Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MASTER KG - JERUSASLEMA

Rihanna își mai dorește copii cu A$AP Rocky. Artista a născut un băiețel în urmă cu șase luni

Rihanna a născut
Rihanna a născut / Getty Images

Rihanna a născut în urmă cu șase luni, însă acest lucru nu o oprește să-și mai dorească copii cu rapperul A$AP Rocky. Cei doi și-au luat rolul de părinte în serios, fiind foarte implicați în creșterea fiului lor. 

Recent, o sursă din anturajul celor doi artiști a declarat pentru Entertainment Tonight Riri și A$AP Rocky sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și că sunt mai fericiți ca niciodată de când l-au întâmpinat pe fiul lor. Cei doi nu au dezvăluit încă numele bebelușului și au fost foarte discreți cu viața lor în postura de părinți. Cu toate acestea, carierele acestora sunt mai vizibile ca niciodată, aceștia fiind în centrul atenției la evenimentele din ultimele luni. 

Citește și: Rihanna, adevărul despre provocările cu fiul ei: ”Viața începe când devii părinte. Începutul e ca un drog de care ai nevoie!”

„Rihanna și A$AP sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și se simt foarte bine împreună”, a spus sursa pentru ET. „De asemenea, sunt o echipă grozavă când vine vorba de a fi părinții băiețelului lor”. Apropiatul celor doi a mai declarat că Rihanna „și-a dorit întotdeauna să fie mamă” și „se mândrește foarte mult cu faptul că își crește copilul”. „I-ar plăcea să aibă mai mulți copii cu A$AP în viitor”, a declarat sursa.

Cu se simte Rihanna după ce a devenit mamă

Rihanna a vorbit pentru prima dată despre viața sa în ipostaza de mamă, la șase luni de când a adus pe lume primul său copil, pe care îl are împreună cu rapperul A$AP Rocky. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a descris noua sa viața ca fiind una „sălbatică”, mărturisind că nimic nu mai este la fel. 

„Începi o nouă viață atunci când devii părinte. Este o viață pe care nu poți să ți-o imaginezi dinainte”, a explicat artista câștigătoare a nouă premii Grammy. 

„Începutul e ca un drog de care ai nevoie în fiecare zi. Toată experiența e sălbatică, năucitoare. Mă uit la copilul meu și știu că este al meu, dar pare încă un străin pe care îl cunoști pe măsură ce el cunoaște lumea. Când se uită în ochii mei, la mine în suflet, nu-mi dau seama dacă e frig sau cald”, a mai spus Rihanna. 

Citește și: Rihanna recunoaşte că are emoţii pentru show-ul pe care îl va susţine în pauza Super Bowl 2023: Cel mai dificil proiect din carieră

În ceea ce privește modul în care rolul de părinți le-a afectat relația ei și rapperului A$AP Rocky, cântăreața a spus: „Este uimitor că putem să fim prieteni în timp ce suntem o familie. Îmi place foarte mult asta”. 

Rihanna și A$AP Rocky, în vârstă de 33 de ani, și-au confirmat relația în ianuarie 2020, după ani de zile în care au fost doar prieteni. În ianuarie anul acesta, artista a dezvăluit că ea și rapperul așteaptă un copil. Anunțul a fost făcut printr-o ședință foto impresionantă, unde Rihanna a purtat doar o jachetă lungă roz, care i-a lăsat la vedere burtica proeminentă de gravidă. 

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
02 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
03 Rihanna
Blonda Rihanna, într-o fustă minusculă din piele. A încercat să se acopere parțial cu o blană imensă cu animal print
04 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
05 Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna
Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"

Rihanna a creat rumoare după ce a apărut pe coperta revistei Interview într-o ținută de călugăriță. Artista de 36 de ani a pozat senzual în veșmântul în alb-negru care i-a acoperit părul.

Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu