Bucuresti | 102,8FM FELIX JAEHN - CALL IT LOVE

ProFM Live Session prezinta: Concert Andra si Trupa Zero, LIVE la Afi Palace Cotroceni, AZI, de la ora 20:00!

profm-live-session-prezinta-concert-andra-si-trupa-zero-live-la-afi-palace-cotroceni-miercuri-6-iunie 2

ProFM pune la cale o serie de concerte pe care nu trebuie sa le ratezi - ProFM LIVE Session! Ai acces gratuit la o experienta unica alaturi de artisti de top, live band, in mijlocul mall-ului, cantand ca intre prieteni!

Pe 6 iunie ne intalnim in Afi Palace Cotroceni cu Andra acompaniata de Trupa Zero pentru a asculta altfel hiturile de la radio si nu numai.

Andra este una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete din Romania, cu o voce unica si foarte puternica care a demonstrat ca e capabila de performante muzicale.  Faptul ca face parte din juriul show-ului ce succes de la ProTV Romanii au talent i-a adus un capital de imagine si simpatie din partea romanilor.

La ProFM ai ascultat toate hiturile Andra insa de data asta luam toate piesele de la radio si le cantam un pic altfel impreuna cu Trupa Zero in Afi Palace Cotroceni, pe 6 iunie, in rotonda din zona centrala a mall-ului (exact acolo unde am cantat de curand impreuna cu Smiley).



Trupa Zero a fost infiintata in anul 2006. Membrii trupei sunt: Laur - voce, Papu - chitara, Vlad - bas, Alex - tobe. Fiecare dintre baieti a cântat inainte in alte trupe, dar formula actuala s-a dovedit a fi cea mai de succes, probabil si datorita prieteniei sincere dintre ei! in timp ce se lucreaza la piesele pentru albumul de debut, trupa semneaza cu Roton si in octombrie 2007, apare primul single, „Come This Way”, o colaborare reusita cu Marius Moga. Piesa ajunge si in  finala nationala a Eurovision-ului din anul urmator, formatia devine cunoscuta. Tot in aceasta perioada, membrii Zero devin instrumentistii band-ului emisiunii Happy Hour de la ProTV, prezentata de Catalin Maruta care apare in clipul urmatorului single al trupei, “Amo amo”.



in ianuarie 2009, Zero incepe colaborarea cu trio-ul Play and Win care produce hit-ul “Sunny Days”. Piesa ajunge in finala Eurovision unde ocupa locul 4 si se bucura de difuzari record la radiouri in urmatoarele luni! Imediat dupa lansarea videoclipului “Sunny Days” e lansat si albumul de debut, cu acelasi nume. in 2010, trupa participa iar la Eurovision cu "Lay Me Down", iar in vara alaturi de Tudor(Fly Project) lanseaza "Balcani"! Urmeaza in 2011 "So Far Away", iar inceputul lui 2012 aduce o colaborare cu Dan Bittman, invitat special pentru cel mai recent single Zero, "Ingerul Meu", o piesa de dragoste foarte bine primita de public.

Top citite
01 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
02 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
03 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
04 andra
Andra, total impresionată de un fan care a călătorit 3 zile pentru a ajunge la concertul ei. Știa și versurile piesei de abia lansate
05 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul spectacolului din Seattle, care face parte din turneul său mondial Celebration. Artista în vârstă de 65 de ani s-a prăbușit cu scaunul în timp ce cânta, însă a gestionat imediat situația și și-a continuat concertul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!

PROFM Super Girl REVINE!

andra
Andra, reacție după ce fanii i-au reproșat că a acumulat câteva kilograme în plus: „Sunt o grăsuță asumată!”

Andra a fost mereu în centrul atenției, iar despre silueta ei s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Acum, însă, după nenumărate încercări de a slăbi, artista recunoaște că a renunțat la diete și se simte foarte bine în pielea ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”