Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA 3 SUD EST - INSEPARABILI

Șerban Copoț își continue studiile la 41 de ani. La ce facultate s-a înscris fostul membru al trupei Animal X

serban copot
Șerban Copoț a devenit cunoscut în trupa Animal X. / Foto: Facebook

La vârsta de 41 de ani, Șerban Copoț a decis să-și continue studiile. Prezentatorul, cunoscut anterior ca membru al trupei Animal X, și-a construit o carieră solidă în industria divertismentului, însă puțini sunt cei care știu că el își dorea inițial să activeze într-un cu totul alt domeniu. Astfel, Șerban Copoț se întoarce acum în băncile școlii pentru a studia Protecția Mediului, specializare pe care o începuse cu mulți ani în urmă.

Deși a absolvit deja o facultate, prezentatorul de la X Factor a luat o decizie neașteptată privind viitorul său. El dorește să obțină și o a doua diplomă, tot în domeniul Protecției Mediului, o sferă care îl pasionează de mult timp. Chiar dacă are o carieră de succes în prezent, în calitate de prezentator al unor emisiuni populare, Copoț își dorește să se implice mai profund în problemele legate de încălzirea globală și poluare.

Citește și: Șerban Copoț trece prin momente grele, după ce mama lui l-a anunțat că are cancer: "A ținut boala ascunsă o perioadă destul de lungă"

Pe lângă activitatea sa în divertisment, puțini știu că Șerban Copoț este și președintele unei asociații care, în 2009, a lansat primul calculator de emisii de CO2 din sud-vestul Europei. Aceasta este o dovadă a interesului său și a angajamentului său în promovarea protecției mediului și a unui stil de viață sustenabil.

„M-am reapucat de școală la 41 de ani, să îmi continui studiile pe care le am în domeniul Protecției Mediului. Acum fac o specializare pe amprentă de carbon și tot ce înseamnă subiectul acesta, schimbări climatice. Noi am scos primul calculator de nișă de CO2 din sud-estul Europei în 2009 și acum ne pregătim, lucrăm la un software să scoatem o aplicație tot pentru amprenta de carbon, dar mult mai complexă.”, a declarat Șerban Copoț, la Antena Stars, notează SpyNews.

Trupa Animal X se reunește după 8 ani

După o pauză de 8 ani, trupa românească Animal X se reunește într-un moment mult așteptat de fani. Fondată în 1999, Animal X a avut o ascensiune impresionantă până în 2015, când membrii trupei au hotărât să urmeze căi separate.

Cunoscuți pentru muzica lor pop/dance, au reușit să câștige o mare popularitate, fiind chiar premiați la MTV Europe Music Awards, devenind prima trupă românească care a reușit acest lucru. De-a lungul timpului, au lansat 8 albume de studio și au avut numeroase hit-uri de succes, printre care se numără "N-am crezut", "Iubirea mea", "Pentru ea", "Fără tine", "Să pot ierta", "Mai mult ca oricând", "Băieți derbedei", "Balada" și "Nisip purtat de vânt".

Citește și: Șopârlă, ex Animal X, de nerecunoscut la 39 de ani. Alexandru Salaman trăiește o poveste de dragoste ca în filme, în Tenerife

Într-un interviu recent, Șerban Copoț, unul dintre membrii trupei, a vorbit despre planurile de relansare ale trupei Animal X. El a subliniat faptul că trupa nu s-a despărțit în totalitate în 2015, ci a decis să ia o pauză pentru a-și urma proiectele individuale. Cu toate acestea, băieții s-au simțit acum pregătiți să se reunească și să readucă energie și muzică nouă în fața fanilor.

Deasupra Americii, o călătorie cinematică din Maine pănă în mega-orașele New York și Washington. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Galerie foto

Top citite
01 crbl si familia
Cât plătește anual CRBL pentru școala privată a fiicei sale: "Foarte mulți bani. Aleg să dau mai mult decât pe o mașină"
02 Paula Seling
Paula Seling, mesaj emoționant în ziua în care fiica ei a început școala. Artista a adoptat-o pe Elena în urmă cu mai bine de șase ani
03 animal-x
Trupa Animal X se reunește după 8 ani: „Vom lansa piese noi, vor fi în stilul nostru”
04 selly
Selly a luat 9.50 la Bac, s-a înscris la facultate, dar nu a mers nici măcar o dată: "M-am lăsat cu nici trei ore înainte de prima zi"
05 serban copot
Șerban Copoț trece prin momente grele, după ce mama lui l-a anunțat că are cancer: "A ținut boala ascunsă o perioadă destul de lungă"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anna Lesko
Cum s-a îmbrăcat Anna Lesko în prima zi de școală a fiului ei. Artista a atras toate privirile

Anna Lesko este cunoscută pentru ținutele sale nonconformiste și pline de senzualitate, însă ieri, în prima zi de școală a fiului său, Adam, aceasta a ales să poarte o ținută care a atras privirile tuturor. Elegantă și cu zâmbetul pe față, artista i-a urat puștiului său mult succes în noul an școlar. 

Mihai Trăistariu
Cât costă o oră de muzică la școala din Constanța a lui Mihai Trăistariu. Prețul nu e unul exorbitant, cum s-ar putea crede

Mihai Trăistariu are o școală de muzică în Constanța, iar zilele trecute a dezvăluit cât cere pentru o oră de canto. Nu este vorba despre o sumă exorbitantă, cum, poate, s-ar aștepta unii.

ANIMAL X SOPARLA ALEXANDRU SALAMAN
Șopârlă, ex Animal X, de nerecunoscut la 39 de ani. Alexandru Salaman trăiește o poveste de dragoste ca în filme, în Tenerife

Șopârlă, ex Animal X, trăiește de câțiva ani în Tenerife, alături de soția sa superbă, Monica. Alexandru Salaman a renunțat la muzică.

WTFun
Adriana Armanu
Cum ne percep ceilalți în funcție de luna nașterii. Numerologul Adriana Armanu: „Cam stăm drepți în fața acestor oameni!”

Luna nașterii influențează percepția pe care o lăsăm oamenilor din jur, iar despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog de profesie, în emisiunea „What The Fun, cu Dracea, Ralu și Bogdan” de la PROFM.

wtfun
„What The Fun”, cu Drăcea, Ralu și Bogdan, revine din 04 septembrie la PROFM

„What The Fun”, matinalul prezentat de Bogdan Drăcea, Raluca Cojocaru și Bogdan Ciudoiu, revine din 04 septembrie în grila PROFM și aduce experiența dimineților începute cu zâmbetul până la urechi.

mat
Maria Ștefan e câștigătoarea #FOLLOWPROFM! Merge la Nisa, la concertul lui THE WEEKND

Maria Ștefan a participat la concursul #FOLLOWPROFM și a câștigat o experiență completă, în Nisa, la concertul lui THE WEEKND!

Partenerii noștri
PE ROZ N-a mai suportat ca iubita să plece în vacanță cu fetele și a angajat un detectiv privat. Ce a descoperit i-a schimbat viața
N-a mai suportat ca iubita să plece în vacanță cu fetele și a angajat un detectiv privat. Ce a descoperit i-a schimbat viața

N-a mai suportat ca iubita să plece în vacanță cu fetele și a angajat un detectiv privat. Ce a descoperit i-a schimbat viața

FILM NOW Angus T. Jones, fotografiat pe străzile din California. Cum arată acum puștiul vedetă din serialul „Doi bărbați și jumătate”
Angus T. Jones, fotografiat pe străzile din California. Cum arată acum puștiul vedetă din serialul „Doi bărbați și jumătate”

Angus T. Jones, fotografiat pe străzile din California. Cum arată acum puștiul vedetă din serialul „Doi bărbați și jumătate”

DIGI WORLD Oamenii de ştiinţă avertizează în legătură cu dispariţia unor ramuri întregi din „arborele vieţii”
Oamenii de ştiinţă avertizează în legătură cu dispariţia unor ramuri întregi din „arborele vieţii”

Oamenii de ştiinţă avertizează în legătură cu dispariţia unor ramuri întregi din „arborele vieţii”

DIGI ANIMAL WORLD Cum îți dai seama dacă un câine este periculos. Semnele care îi trădează comportamentul
Cum îți dai seama dacă un câine este periculos. Semnele care îi trădează comportamentul

Cum îți dai seama dacă un câine este periculos. Semnele care îi trădează comportamentul

DIGI LIFE Care sunt cei șapte factori de stil de viaţă sănătos care au efecte pozitive asupra sănătății mintale. Somnul e cel mai important
Care sunt cei șapte factori de stil de viaţă sănătos care au efecte pozitive asupra sănătății mintale. Somnul e cel mai important
DIGI24 O turmă de oi din Grecia a intrat într-o seră și a mâncat 300 de kilograme de canabis: „Săreau mai sus decât caprele”
O turmă de oi din Grecia a intrat într-o seră și a mâncat 300 de kilograme de canabis: „Săreau mai sus decât caprele”
DIGI SPORT ”Dacă e adevărat, e corupție!”. Americanii au dat verdictul în cazul Simonei Halep
”Dacă e adevărat, e corupție!”. Americanii au dat verdictul în cazul Simonei Halep
DIGI FM Ce cadou special i-a pregătit Andreea Bălan iubitului ei, tenismenul Victor Cornea, de ziua lui de naștere
Ce cadou special i-a pregătit Andreea Bălan iubitului ei, tenismenul Victor Cornea, de ziua lui de naștere
DIGI ONLINE Deasupra Americii, o călătorie cinematică din Maine pănă în mega-orașele New York și Washington. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.
Deasupra Americii, o călătorie cinematică din Maine pănă în mega-orașele New York și Washington. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.