Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MATTHEW KOMA - KISSES BACK REMIX

Ruby, electrizantă într-o rochie scurtă, ultra mulată pe corp. Cântăreața se menține într-o formă fizică de invidiat

ruby
Ruby/ Foto: Instagram

Senzualitate este cuvântul care o descrie perfect pe Ruby, celebra cântăreață care topește inimile oamenilor din toată țara. Posesoarea unui trup perfect, artista nu ratează nicio ocazie pentru a fi în centrul atenției.

Chiar dacă luna decembrie se apropie cu pași repezi, iar acest lucru înseamnă, implicit, scăderea temperaturilor din termometre, Ruby continuă să pozeze ca-n mijlocul verii, în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cea mai recentă imagine de pe rețelele sociale, artista apare stând pe un scaun alb, din plastic, ce pare a fi așezat în stradă. Este îmbrăcată, însă, într-o rochie scurtă, mulată pe corp, ce-i subliniază trupul perfect. De asemenea, ținuta iese în evidență prin mânecile pe care sunt aplicați fulgi în aceeași culoare.

Evident, artista și-a completat look-ul cu un machiaj discret, dar și cu un colier.

Citește și: Ruby, simplitate cuceritoare. Cea mai scurtă și mulată rochie i-a venit ca turnată brunetei

”Frumoasă!”, ”Arăți perfect!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul imaginii ce a adunat mai bine de șapte mii de aprecieri.

Ruby și-a cumpărat apartament de 200.000 de euro

Citește și: Ruby, în colanți transparenți și corset demn de o prințesă războinică. Bruneta a dat din nou dovadă de îndrăzneală

Galerie foto

După ani întregi de muncă și de căutări a locuinței perfecte, Ruby și-a achiziționat un apartament de lux. 200.000 de euro a scos din buzunar bruneta pentru un penthouse întins pe două etaje plus o terasă, în care locuiește alături de iubit, de bunica Gherghina și de animăluțele pe care le consideră familia ei. Încă aproape 100.000 de euro au mai costat-o dotările făcute după placul ei, inclusiv cada de jacuzzi pe care muncitorii s-au chinuit să o aducă în casă și să o monteze.

Top citite
01 Raluka
Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
02 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
03 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
04 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
05 rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”

Lady Gaga știe că fanii ei sunt nerăbdători să afle când va lansa un nou album, fapt pentru care a făcut o declarație pentru a-i „liniști”.

ruby
Ruby, adevărul despre motivul pentru care nu mai postează poze cu iubitul ei. Ce spune despre nuntă

Ruby a stârnit multe comentarii în ultima perioadă, după ce a încetat să mai posteze imagini cu iubitul ei, dansatorul Robert Andrei. Deși mulți au susținut că cei doi s-au despărțit, artista a rupt tăcerea și a oferit o declarație prin care își justifică alegerea. 

hailey bieber
Hailey Bieber, forțată să-și șteargă un videoclip promoțional. Reacțiile negative ale fanilor s-au viralizat: „Este atât de narcisistă”

Hailey Bieber se află în centrul unor controverse după ce un clip promoțional realizat pentru brandul ei de cosmetice a fost aspru criticat de fani. Reclama o avea ca protagonistă pe soția lui Justin Bieber, care a fost surprinsă turnându-și lapte pe întregul corp, în timp ce purta doar lenjerie intimă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”
Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită
Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită"