Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER Tyla - WATER

ProFM te cheama la Miss Teenager Romania 2010

profm-te-cheama-la-miss-teenager-romania-2010

Ai intre 14 si 19 ani, esti super draguta si inaltimea peste 1.68m???

Atunci esti invitata noastra la primul concurs de frumusete pentru adolescente din Romania Miss Teenager Universe 2010.

INSCRIE-TE AICI!

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriere de pe www.missteenageruniverse.ro pana la termenul limita de 1 iulie, la care sa atasezi 3 poze recente:

- o poza portret

- o poza in costum de baie

- o poza in tinuta casual

In urma Preselectiei Nationale, programata pe data de 5 iulie in Bucuresti, juriul va alege 20 de finaliste care vor participa intre 12 si 18 iulie la un cantonament de pregatire la hotel Novotel, unul din sponsorii principali ai evenimentului, unde profesionisti din mai multe domenii le vor initia in secretele modei, prezentei scenice si modeling-ului profesionist.

In cadrul Galei Finale a Miss Teenager Romania 2010 de pe 17 iulie va fi desemnata reprezentanta Romaniei la Marea Finala Miss Teenager Universe 2010 din Costa Rica de pe 17 octombrie, dar vom descoperi si castigatoarele celorlalte premii puse in joc de catre organizatori si sponsorii competitiei.

Miss Teenager Romania 2010 va fi difuzata pe 17 iulie LIVE @ www.mtv.ro. MULT SUCCES PARTICIPANTELOR!

INSCRIE-TE AICI!

~ eveniment sustinut de MTV

Top citite
01 dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!
02 Andreea Banica
Andreea Bănică, motivul pentru care folosește filtre de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată”
03 Cover site TEASE (FARA text)
Toată vara ascultăm PROFM și vizităm! #FOLLOWPROFM se întoarce
04 E oficial, Marea Britanie va găzdui Eurovision 2023 în locul Ucrainei
Biletele pentru marea finală a concursului Eurovision 2023 s-au vândut în aproximativ o oră
05 Eurovision 2023/ Profimedia
Videoclipurile de prezentare ale concurenţilor de la Eurovision 2023 vor include locuri emblematice din Ucraina
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
madalina ghenea1
Mădălina Ghenea, în ipostaze nemaivăzute până acum: cum s-a filmat actrița

Nu este o întâmplare că Mădălina Ghenea arată atât de bine întotdeauna. Actrița are câteva ritualuri de înfrumusețare care o ajută să bifeze mereu apariții perfecte pe covorul roșu.

IMG_9384
Eşti Bine cu ProFM şi Laurul! Câştiga ochelari de soare Polaroid şi 6 sortimente de sirop Laurul

Eşti tare-n rime? Hai să vedem cât de haios îţi ies. Şi poate primeşti "Laurul" nostru. Cel mai dulce sirop.

foto concurs moga-bass-yacht
Cine sunt cei 50 de party people norocoşi care vor apărea în următorul videoclip DeMoga Music!

Vara asta îi doare la bass pentru că merg la party pe yacht! Cine sunt cei 50 de party people norocoşi care vor apărea în următorul videoclip DeMoga Music!

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT ”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”