: Shakira a aflat că a fost înșelată de Pique în timp ce tatăl ei era la Terapie Intensivă: "Totul mi se întâmpla în același timp"

Primele speculații cu privire la faptul că Shakira și Jimmy formează un cuplu au apărut pe 12 iulie, atunci când cei doi au fost văzuți împreună luând masa la un restaurant din Londra. Acum, o persoană din anturajul artistei a confirmat acest lucru pentru US Weekly, susținând că relația este la început și că baschetbalistul „o face mereu să zâmbească”. Mai mult, cântăreața nu este deranjată de diferența de vârsta dintre ea și sportiv. 

„Jimmy o face să zâmbească și Shakira adoră să petreacă timp cu el. Nu e deranjată deloc de diferența mare de vârstă. Au ieșit de câteva ori împreună, dar lucrurile sunt la început, e prea devreme să spunem dacă relația are potențial pe termen lung. Cei doi se cunosc de puțin timp, dar ambii copii ai Shakirei sunt fani ai jucătorului din NBA”, a precizat un apropiat al Shakirei, pentru US Weekly.

Citește și: Lovitură pentru Shakira! Pique și Clara Chia se pregătesc de nuntă, anunță presa spaniolă

De la despărțirea de Gerard Pique, Shakira a fost surprinsă alături Tom Cruise și Lewis Hamilton, însă nu a confirmat că ar avea o relație cu niciunul dintre ei. Cu toate acestea, în ultima perioadă, artista a declarat că este un fan înfocat al echipei Miami Heat și chiar a asistat la câteva meciuri din NBA.

Jimmy Butler, care este cu 13 ani mai tânăr decât Shakira, are o fiică din relația anterioară cu modelul Kaitlin Nowak. De asemenea, baschetbalistul a avut o relație cu Selena Gomez în 2020.  

Galerie foto

Top citite
01 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu afaceristul de 62 de ani: „Este foarte important, cel puțin pentru mine”
02 Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor
03 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
04 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
05 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Jon Bon Jovi a vorbit sincer despre căsnicia lui cu Dorothea Hurley, care a început în liceu și care durează deja de 35 de ani, și a mărturisit că relația lor nu a fost una de poveste tot timpul, întâmpinând de-a lungul timpului multe provocări.

Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul

Beyonce și Jay-Z au avut parte de o călătorie inedită în Japonia. Cei doi au documentat întreaga vacanță și au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, demonstrând că, în ciuda vieții de lux pe care o trăiesc în State, sunt niște oameni obișnuiți care se pot bucura și de lucrurile mărunte. 

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce pensie are Adriana Iliescu, la 84 de ani: ”Ar fi păcatul meu!” Fiica ei e studentă la două facultăți
Ce pensie are Adriana Iliescu, la 84 de ani: ”Ar fi păcatul meu!” Fiica ei e studentă la două facultăți

Ce pensie are Adriana Iliescu, la 84 de ani: ”Ar fi păcatul meu!” Fiica ei e studentă la două facultăți

FILM NOW Mike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul
Mike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Mike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună
Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
DIGI SPORT FOTO A apărut nemachiată la TV și nu a fost ”iertată”: ”Dă-i în judecată că nu au editat imaginile”
FOTO A apărut nemachiată la TV și nu a fost ”iertată”: ”Dă-i în judecată că nu au editat imaginile”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”