Bucuresti | 102,8FM ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

ProFM iti prezinta CELE MAI TARI FESTIVALURI ALE VERII!!!

profm-iti-prezinta-cele-mai-tari-festivaluri-ale-verii
Top citite
01 Enrique Iglesias Concert in Poland
Enrique Iglesias, obligat să renunțe la un concert în Mexic. Medicii, îngrijorați după ce l-au diagnosticat cu pneumonie
02 E oficial, Marea Britanie va găzdui Eurovision 2023 în locul Ucrainei
Biletele pentru marea finală a concursului Eurovision 2023 s-au vândut în aproximativ o oră
03 Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia, răvășitoare la un festival, într-o rochie din tul. Artista are 47 de ani, dar se mândrește cu o siluetă perfectă
04 Glastonbury Festival, Day 4, UK - 25 Jun 2022
Billie Eilish, protest pe scena Glastonbury faţă de decizia Curţii Supreme a SUA privind avortul: O zi neagră pentru femeile din State
05 Glastonbury Festival 2019 - Day Five
Miley Cyrus, show provocator la prima apariție pe scena Festivalului Glastonbury
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
75th Venice Film Festival Premiere
Mădălina Ghenea a purtat o rochie transparentă și a atras toate privirile la Roma

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar cu fiecare apariție publică demonstrează acest lucru. Pe 24 octombrie, Mădălina a atras toate privirile la a 13-a ediție a "Festa Del Cinema Di Roma".

Justin Bieber And Hailey Baldwin Spotted In St James Park 183196
S-a aflat unde vor face nunta Justin Bieber și Hailey Baldwin. Evenimentul va avea loc în curând

Nu mai este niciun secret că Justin Bieber s-a căsătorit cu iubita sa, Hailey Baldwin. Potrivit TMZ.com, ceremonia privată ar fi avut loc pe data de 13 septembrie în New York.

56th New York Film Festival - "High Life" - Arrivals
Robert Pattinson a atras toate privirile cu ținuta sa la Festivalul de Film de la New York

Robert Pattinson, actorul devenit celebru după succesul seriei Twilight, a surprins cu apariția pe covorul roșu al Festivalului de Film de la New York.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O îmbrățișare caldă din partea nepoatei. Regele Charles și Zara Tindall, gesturi rare de afecțiune în public, la un spectacol ecvestru
O îmbrățișare caldă din partea nepoatei. Regele Charles și Zara Tindall, gesturi rare de afecțiune în public, la un spectacol ecvestru

O îmbrățișare caldă din partea nepoatei. Regele Charles și Zara Tindall, gesturi rare de afecțiune în public, la un spectacol ecvestru

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el
E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”