Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Rihanna, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată cu primul copil. Răspunsul pe care i l-a dat unui fan

A$AP Rocky și Rihanna, Foto: Profimedia

A trecut mai bine de o săptămână de zile de când Rihanna a participat la ceremonia de învestire a primului președinte al insulei Barbados care a devenit acum republică, după înlăturarea reginei Marii Britanii de la conducere. Cântăreața a fost numită ”erou național”, iar apariția ei la eveniment a stârnit numeroase controverse, mulți fiind de părere că este însărcinată.

Artista în vârstă de 32 de ani a vorbit acum despre zvonurile care au făcut înconjurul lumii, potrivit cărora ar aștepta primul copil cu iubitul ei, A$AP Rocky.

Citește și: Rihanna, apariție inedită în pijama pe rețelele sociale. Imaginile au făcut furori printre fani: ”Ești perfectă!”

La evenimentul din Barbados, artista a îmbrăcat o rochie din satin, midi, care cădea lejer pe corp, însă îi lăsa la vedere burtica relativ proeminentă. Deși mulți internauți s-au grăbit să spună că aceasta ar fi însărcinată, artista a negat această informație.

Rihanna, prima declarație despre sarcină

Rihanna, prima declarație despre sarcină / Getty Images

Pot să vin la baby shower, soro? Adevărat sau nu, copiii tăi vor fi foarte frumoși.”, a scris un internaut pe nume Jen în dreptul unei fotografii în care a fost etichetată Rihanna. Iar arrtista a răspuns: ”Haaa. Oprește-te. N-ai venit la primele zece baby showers.”, adăugând că nu este pentru prima dată când presa internațională lansează speculații privind o eventuală sarcină.

Citește și: Imagini unice cu Rihanna la 14 ani: Pe atunci era doar Robyn. Am știut că va ajunge numărul 1 în orice va face

 
 

De curând, în cadrul unui interviu, artista a vorbit despre cum se ”vede” peste zece ani. ”Peste zece ani? Voi avea 42. Voi fi bătrână. Voi avea copii. trei sau patru.”, a spus ea mărturisind că își dorește să fie mamă chiar și fără să aibă un partener.

Rihanna  este cea mai bogată cântăreață din lume

Rihanna este oficial miliardară, potrivit Forbes! Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică.

Rihanna este acum cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari).

Cea mai mare parte a averii sale (1,4 miliarde dolari) a fost dobândită din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 50% din companie.

Citește și: Lady Gaga a încins atmosfera pe rețelele sociale. Artista s-a filmat ieșind provocator din piscină, într-un costum de baie inedit

Autoarea hitului Umbrella a fondat brandul Fenty Beauty în 2017.

Restul banilor vin din Savage X Fenty (270 milioane dolari) și din muzică.

Totodată, artista este împlinită și în plan sentimental. Ea și-a găsit fericirea alături de rapperul A$AP Rocky. Cei doi și-au făcut relația publică în mai, anul acesta, iar de atunci, sunt de nedespărțit. Fie că e vorba de ieșiri în oraș cu prietenii sau întâlniri romantice în doi, cuplul nu pare să poată sta departe unul de celalalt.

Galerie foto

Top citite
01 Rihanna
Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"
02 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
03 rihanna (6)
Rihanna, toată un zâmbet și un nou look. Artista, fotografiată cu părul blond și foarte scurt
04 rihanna (1)
Rihanna vinde penthouse-ul în care a locuit inclusiv Matthew Perry, cândva unul dintre cele mai scumpe apartamente din LA
05 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”

Andreea Antonescu nu se lasă descurajată de provocările pe care le-a întâmpinat în trecut și este hotărâtă să abordeze viitorul cu optimism. Artista în vârstă de 41 de ani a vorbit deschis despre viața sa amoroasă, mărturisind că își dorește să aibă din nou o relație și nu exclude nici posibilitatea de a deveni din nou mamă. 

ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni

Ana Baniciu se află în cea mai fericită perioadă din viața ei după ce a anunțat că este însărcinată. Artista va aduce pe lume un băiețel, iar acum ea și soțul ei, Edy Kovacs, sunt în căutarea celui mai potrivit nume pentru bebelușul lor.

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram
Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Artista și regizorul au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan, și în curând se vor muta în noua lor casă. Cântăreața a publicat deja primele imagini din locuința lor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Dezvăluiri despre Hugh Jackman, după postările controversate: „Nu este interesat să iasă la întâlniri” Actorul a divorțat după 27 de ani de căsnicie
Dezvăluiri despre Hugh Jackman, după postările controversate: „Nu este interesat să iasă la întâlniri” Actorul a divorțat după 27 de ani de căsnicie

Dezvăluiri despre Hugh Jackman, după postările controversate: „Nu este interesat să iasă la întâlniri” Actorul a divorțat după 27 de ani de căsnicie

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală