Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Robbie Williams dezvăluie adevăratul motiv pentru care a părăsit Take That. Ce spune starul britanic despre conflictul cu Gary Barlow

Sanremo 2011 - The 61st Italian Song Festival: February 18, 2011
Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen și Robbie Williams. 'Take That'. Sanremo Song Festival 2011. Getty Images

Robbie Williams a dezvăluit după mai bine de 25 de ani motivul real pentru care a părăsit Take That și admite că „nu este mândru” de lucrurile pe care le-a spus în timpul conflictului cu Gary Barlow care a ținut prima pagină a revistelor mondene în anii '90.

Robbie Williams: Eram în mijlocul unei căderi nervoase

Robbie a renunțat la Take That în iulie 1995, în mijlocul turneului lor mondial Nobody Else, spre dezamăgirea colegilor săi de trupă, Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen și Howard Donald.

Robbie Williams, în vârstă de 48 de ani, a mărturisit într-un nou interviu că „atunci eram în mijlocul unei căderi nervoase!”.

Vorbind cu Scott Mills pentru documentarul „Robbie Williams: My Life Thru a Lens” de la BBC Radio 2, autorul hitului Let Me Entertain You a recunoscut că la vremea respectivă simțea că se afla „într-un fel de clădire în flăcări din care trebuia să ies” .

„Cred că eram în mijlocul unei căderi nervoase, prima din multe ce au urmat. Lucrurile nu erau grozave acasă, nici cu slujba mea, eram nou în acest fenomen de faimă extremă.”

„Dădeam testele pentru GCSE, pe care le-am picat, pentru ca apoi să mă trezesc dintr-o dată în Japonia și să am 3000 de fani care mă așteaptă afară, iar lucrurile se desfășurau așa peste tot unde mergem. Am simțit nesiguranță, a fost suprareal, iar toate acestea amestecate cu ce ingeram deja pentru a face față vieții mele, felul în care corpul și mintea mea au reacționat la toate acestea nu a fost deloc un mix bun”.

„Am simțit că eram într-un fel de clădire în flăcări și trebuia să ies de acolo. Așa am simțit atunci. Apoi am spus: 'Bine, voi face acest tur, apoi voi pleca'. Iar ei au zis: 'De fapt, dacă ai de gând să pleci, poți să pleci acum?'”.

După ce Robbie a părăsit grupul în 1995, ceilalți membri au lansat un single fără el, pentru ca anul următor trupa să se destrame. 

Galerie foto

Adevărul despre rivalitatea dintre Gary Barlow și Robbie Williams

Întrebat dacă a existat vreo rivalitate  între el și Gary Barlow, mai ales în topurile anilor '90, Robbie a recunoscut: „M-am asigurat că există. Pentru că despre asta au fost anii '90. Asta se întâmpla în tabăra mea – spun tabăra mea, mă refer la mintea mea – a fost ca la lupte sau box. Este o competiție. Graficul în sine, când te uiți la Top of the Pops”.

„Și este tribul tău împotriva tribului lor, iar tribul meu eram eu, iar al lor era Gary Barlow. Eram pregătit pentru genul ăsta de conflict pentru că am primit un fel de imbold din asta. Dar Gary nu a simțit așa, nu l-a ambiționat, pentru că el era un adult complet care nu avea nevoie de așa tip de inflamație în viața lui. Îmi doream atât de mult să răspundă la fel, dar, așa cum am spus, este un adult complet.”

Între timp, în anii care au urmat despărțirii de Take That, Gary nu a reușit să imite succesul lui Robbie ca artist solo. Relația dintre cei doi s-a vindecat în timp, acesta din urmă chiar alăturându-se trupei pentru single-ul The Flood și albumul Progress, în 2010, în timp ce a avut mai multe cameo-uri în anii următori.

Despre reconcilierea lor, Robbie a explicat: „Suntem o familie. Ca o familie cu rude de sânge, pentru bune și rele și suntem intrinsec blocați împreună în această călătorie pe planetă. Noi toți - eu, Jay, Howard, Mark și Gaz...Eu voi fi întotdeauna fratele mai mic, iar Gary va fi mereu fratele mai mare. Și am făcut lucruri de care nu sunt mândru, am spus lucruri de care nu sunt mândru ca reacție la niște lucruri de care sper că nici el nu este mândru. Acestea fiind spuse, Gary nu merita asta.”

Întrebat dacă va mai face parte vreodată din Take That, Robbie a răspuns: „Sper că da”.

 

Top citite
01 Robbie Williams și soția sa
Robbie Williams, vacanță cu soția în Formentara. Cum arată solistul la 47 de ani
02 take-that-isi-amintesc-de-tinerete-in-when-we-were-young-video-premiera
Take That isi amintesc de tinerete in 'When We Were Young'! VIDEO PREMIERA
03 a-uitat-ca-e-pe-scena-robbie-williams-si-a-aratat-barbatia-in-fata-a-80-000-de-fani
A uitat ca e pe scena! Robbie Williams si-a aratat 'barbatia' in fata a 80.000 de fani!
04 video-videoclip-nou-take-that-kidz
[VIDEO] Videoclip nou Take That, "Kidz"!
05 robbie-williams-s-a-intors-la-take-that-se-pregateste-un-nou-album
Robbie Williams s-a intors la Take That! Se pregateste un nou album
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală