Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Rod Stewart, mesaj pe rețelele sociale: ”Au fost 48 de ore devastatoare!” Fratele artistului a murit cu două zile înainte de Regină

Rod Stewart anunță că fratele lui a murit
Rod Stewart anunță că fratele lui a murit / Getty Images

Rod Stewart, celebrul artist în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit că fratele său, Don, s-a stins din viață la 94 de ani, cu doar 48 de ore înainte de trecerea în neființă a reginei Elisabeta a II-a.

În vârstă de 77 de ani, artistul a făcut public un mesaj sfârșietor, în care a deplâns moartea fratelui său, dar și a reginei Elisabeta.

”Au fost 48 de ore devastatoare. Marți l-am pierdut pe fratele meu, Don, la 94 de ani, iar astăzi am pierdut-o cu toții pe Majestatea sa Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani”, a scris el pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Regina a fost o prezență neclintită de-a lungul vieții mele și un mare unificator. Va fi o stea ce nu se va opri niciodată din strălucit în inimile și în sufletele noastre.”, a mai adăugat el.

Citește și: Imagini istorice din copilăria și tinerețea reginei Elisabeta a II-a. De la micuța cu păr creț la conducătoarea unui regat

De asemenea, artistul a subliniat că a fost un privilegiu să urce pe scenă la Jubileul de Platină, care a marcat cei 70 de ani de domnie ai Reginei.

”Ce privilegiu să cânt opentru ea. Gândurile mele bune se îndreaptă spre familia regală. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Rege.”, a mai scris el. 

Citește și: Celine Dion, mesaj pe rețelele sociale după moartea reginei Elisabeta: ”Pierderea ei va fi resimțită în toate colțurile lumii!”

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Întreaga planetă este în doliu, după ce regina Elisabeta a II-a a murit! Suverana Marii Britanii avea 96 de ani, iar starea ei de sănătate se degradase în ultimele luni. La ultima ei ieșire publică, în 6 septembrie, când a întâmpinat-o pe Liz Truss, noul premier britanic, la Balmoral, imaginile au arătat-o mai fragilă ca oricând. Aceasta s-a stins din viață în Scoția.

Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh britanic, devenind iubită și respectată și dincolo de granițe. Aceasta a declarat iubire și credință veșnică monarhiei, motiv pentru care a spus întotdeauna că va domni până la moarte, așa cum s-a și întâmplat.

Citește și: De ce nu i-a plăcut niciodată reginei Elisabeta a II-a să locuiască în Palatul Buckingham. Un fost angajat a făcut dezvăluiri

"Regina a murit în liniște la Balmoral în această după-amiază. Regele și regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce la Londra mâine. Joi, 8 septembrie", a apărut imediat și pe site-ul oficial al Casei Regale, care a îmbrăcat haine de doliu.

Top citite
01 96th Oscars, Academy Awards
Billie Eilish, cea mai tânără persoană care a câștigat două premii Oscar: „Mă simt atât de norocoasă!”
02 dorian popa
Dorian Popa, imagini rare cu fratele lui. Artistul i-a prezentat mașina de lux: „Ai lăsat-o și pe mamișor să o conducă?”
03 Rod Stewart
Rod Stewart, pe scenă cu sora lui de 94 de ani. Fanii s-au emoționat până la lacrimi: "Nu mă așteptam să plâng văzând asta"
04 Rod Stewart
Rod Stewart a trecut printr-o mare spaimă: fiul lui de 11 ani, de urgență la spital, după ce s-a prăbușit pe terenul de fotbal
05 Dad's The Shortest, Rod Stewart seen being drawled by his 18 year Old Son in London
Rod Stewart, într-o apariție rară în public alături de cel de-al șaptelea copil al său. Alastair are 16 ani și este model
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Geri Halliwell
Fratele lui Geri Halliwell de la Spice Girls a murit la vârsta de 54 de ani. Cântăreața este devastată de durere

Geri Halliwell, fosta membră a trupei Spice Girls, suferă cumplit după ce și-a pierdut fratele, pe Max Halliwell, în vârstă de doar 54 de ani. Bărbatul a murit după ce s-a brăbușit brusc în casă. 

Rod Stewart performs during Rock In Rio Festival - Part 2 Rod Stewart
“Se dădea cu maioneză în cap!” Trucul pentru păr țepos al unuia dintre cei mai apreciați artiști, dezvăluit de un apropiat

Rod Stewart făcea furori în anii ’90 nu doar cu hit-urile sale, dar și cu look-ul deosebit. Acesta avea un păr țepos, care îl făcea să iasă în evidență comparativ cu restul artiștilor din acea perioadă.

Megham Markle și Prinșul Harry la "Festival Of Remembrance"
Fotografia cu Meghan Markle care a fost retrasă de pe rețelele de socializare

Meghan Markle este una dintre cele mai promovate figuri ale Casei Regale Britanice. Soția Prințului Harry este în centrul atenției de când s-a căsătorit cu acesta, dar mai ales pentru că nu întotdeauna ține cont de regulile stricte care au venit la pachet cu titlul de Ducesă de Sussex.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"