Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (PROFM EDIT)

Rita Ora și regizorul Taika Waititi s-au căsătorit în secret. Diferența de vârstă de 15 ani nu a fost un impediment în calea iubirii

Taika Waititi și Rita Ora
Taika Waititi și Rita Ora s-au căsătorit în secret. / Foto: Profimedia

După o relație de un an și câteva luni, Rita Ora și regizorul Taika Waititi, cunoscut mai ales pentru filmele "Thor: Ragnarok" și "Thor: Love and Thunder", s-au căsătorit în mare secret. Ceremonia a avut loc în Londra, conform celor de la The Sun, care au aflat câteva detalii după ce Taika a fost văzut cu o verighetă pe deget.

Cântăreața de 31 de ani și cineastul de 46 au început o legătură amoroasă la scurt timp după ce Rita s-a despărțit de producătorul Romain Gavras. Nu a existat nicio cerere în căsătorie pompoasă, prietenii lor dezvăluind că ambii, aproape simultan, și-au spus unul altuia "vreau să mă căsătoresc cu tine". Zis și făcut, căci vedetele sunt de acum o familie cu acte-n regulă.

Citește și: E mai mereu la sala de forță. Rita Ora, siluetă impresionantă într-un top și fustă din latex: „Ești perfectă, știai?”, i-au scris fanii

Taika Waititi și Rita Ora

Taika Waititi și Rita Ora / Foto: Profimedia

"A fost o ceremonie intimă și super specială pentru toți cei prezenți. Cei dragi lor au putut vedea că sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt", a transmis o sursă din apropierea cuplului pentru publicația britanică, menționând că cei doi și-au dorit o nuntă mică pentru a-și ține relația cât mai privată cu putință. Cu toate acestea, va exista și o petrecere mare alături de prietenii lor faimoși, "dar nu vă așteptați să fie vândută revistei care plătește cel mai mult", a mai spus prietenul comun.

Mai mult, Rita a preluat numele soțului ei, fiind de acum Waititi-Ora. Taika a mai fost căsătorit și are două fiice de 6 și 10 ani.

Citește și: Rita Ora, cea mai senzuală apariție de la petrecerea iubitului ei, regizorul Taika Waititi: „Ești irezistibilă!”

Galerie foto

Foto: Profimedia

Top citite
01 Rita Ora
Rita Ora, cu un zâmbet larg pe chipul nemachiat, în costum de baie, la saună. Se relaxează în țara natală a soțului ei
02 Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”
03 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
04 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
05 Rita Ora
Se bucură de succes, dar problemele nu o ocolesc. Rita Ora, mărturisiri neașteptate: „Mă confrunt cu anxietate!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rita Ora wears a white pant suit and white mules to The View in New York City
Rita Ora, abdomen sculptat și o bustieră ce-i vine turnată. Fanii adoră noua ei tunsoare: „Frumusețea ta e captivantă”

Rita Ora face furori pe Instagram. Artista le-a prezentat fanilor imagini din călătoria ei la New York, unde a participat la mai multe talk-show-uri și evenimente pentru a-și promova noul single.

Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 

Cher se confruntă cu o criză de familie, după ce s-a aflat că artistei i-a fost interzis să apară la nunta fiului său, Chaz Bono. Cântăreața nu-și va putea vedea fiul mergând spre altar împreună cu partenera lui, Shara Blue Mathes.

Rita Ora Looks Stunning Wearing A Roberto Cavalli Full Look As She Leaves Her Hotel In Paris - 20 Jan 2024
Rita Ora, schimbare radicală de look. Artista a spus da acestei tunsori în trend, iar fanii au doar cuvinte de laudă

Rita Ora a recurs la o schimbare de look. Artista și-a tuns părul, optând pentru un bob șic. Soția regizorului Taika Waititi a afișat noua tunsoare la un eveniment în New York City.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”
O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

FILM NOW Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut
Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut

Cum arată și cu ce se ocupă puștiul simpatic din serialul „Al șaptelea cer”. David Gallagher are 39 de ani și este de nerecunoscut

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”