Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ONE REPUBLIC - NOBODY

Rita Ora a bifat încă o apariție îndrăzneață. Artista și-a etalat silueta într-o rochie mini fără bretele

Rita Ora
Rita Ora, priviri cuceritoare pe covorul roșu. / Foto: Profimedia

Rita Ora a fost surprinsă din nou într-o ținută plină de senzualitate, în timp ce își promova noul său album. Artista continuă să uimească cu look-urile sale îndrăznețe, în care își etalează cu mândrie silueta de invidiat. 

De data aceasta, cântăreața în vârstă de 32 de ani a optat pentru o ținută formată dintr-o rochie mini, fără bretele, care i-a lăsat spatele plin de tatuaje pe jumătate gol. Piesa vestimentară de un gri metalizat s-a potrivit perfect cu geantă în aceeași nuanță și pantofii negri cu toc. 

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora/ Profimedia

Citește și: Vulcanica Rita Ora, într-un body din piele decupat, în primele imagini din clipul pentru „Praising You”: „Megababe!”

Artista a fost asaltată de paparazzi în timp ce părăsea hotelul din Londra în care a fost cazată. Fotoreporterii nu au scăpat-o din ochi și au surprins-o în toate unghiurile. 

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora și Taika Waititi s-au căsătorit în secret

Cântăreața de 31 de ani și cineastul de 46 au început o legătură amoroasă la scurt timp după ce Rita s-a despărțit de producătorul Romain Gavras. Nu a existat nicio cerere în căsătorie pompoasă, prietenii lor dezvăluind că ambii, aproape simultan, și-au spus unul altuia "vreau să mă căsătoresc cu tine". Zis și făcut, căci vedetele sunt de acum o familie cu acte-n regulă.

Citește și: I-a lăsat pe toți mască! Rita Ora, într-o rochie transparentă de sus până jos, din plasă, la petrecerea unui prieten

„A fost o ceremonie intimă și super specială pentru toți cei prezenți. Cei dragi lor au putut vedea că sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt", a transmis o sursă din apropierea cuplului pentru publicația britanică, menționând că cei doi și-au dorit o nuntă mică pentru a-și ține relația cât mai privată cu putință. Cu toate acestea, va exista și o petrecere mare alături de prietenii lor faimoși, "dar nu vă așteptați să fie vândută revistei care plătește cel mai mult", a mai spus prietenul comun.

Mai mult, solista a preluat numele soțului ei, fiind de acum Rita Waititi-Ora. Taika a mai fost căsătorit și are două fiice de 6 și 10 ani.

Galerie foto

Top citite
01 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
02 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
03 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
04 Rita Ora
Rita Ora, fabuloasă pe străzile din Sydney, într-o ținută simplă. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat
05 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală