Bucuresti | 102,8FM MANUEL RIVA - MIAMI

Selena Gomez a fost la un pas să nu-și lanseze documentarul din cauza anxietății: „Nu eram sigură că aș putea să fac asta”

Steve Martin makes surprise appearance in sketch alongside Only Murders in the Building co-star Selena Gomez as she hosts Saturday Night Live.
Selena Gomez, la Saturday Night Live. Profimedia

Selena Gomez a participat zilele trecute la o conferință în New York, unde a vorbit despre documentarul său, lansat de curând, intitulat „Selena Gomez: My Mind & Me”. Artista în vârstă de 30 de ani a recunoscut că a fost la un pas să nu mai lanseze producția din cauza fricii de a-și expune luptele în fața lumii. 

În cadrul evenimentului, cântăreața a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde a discutat despre documentarul care le oferă fanilor săi o privire intimă asupra sănătății sale mintale și a diagnosticului cu Lupus. Selena Gomez și-a expus problemele cu care s-a confruntat timp de șase ani, recunoscând recent că a ezitat să lanseze documentarul din cauza anxietății, fiindu-i frică de ce anume va crede lumea despre ea. 

„Am fost plină de emoții pentru că m-am sacrificat puțin pentru scopul de a ajuta lumea. Nu vreau să sune dramatic, dar am fost la un pas să renunț a el pentru că, pur și simplu, nu eram sigură că aș putea să fac asta”, a declarat Selena Gomez. 

Citește și: Comentarii controversate. Selena Gomez și-a șocat fanii și pe cea căreia îi spunea soră și care în 2017 i-a donat un rinichi

Cu toate acestea, în ciuda ezitării ei, documentarul a ajuns pe platforma de streaming pe 2 noiembrie și a primit o mulțime de păreri pozitive din partea publicului și a criticilor. 

În „My Mind & Me”, Selena Gomez le-a oferit fanilor săi, în premieră, o imagine asupra luptei teribile pe care a dus-o timp de șase ani cu unele dintre cele mai dure afecțiuni, într-un documentar „brut și intim” care detaliază cele mai negre momente din viața sa. Cântăreața în vârstă de 30 de ani vorbește cu sinceritate despre problemele ei de sănătate mintală, despre diagnosticul de lupus, dar și despre transplantul de rinichi prin care a trecut în 2017.

Citește și: Motivul pentru care Selena Gomez nu va putea duce o sarcină: „Oricum va fi menit să am acești copii, îi voi avea”

„Fii doar cine ești, Selena”, își spune chiar ea, în trailerul proaspăt lansat. „Nimănui nu-i pasă de ceea ce faci.”

Gomez le explică fanilor că a reușit, în sfârșit, să învețe să se iubească și să-și îmbrățișeze defectele: „E despre cine sunt, despre a accepta locul în care sunt. Sunt recunoscătoare că sunt în viață”. Prezentând publicului diferite scene din viața ei, fie de la repetiții ori de la machiaj, când se trezește în apartamentele de hotel, ori se plimbă cu o mulțime de camere în jurul ei sau chiar de pe patul de spital când își primește tratamentele în lacrimi, fugind de paparazzi, Selena se deschide în fața fanilor așa cum nu a mai făcut-o niciodată: „Lasă-mă să vin cu o promisiune – voi înceta să mai trăiesc așa”. „Dar cum învăț să respir din nou ?”.

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
02 Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco
03 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
04 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
05 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

selena gomez (7)
Selena Gomez, în cele mai îndrăznețe poze postate până acum, cu decolteul la vedere. Le-a șters rapid, dar au rămas pe internet

Iubește, îi merge bine în carieră și are mai multă încredere în ea. Selena Gomez își arată mai des noua față de când e împlinită și își lasă la vedere feminitatea și puterea de seducție.

Usher și Sean „Diddy” Combs/ Profimedia
Ce se întâmpla cu adevărat în conacul lui Sean „Diddy” Combs. Usher a dezvăluit totul: „Aveam doar 14 ani”

După ce agenții Departamentului pentru Securitate Internă al SUA au deschis o anchetă care îl vizează pe starul hip-hop Sean "Diddy" Combs și au fost percheziţionate proprietăţile acestuia din Los Angeles şi Miami, un interviu oferit de Usher în 2016 a devenit viral. Artistul în vârstă de 45 de ani a făcut atunci o serie de dezvăluiri despre ce anume se întâmpla mai exact în conacul rapperului în vârstă de 54 de ani din New York. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală