Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Raluka, mai provocatoare ca niciodată. Artista și-a etalat silueta fără cusur în timpul unei sesiuni de înot

raluka
Raluka e din nou într-o vacanță exotică. / Foto: Instagram

Raluka a bifat încă o apariție îndrăzneață pe rețelele de socializare. Cântăreața a dat startul fotografiilor în costum de baie, realizând o ședință foto la o sesiune de înot. Imaginile cu artista în costum de baie au fost apreciate de mii de fani. 

Solista are toate motivele să fie mândră de felul în care arată, astfel că, fotografiile îndrăznețe de la piscină, în care își etalează formele voluptoase, sunt la ordinea zile de când a venit vremea frumoasă. Recent, Raluka a postat o fotografie pe contul său de socializare, în care apare într-o poziție extrem de îndrăzneață, purtând un costum de baie din două piese, în timp ce se afla în piscină. Imaginea surprinde în mod evident formele apetisante, mai ales posteriorul pe care vedeta și-l etalează cu fiecare ocazie. 

Citește și: Raluka și Connect-R, scene fierbinți în cel mai nou clip al lor. Se hârjonesc într-un pat, iar ea apare doar în lenjerie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Fanii nu au ezitat să o complimenteze, lăsându-i Ralukăi o mulțime de comentarii la postarea de pe Facebook: „Este foarte greu să vezi un asemenea tablou”/ „Măi Ralu' dar tu nu ai numai voce”/ „Asta arată cât de naturală ești”/ „Ai un corp perfect”/ „O sirenă superbă”/ „Arăți superbă”. 

Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Citește și: Raluka, în a treia vacanță exotică de anul acesta. A pozat senzual, în costum de baie, întinsă pe nisipul fin: "Zeiță frumoasă"

A avut relații cu bărbați mai tineri decât ea, dar se simte mai bine alături de cei mai mari și implicit mai maturi. „Nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații mai tineri-n.r.). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (pe care a avut-o într-o relație-n.r.) și funcționează în continuare", a recunoscut Raluka.

Conform cancan.ro, cel care i-a cucerit inima popularei artiste este un afacerist străin, pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe în Mexic și care deține un resort într-o stațiune exclusivistă de acolo. Nu e de mirare de ce în ultimele luni, Raluka a făcut multe drumuri în Mexic și s-a bucurat de vacanțe spectaculoase. Bărbatul ar avea 55 de ani, este divorțat și are patru copii.

Galerie foto

Top citite
01 2021 Billboard Music Awards - Backstage
Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani
02 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
03 lavinia pîrva (2)
Lavinia Pîrva, într-un costum de baie super decupat, pe o plajă exotică. Soția lui Ștefan Bănică duce dorul zilelor de vacanță
04 antonia (3)
Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu
05 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”

Ruby și-a cucerit fanii cu noi imagini publicate pe contul de Instagram. Artista în vârstă de 35 de ani și-a luat cea mai îndrăzneață rochie din garderobă și a dansat lasciv în piscină, etalându-și formele voluptoase. 

roxana nemes
Roxana Nemeș, în costum de baie întreg, dar extrem de decupat, în Capri. A jucat cartea nonșalanței cuceritoare

Voluptoasă și încrezătoare, Roxana Nemeș îi dă gata pe admiratorii de pe rețelele sociale cu pozele în care-și etalează corpul armonios. Aceasta a fost, zilele trecute, într-o vacanță într-un loc superb, Capri.

taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
DIGI SPORT FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală