Bucuresti | 102,8FM 3 SUD EST - JUMATATEA MEA MAI BUNA

Rihanna, mai slabă ca niciodată. Artista a purtat o rochie roșie, care i-a evidențiat silueta după cele două sarcini

Rihanna/ Foto: Instagram
Rihanna/ Foto: Instagram

Rihanna a strălucit în Shanghai, purtând o rochie roșie ce i-a evidențiat silueta, la nouă luni după ce a născut cel de-al doilea copil. Vedeta în vârstă de 36 de ani, care a participat la evenimentul de lansare a magazinului Fenty Beauty, organizat la Muzeul de Fotografie din Shanghai, i-a luat prins surprindere pe fani cu noile imagini.

Artista a slăbit considerabil după cele două sarcini, iar acest lucru s-a văzut în videoclipul publicat pe rețeaua de socializare, unde a purtat o rochie roșie mulată, cu o crăpătură generoasă până la coapsă, mâneci lungi și un guler înalt. Look-ul a fost completat de mănuși de piele roșie până la cot și pantofi cu toc asortați. 

Rihanna/ Foto: Instagram

Rihanna/ Foto: Instagram

Citește și: Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York

Rihanna, care are doi copii împreună cu partenerul ei, A$AP Rocky, a sărbătorit lansarea liniei sale de cosmetice extrem de populare în China, marcând astfel un pas important în extinderea afacerii sale pe a doua cea mai mare piață de frumusețe din lume, după SUA. 

„Shanghai!! Mi-ai cucerit inima! Pentru toți fanii mei incredibili din China, a fost o onoare să vă cunosc și să mă conectez cu voi toți prin dragostea noastră pentru machiaj! Am fost atât de inspirată de cultura vibrantă și de oamenii primitori de la pop-up-ul și petrecerea @fentybeauty. Abia aștept să revin”, a scris Rihanna la descrierea videoclipului publicat pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"

Rihanna/ Foto: Instagram

Rihanna/ Foto: Instagram

De asemenea, în timpul vizitei sale la Shanghai, Rihanna a avut ocazia să gătească pentru vizitatorii magazinului Fenty. Evenimentul a inclus o tarabă jianbing - o clătită chinezească populară pentru micul dejun-, iar artista a pregătit personal gustările pentru clienții săi. Îmbrăcată într-un trenci negru din latex, aceasta a arătat la fel de cool ca întotdeauna, pregătind aluatul și adăugând diverse ingrediente tradiționale.

Galerie foto

Top citite
01 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
02 Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, într-o salopetă din dantelă care a lăsat puțin loc imaginației: „Superbă femeie mai ești”
03 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget
04 rihanna
Rihanna și-a arătat lenjeria în mod intenționat, pe stradă. Și-a ridicat fusta, a fost filmată și a postat clipul pe Instagram
05 Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, surprinsă în timpul unei escapade în Mykonos. Artista și-a etalat formele voluptoase fără rețineri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Benny Blanco, mesaj emoționant de ziua Selenei Gomez. Artista a împlinit 32 de ani: „Am ajuns să fiu ursulețul tău de pluș”

Selena Gomez a sărbătorit cea de-a 32-a aniversare alături de iubitul său, Benny Blanco, care i-a transmis un mesaj emoționant și plin de dragoste. Artista a împărtășit momentele speciale pe rețelele de socializare, iar fanii au fost încântați să vadă cuplul fericit.

Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor/ Foto: Instagram
Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor. Imaginile au devenit virale 

Katy Perry a schimbat scena cu ringul de dans în acest weekend, petrecând cu fanii la clubul La Terrrazza din Barcelona. Creatoarea hit-ului „Dark Horse”, în vârstă de 39 de ani, a împărtășit un videoclip pe Instagram care documentează întreaga seară din club, artista fiind văzută dansând într-o rochie de dantelă albă semi-transparentă.

Cristina Ștefania
Cristina Ștefania, într-o rochie care i-a accentuat trupul sculptat: „Speak nu zice nimic când te îmbraci așa?”

Cristina Ștefania a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare. Îmbrăcată într-o rochie mini, albă, care i-a pus în evidență formele voluptoase, tânăra artistă a făcut furori pe Instagram. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere