Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ZERB - MWAKI

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar de la Proconsul, a murit. O apropiată a dezvăluit cu ce probleme se confrunta artistul

Răzvan Gorcinski,
Răzvan Gorcinski/ Facebook

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins din viață, anunțul trist fiind făcut chiar de foștii săi colegi de trupă.

„Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul postat de Proconsul pe Facebook.

Citește și: Mama lui Amy Winehouse, la 10 ani de la moartea artistei: “Privind în urmă, îmi dau seama cât de puţin am înţeles”

Potrivit unui mesaj postat pe rețelele sociale de către o apropiată a artistului, Răzvan era internat în spital de ceva timp, având septicemie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul său plin de viață, starea lui de sănătate este critică.

Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, scria, joi, pe Facebook, Florența Marin, o apropiată a artistului, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Bodo de la Proconsul și-a schimbat total viața în ultimul an, după infarctul suferit. A renunțat la traiul în București

Răzvan Gorcinski a avut o carieră impresionantă, el fiind cunoscut pentru colaborări cu numeroși artiști și trupe, inclusiv PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, Kempes, Morandi și Antract.

Galerie foto

Top citite
01 Moni Bordeianu a murit/ Foto: Facebook
Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii Phoenix, a murit la 75 de ani: „A plecat să deschidă alt drum”
02 sinead-oconnor-portret
Fost iubit al lui Sinead O'Connor, declarații după ce s-a aflat cauza morții ei: „S-a stins de inimă frântă!”
03 Mihai Onilă
Mihai Onilă de la AXXA, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața lui: „Am vrut să „plec” și eu!” Fiica sa a murit la doar 10 ani
04 razvan gorcinski (4)
Soția lui Răzvan Gorcinski, devastată de moartea fostului toboșar de la Proconsul: "Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată"
05 sinead-oconnor-concert
Val de reacții după moartea cântăreței Sinéad O’Connor. Irlandezul McGregor: „Ești acasă cu fiul tău, sunt sigur!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Sinead O’Connor
Cântăreața Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Artista era devastată după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis

Sinead O’Connor, legendara cântăreață cunoscută pentru piesa compusă de Prince - Nothing Compares 2 U - a murit noaptea trecută, la vârsta de 56 de ani, scrie Daily Mail.

Aaron Carter
S-a aflat cauza morții lui Aaron Carter. Cântărețul s-a înecat în cadă, după ce a luat sedative

Aaron Carter a murit la vârsta de 34 de ani pe 5 noiembrie 2022. Acum, rezultatele autopsiei au arătat cauza reală a morții artistului. Potrivit documentelor, rapperul s-a înecat accidental în cadă din cauza sedativelor pe care le luase și a gazului folosit în spray-urile de curățare pe care le inhalase. 

Jeff Beck/ Profimedia
Jeff Beck a murit. Legendarul chitarist britanic s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani

Jeff Beck, unul dintre cei mai influenți chitariști rock ai tuturor timpurilor, a murit la vârsta de 78 de ani. Muzicianul britanic a ajuns faimos cu grupul Yardbirds, unde l-a înlocuit pe Eric Clapton, înainte de a forma grupul Jeff Beck, alături de Rod Stewart. Moartea lui Beck a fost confirmată pe pagina sa oficială de Twitter.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...