Bucuresti | 102,8FM THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR (NEW PW)

Rita Ora, fără machiaj și în costum de baie pe rețelele sociale. Cum arată artista atunci când nu se aranjează pentru scenă

rita Ora
Rita Ora, Foto: Instagram

Rita Ora posedă, pe lângă talentul artistic, și o frumusețe peste care nu poți trece cu vederea. Deși este recunoscută pentru aparițiile senzuale, mereu puse la punct, cântăreața de muzică R&B nu se teme să își dezvăluie și frumusețea naturală, fapt pentru care a publicat pe rețelele sociale câteva imagini nemachiată.

Denumită de curând una dintre cele mai ascultate cântărețe ale secolului 21, Rita Ora, în vârstă de 30 de ani, are toate motivele să fie fericită, fapt ce reiese și din postările de pe Instagram, loc unde a strâns o comunitate de 16 milioane de urmăritori.

rita ora (19)

Rita Ora, Foto: Instagram

Citește și: Madonna, electrizantă la un spectacol susținut în New York. A urcat pe scenă într-o rochie cu o crăpătură adâncă și dresuri plasă

Aflată în curtea casei sale, artista s-a bucurat de câteva momente de soare, însă nu înainte de a face câteva selfie-uri pentru a le împărtăși cu milioanele de fani din online. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, de culoare albastru, cu imprimeu floral, cântăreața a lăsat la iveală atât frumusețea sa naturală, lipsită de machiaj, cât și abdomenul perfect tonifiat.

rita ora (17)

Rita Ora, Foto: Instagram

Citește și: Lady Gaga revine la show-urile din Las Vegas. Va câștiga 1 milion de dolari/noapte și va avea o garderobă de peste 9 milioane de dolari

Bineînțeles, imaginile inedite nu au trecut neobservate de fanii acesteia, care i-au complimentat trăsăturile armonioase, dar și fizicul de invidiat.

rita ora (18)

Rita Ora, Foto: Instagram

Rita Ora se iubește cu regizorul Taika Waititi

Show-ul de la Paris vine la scurt timp după ce Rita Ora și-a anunțat oficial relația cu regizorul Taika Waititi (46 de ani), prin intermediul mai multor fotografii făcute la petrecerea zilei de naștere a acestuia.

rita ora (10)

Rita Ora și Taika Waititi, Foto: Instagram

Rita Ora și Taika Waititi formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, iar în urmă cu puțin timp și-au confirmat relația printr-o apariție pe covorul roșu. Cei doi au fost prezenți la premiera filmului ”Suicide Squad”.

După luni întregi în care au evitat să se afișeze împreună, celebra cântăreață și regizorul au decis să nu se mai ascundă. Aceștia ar fi împreună din martie.

Această relație vine pentru Rita Ora la scurt timp după ce s-a despărțit de producătorul Romain Gavras. Ei au decis să pună capăt poveștii de iubire în luna februarie a acestui an, după doar jumătate de an de relație. 

Citește și: A oferit un adevărat spectacol pe plajă. Rita Ora, răvășitoare pe nisip, într-o rochie transparentă cu inserții strălucitoare

Rita Ora a avut, de asemenea, o relație cu DJ-ul Calvin Harris. Cei doi au fost împreună din luna mai 2013 până la începutul anului 2014. Motivul depărțirii: DJ-ul a invocat că simțea că viața lui personală e urmărită de toată lumea.

Galerie foto

Top citite
01 Rita Ora
Rita Ora, cu un zâmbet larg pe chipul nemachiat, în costum de baie, la saună. Se relaxează în țara natală a soțului ei
02 Rita Ora
Se bucură de succes, dar problemele nu o ocolesc. Rita Ora, mărturisiri neașteptate: „Mă confrunt cu anxietate!”
03 Rita Ora wears a white pant suit and white mules to The View in New York City
Rita Ora, abdomen sculptat și o bustieră ce-i vine turnată. Fanii adoră noua ei tunsoare: „Frumusețea ta e captivantă”
04 Rita Ora Looks Stunning Wearing A Roberto Cavalli Full Look As She Leaves Her Hotel In Paris - 20 Jan 2024
Rita Ora, schimbare radicală de look. Artista a spus da acestei tunsori în trend, iar fanii au doar cuvinte de laudă
05 EXCLUSIVE: Rita Ora And George Tabor-King Leave Their Hotel Arm In Arm In Paris - 20 Jan 2024
Rita Ora, selfie în costum de baie, în camera hotelului din Paris. Artista, o împătimită a fitnessului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rita Ora
Rita Ora, spectaculoasă într-o rochie transparentă, mulată pe corp. Artista se mândrește cu o siluetă de invidiat

Cunoscută pentru aparițiile care mai de care mai spectaculoase, Rita Ora s-a făcut remarcată de curând, când s-a aflat în Paris în timp ce se desfășura la Săptămâna Haute Couture.

Rita Ora en concert pour le jingle Bell ball à l’O2 arena à Londres
Rita Ora, într-un costum de baie minuscul la piscină în Noua Zeelandă: Cu plăcere!

Rita Ora și-a petrecut weekendul în Noua Zeelandă, alături de soțul ei, regizorul Taika Waititi, și și-a delectat fanii cu câteva imagini inedite.  Cântăreața în vârstă de 33 de ani a dat iarna britanică pe un loc cu o climă mult mai prietenoasă, profitând la maximum de lunile de vară din această parte a globului.

Rita Ora
Din față părea o rochie banală, dar când s-a întors cu spatele, Rita Ora i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. Ce avea pe toată coloana

Rita Ora iubește să fie în centrul atenției și știe cum să o facă fără prea mare efort. Orice apariție a ei, indiferent că este pe scenă, în timpul liber, mergând spre sală, sau la vreo gală cu ștaif, britanica are lumina reflectoarelor îndreptată asupra ei.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”