Bucuresti | 102,8FM EMAA - IN ALTE VIETI

Robbie Williams recunoaște că este astăzi „în viață” pentru că a vorbit despre situația lui și a cerut ajutor

Robbie Williams Documentary Launch Event – Arrivals
Robbie Williams. Getty Images

Robbie Williams a recunoscut că este „încă în viață” pentru că „a vorbit” despre situația sa și „a cerut ajutor”, în timp ce a adresat un mesaj celor de la Andy’s Man Club, o organizație caritabilă dedicată sănătății mintale, scrie Daily Mail.

Cântărețul în vârstă de 50 de ani, fost membru Take That, a contactat fundația pentru a transmite admirația și felicitările sale, mărturisind că a fost „uimit” atunci când a descoperit-o.

Andy’s Man Club a postat o captură de ecran cu mesajul lui Robbie de pe profilul lor, în care artistul a vorbit despre sănătatea mintală și dificultățile cu care chiar el s-a confruntat.

Robbie Williams, declarații dureroase: „Am încercat să-mi pun capăt vieții și am stat treaz șase zile când consumam alcool și droguri”

 „Salut, am aflat despre organizația voastră ieri. Sunt uluit. Sunt astăzi aici doar pentru că am vorbit. Sunt aici doar pentru că am cerut ajutor și l-am acceptat. Din fericire, stigmatul din jurul sănătății mintale pierde din forță, dar îmi dau seama că pentru mulți bărbați, mai ales, mai este un drum lung de parcurs. Din partea mea o îmbrățișare mare tuturor celor care ajută în această cauză frumoase. Odihnește-te în pace Andy”, a scris Robbie.

„Mulțumim mult @robbiewilliams pentru sprijinul tău. Atât de apreciat!”, i-au răspuns reprezentanții fundației.

Andy's Man Club este o organizație de caritate dedicată prevenirii sinuciderii în rândul bărbaților, care oferă sprijin pentru a ajuta la eliminarea stigmatizării din jurul sănătății mintale, prin puterea conversației.

A fost înființată după ce cumnatul fondatorului Luke Ambler, Andy Roberts, și-a luat viața la vârsta de 23 de ani.

Fundația vine deja, săptămânal, în sprijinul a peste 1.000 de bărbați care suferă de depresie.

Robbie Williams, adevărul despre lupta sa cu tulburările de alimentație: Mâncam o singură banană pe zi

Galerie foto

Robbie Williams are patru copii cu soția sa, Ayda Field: Teddy, 11 ani, Charlie, 9 ani, Coco, 5 ani și Beau, 3 ani.

Artistul britanic a fost anterior foarte deschis cu privire la lupta lui continuă cu depresia și anxietate.

„Am o boală care vrea să mă omoare și este în capul meu, așa că trebuie să mă feresc”, a mărturisit el.

Când faima sa a ajuns la cote maxime, vedeta pop a atins cel mai de jos punct din viața sa.

Din 2006 până în 2009, Williams s-a luptat cu agorafobia. Din cauza acestei tulburări de anxietate socială, a stat închis în casă timp de trei ani.

El a dezvăluit că a ajuns la dezintoxicare în 2007, după ce a consumat droguri și cantități mari de medicamente eliberate pe bază de rețetă.

În documentarul său, „Robbie Williams: Raw. Honest. Real”, care a fost lansat în 2023, el a dezvăluit că lucrurile au „scăpat de sub control atât de grav” după ce a ajuns să bea câte o sticlă de vodcă în fiecare seară înainte de a merge la repetițiile cu Take That.

Artistul, care a părăsit trupa în 1995, a povestit: „Ingeram tot ce prindeam: droguri, alcool”.

Top citite
01 Pop-Up and Launch Event of 'Robbie Williams' Documentary Series, London, UK - 01 Nov 2023
Robbie Williams, adevărul despre lupta sa cu tulburările de alimentație: Mâncam o singură banană pe zi
02 Robbie William
Robbie Williams, declarații teribile: „Am încercat să-mi pun capăt vieții și am stat treaz șase zile când consumam alcool și droguri”
03 robbie-williams-ceremonie-campionat-mondial-rusia-header-bun
Robbie Williams, criticat dur de un activist după ce a concertat în Doha: ”A pus banii mai presus de principii!”
04 Robbie Williams Homecoming Gig For Charity At Port Vale FC Ground In Staffordshire
”Am crezut că e o bătrână simpatică!” Robbie Williams, mărturisiri stânjenitoare despre întâlnirea cu legendara Barbra Streisand
05 robbie-williams-splash
Robbie Williams vrea să cânte la Eurovision 2023: ”Aș vrea să fac asta, să fiu ca Madonna și Justin Timberlake!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Robbie Williams Homecoming Gig For Charity At Port Vale FC Ground In Staffordshire
Robbie Williams marchează 25 de ani de carieră solo printr-un album de hituri. Pentru copertă, a pozat nud pe un soclu

Robbie Williams va celebra împlinirea a 25 de ani de carieră solo cu un album intitulat ''XXV'', pe care vor figura versiuni orchestrate ale celor mai cunoscute melodii ale sale, relatează contactmusic.com, potrivit Agerpres.

Robbie William
Robbie Williams, îngrozit de moartea bruscă a prietenului său, Shane Warne: ”Fragilitatea vieții e terifiantă!”

Robbie Williams, artistul britanic în vârstă de 48 de ani, a mărturisit că trecerea bruscă în neființă a prietenului său, Shane Warne, l-a șocat și l-a făcut să se gândească la momentul morții lui.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  - British singer Robbie Williams pictured enjoying his holiday with his wife Ayda Field and friends in Formentera.*PICTURES TAKEN ON 20/08/2021*
Robbie Williams, disperat după eșecul implantului de păr și al altor tratamente: Două injecții m-au costat cât casa bunicii

Robbie William a plătit mulți bani pentru implantul de păr și diverse injecții de stimulare a creșterii părului, dar fără rezultate. Într-un live pe Instagram, artistul a povestit încercările prin care a trecut: „Au costat o avere”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”