Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Reacția lui Justin Bieber când o femeie varsă o cafea în fața lui și a lui Hailey. Artistul nu a fost deloc impresionat

Justin Bieber and Hailey Bieber arrive at Kendall Jenner's 818 Tequila party at Soho Malibu
Justin Bieber și Hailey Bieber. Profimedia

Un videoclip realizat de o tânără din Los Angeles a devenit viral pe Tik Tok, după ce aceasta a surprins momentul când varsă o cafea în fața celebrului cântăreț Justin Bieber și a soției lui, Hailey. Reacția artistului canadian a fost comentată de internauți, acesta părând total dezinteresat de întâmplare. 

Justin și Hailey Bieber se aflau într-o cafenea din Los Angeles, atunci când o tânără a vărsat din greșeală cafeaua pe care tocmai și-o comandase. Totul s-a întâmplat în fața artistului și a modelului în vârstă de 26 de ani, iar întregul moment a fost filmat și distribuit pe rețelele de socializare. În imagini este surprinsă și reacția lui Justin, care a privit întâmplare fără a fi impresionat, în timp ce stătea relaxat la masă. 

Citește și: Hailey și Justin Bieber se iubesc ca-n prima zi. Modelul și artistul internațional au fost surprinși la o întâlnire romantică

@karlsssbad

:( im shyness

♬ Just A Girl - No Doubt

Cântărețul s-a uitat lung la Karla, care ștergea jenată mizeria provocată de cafeaua împrăștiată peste tot. Justin purta o ținută lejeră, formată din blugi largi și un tricou oversize colorat, pe care l-a asortat cu o șapcă. Lângă el, Hailey părea că nici nu a observat momentul stânjenitor, fiind atentă în altă parte. Modelul purta pantaloni scurți albi și un top asortat, ținută pe care o accesorizat-o cu un colier și ochelari de soare. 

„Am fost la cafenea pentru a filma un Tik Tok, pentru că sunt creator de conținut. M-am emoționat atunci când l-am văzut pe Justin Bieber acolo și m-am făcut complet de râs”, a declarat Karla despre momentul viral, potrivi Mirror

Incidentul s-a petrecut la o săptămână de când s-a aflat că Justin suferă din cauza faptului că soția sa, Hailey, îndură de câteva luni unele dintre cele mai „triste și mai grele momente” din „viața ei de adult”, din cauza dramei fără sfârșit cu Selena Gomez.

Citește și: Cât de mult îl iubește Hailey pe Justin Bieber. Ipostazele înduioșătoare în care au fost surprinși cei doi soți

De la începutul anului, Hailey este nevoită să facă față „amenințărilor cu moartea” din partea fanilor Selenei, fosta iubită a cântărețului canadian. Modelul de 26 de ani a devenit ținta unor reacții dure în mediul online, după ce admiratorii lui Gomez au început să o acuze că a „copiat” alegerile de stil ale vedetei din „Only Murders In The Building”, deciziile pe care aceasta le-a luat în carieră și chiar gusturile ei în materie de bărbați.

O sursă a declarat acum pentru Us Weekly că „lui Justin i se frânge inima să o vadă pe Hailey luptându-se emoțional așa cum a făcut-o în ultimele luni”. „El își iubește soția mai mult decât orice și știe că are o inimă de aur”.

Galerie foto

Top citite
01 Justin Bieber și Puff Daddy/ Profimedia
Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”
02 Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber, primul interviu de când a născut. Soția lui Justin Bieber nu a stat mult timp departe de afacerea sa
03 hailey (30)
De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie
04 NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.
Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal
05 Gloria Estefan
Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Justin Bieber/ Profimedia
Fanii lui Justin Bieber, îngrijorați după cea mai recentă apariție a artistului. Cântărețul a slăbit considerabil

Justin Bieber a stârnit îngrijorare printre fanii după cea mai recentă apariție a sa, fiind vizibil mai slab și alimentând speculații legate de sănătatea sa. Artistul, în vârstă de 30 de ani, a fost fotografiat în Los Angeles alături de soția sa, Hailey Bieber, la câteva săptămâni după ce cuplul a anunțat nașterea primului lor copil, Jack Blues. Deși cei doi păreau relaxați, fanii lui Bieber au remarcat rapid transformarea fizică a cântărețului, provocând îngrijorare pe rețelele sociale.

bieber (3)
Apropiații, îngrijorați. Justin Bieber, tot mai distant după ce P. Diddy a fost arestat. El a apărut pe albumul recent al rapperului

Apropiații își fac griji pentru Justin Bieber care „se închide” tot mai multe în el, „afectat” de acuzațiile explozive la adresa lui Diddy, după ce cântărețul canadian în vârstă de 30 de ani a apărut pe cel mai recent album al rapperului căzut în dizgrație.

Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut/ Profimedia
Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut. L-a lăsat pe Justin acasă cu bebelușul și a ieșit la cină cu prietena ei, Kylie Jenner

La doar două săptămâni după ce a adus pe lume primul ei copil, Hailey Bieber a fost surprinsă pentru prima dată în public, în Los Angeles. Proaspăta mămică a ieșit la o cină relaxantă cu prietena sa apropiată, Kylie Jenner, în timp ce soțul ei, Justin Bieber, a rămas acasă pentru a avea grijă de fiul lor nou-născut, Jack Blues Bieber.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit