Bucuresti | 102,8FM TRAVIE MCCOY - BILLIONAIRE

Ricky Martin continuă ”războiul” cu nepotul său, care l-a acuzat de incest. Artistul l-a dat în judecată și îi cere 20 de milioane de $

Claire Foy Accepts The #SeeHer Award At The 24th Annual Critics' Choice Awards
Ricky Martin

Ricky Martin, artistul în vârstă de 50 de ani, l-a dat în judecată pe nepotul său, Dennis Sanchez Martin, care în urmă cu câteva luni l-a acuzat de agresiune sexuală.

În documentele depuse în instanță, avocații artistului susțin că acesta nu și-a dorit decât să-i distrugă imaginea prin lansarea acestor acuzații false de agresiune sexuală.

”Situația a continuat în ciuda faptului că pârâtul s-a retras în mod voluntar dintr-o acțiune pe care o începuse împotriva reclamantului pe baza unor minciuni, în timpul căreia a recunoscut sub jurământ că nu a fost niciodată agresat sexual de către reclamant”, se arată în documentele depuse în instanță, potrivit jurnaliștilor de la People, care scriu, de asemenea, că un judecător a respins ordinul de restricție împotriva cântărețului.

Citește și: Ricky Martin, după mesajele de ură din cauza orientării sale sexuale: Cel mai mult îmi doresc să ne simțim cu toții liberi

În actele depuse în instanță se arată, de asemenea, că Sanchez a lansat acuzațiile împotriva artistului după ce acesta a refuzat să-l urmărească pe rețelele sociale și i-a ignorat rugămințile de a realiza o pagină de socializare pentru copiii săi.

Totodată, avocații lui Ricky Martin spun că, din cauza afirmațiilor nepotului său, cântărețul a pierdut contracte de milioane de dolari, deoarece ”proiectele artistice prezente și viitoare” au fost retrase.
Tocmai din acest motiv, artistul a decis să-l dea în judecată pe Sanchez și cere daune de 20 de milioane de dolari pentru șantaj, urmărire penală rău intenționată și alte daune.

Nepotul lui Ricky Martin şi-a retras acuzaţiile în luna iulie

Nepotul lui Ricky Martin şi-a retras acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva cântăreţului într-o înfăţişare în instanţă din 21 iulie, care a închis efectiv cazul, scrie Variety.

Joaquín Monserrate Matienzo, Carmelo Dávila şi Harry Massanet Pastrana, avocaţii lui Martin, au făcut ulterior o declaraţie: "Aşa cum am anticipat, ordinul de protecţie temporară nu a fost prelungit de către Curte", se arată în declaraţie. "Acuzatorul a confirmat instanţei că decizia sa de a respinge cauza i-a aparţinut numai lui, fără nicio influenţă sau presiune din exterior, iar acuzatorul a confirmat că este mulţumit de reprezentarea sa legală în cauză. Solicitarea a venit din partea acuzatorului care a cerut respingerea cauzei. Acesta nu a fost niciodată altceva decât o persoană tulburată care a făcut acuzaţii false fără absolut nicio susţinere. Ne bucurăm că i s-a făcut dreptate clientului nostru şi că acum poate merge mai departe cu viaţa şi cariera lui".

Citește și: Ricky Martin, după mesajele de ură din cauza orientării sale sexuale: Cel mai mult îmi doresc să ne simțim cu toții liberi

Ricky Martin a fost acuzat de incest de nepotul său în vârstă de 21 de ani şi putea risca până la 50 de ani de închisoare dacă era găsit vinovat.

Martin a fost învinuit că "a exercitat atacuri fizice şi psihologice" asupra lui Dennis Yadiel Sanchez în timpul relaţiei lor de şapte luni, care s-a încheiat cu aproximativ două luni în urmă.

Un reprezentant al artistului a calificat acuzaţiile de abuz "complet false şi contrafăcute" într-o declaraţie transmisă revistei People la începutul acestei luni.

Galerie foto

Top citite
01 oana-radu-catalin-dobrescu
Ce s-a întâmplat la prima înfățișare în instanță dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu. Artista i-a deschis trei procese fostului soț
02 Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.
Shakira, în faţa justiţiei spaniole pentru evaziune fiscală de aproape 14,5 milioane de euro
03 andreea balan si george burcea
Andreea Bălan a îngropat securea războiului cu George Burcea și a renunțat la proces: "Nu mai am timp și energie negativă"
04 Jwan Yosef și Ricky Martin
Ricky Martin și soțul lui au divorțat rapid, la nici două luni de când artistul a depus actele: "A fost mai ușor decât credeam"
05 Ricky Martin. Getty Images
Momentul în care gemenii lui Ricky Martin urcă pe scenă, în timpul unui concert susținut de artist. Imaginile au devenit virale
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Ricky Martin is seen sunbathing at Hotel du Cap Eden Roc in Antibes during Cannes Film Festival
Ricky Martin își îneacă supărarea divorțului în compania fiilor săi gemeni. Băieții și superstarul au ieșit cu iahtul pe mare

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, au anunțat, zilele trecute, că divorțează, după șase ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fiică pe nume Lucia, în vârstă de patru ani, și un fiu de trei ani, pe nume Renn. De asemenea, Ricky Martin are și doi băieți, pe gemenii Matteo și Valentino, în vârstă de 14 ani, care au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Ricky Martin și Jwan Yosef
Noi dezvăluiri despre Ricky Martin și Jwan Yosef după ce s-a aflat de divorț: „Au ales ce e mai bine pentru ei, pentru copiii lor!”

Au trecut câteva zile de când s-a aflat că Ricky Martin și Jwan Yosef au anunțat că divorțează, iar acum ies la iveală noi detalii. Mai exact, se pare că aceștia ar fi avut o relație deschisă, potrivit unor surse citate de către jurnaliștii de la Daily Mail.

2018 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Ricky Martin divorțează de Jwan Yosef. Separarea vine la aproape un an de când nepotul lui și-a retras acuzațiile de hărțuire sexuală

Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează după șase ani de căsnicie. „Am decis să punem capăt mariajului cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri”, au declarat cei doi, potrivit jurnaliștilor de la People.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"