Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

La 25 de ani de ProFM, Andra, Smiley, Feli, Alina Eremia şi Dorian Popa ne-au făcut surprize | VIDEO

andra-maruta-feli-tort-profm

De dimineaţă până seară am sărbătorit 25 de ani de ProFM cu Feli, Smiley, Andra şi Cătălin Măruţă, Dorian Popa şi Alina Eremia, Micutzu & Bordea. Au fost live pe radio, dar şi pe pagina de Facebook ProFM România. Invitaţii ne-au pregătit multe surprize şi momente nebune. 

Matinalul a fost preluat de Feli şi Smiley. Ei au deschis ziua aniversară. Nu au mai făcut niciodată un matinal la radio, dar credeţi-ne că ar putea face oricând. Sunt o echipă fresh şi nici nu prea au nevoie să pună muzică, asta pentru că ei pot cânta mult şi bine.

Feli şi Smiley le-au dat premii şi ascultătorilor. Tricouri personalizate chiar de ei. Le-au pictat în faţa noastră, iar cei care au sunat la ProFM şi au intrat în direct vor primi aceste tricouri unicat.

Nici nu ştim când a trecut matinalul cu Feli şi Smiley. La predarea ştafetei, Andra & Cătălin Măruţă şi What's UP ne-au adus un tort aniversar şi ne-au cântat La mulţi ani!. 

Deşi mai toţi suntem la dietă, nu puteam să nu gustăm din tort. 

Predarea de ştafetă s-a făcut cu pupături, strângeri în braţe, selfie-uri, Insta Stories, live pe Facebook etc. Vezi video cu momentul.

După schimbarea DJ-ilor, Andra şi Cătălin Măruţă au preluat emisia. Cătălin şi-a amintit perioada când el a făcut radio şi că primul radio pe care l-a ascultat când s-a mutat în Bucureşti a fost ProFM. S-a simţit în audienţe :)

La fel ca Feli şi Andra, Andra şi Cătălin le-au dat ascultătorilor tricouri personalizate. Au pus ce muzică au vrut ei, iar Andra a cântat în premieră refrenul noului single "Indiferenţa", care va fi lansat în curând.

La ora 13.00 a venit rândul celor doi să predea ştafeta următorilor DJ. Adică, Alina Eremia şi Dorian Popa. Au făcut show încă de când au intrat în studio cu torturi. Şi eu ne-au îndulcit. E clar, de luni, la prima oră, promitem că ne găsiţi la sală. 

Şi ei erau nerăbdători să preia radioul, iar după câteva minute, Dorian s-a declarat îndrăgostit. Vrea să facă radio, la ProFM. Dorian, trebuie să-ţi dezvăluim un secret: şi la noi a fost dragoste la prima vedere!

Pe tronsonul lor s-a lăsat cu premii. Au dat 100 de euro la concursul ProFM Cashphone. S-a trecut repede la dedicaţii şi mesaje, iar telefonul şi What's App-ul s-au încins imediat. Ah, şi încă ceva, Dorian şi Alina şi-au luat rolul de DJ în serios. Primul lucru a fost să schimbe numele emisiunii, aşa că s-a ajuns la După-amiaza hâtz cu Dorian şi Alinuţ.

Cu greu s-au lăsat duşi din studio, asta pentru că ascultătorii îi rugau să cânte în duet diferite piese. Aşa s-a ajuns ca Dorian şi Alina au interpretat piese de la Tina Turner, Eros Ramazzotti, Kaoma, Celine Dion etc. Ziua aniversară s-a încheiat în stil mare. Micutzu şi Bordea au adus stand-up comedy la radio. 

Nu mai are sens să-ţi spunem că s-a râs mult. Ascultătorii au intrat în direct şi i-au provocat pe Micutzu şi Bordea să-i facă să râdă. Au dat şi premii cu această ocazie. Cei care au fost inspiraţi şi funny au primit tricouri din partea lor. Micutzu şi Bordea au mai dat 100 de euro la concursul Cashphone, aşa ca weekendul să fie mai plăcut pentru câştigător.

Cam aşa a fost aniversarea de 25 de ani a ProFM. Au fost foarte multe momente tari pe care le vei vedea şi în zilele următoare. Îţi mulţumim că ai fost alături de noi şi că asculţi ProFM! 

Top citite
01 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
02 A7301725 - Copy
PROFM SuperGirl 2024: cel mai tare concert cadou pentru super fete!
03 andra
Andra, total impresionată de un fan care a călătorit 3 zile pentru a ajunge la concertul ei. Știa și versurile piesei de abia lansate
04 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
05 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”

Paula Seling, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani, a făcut public un mesaj emoționant, dedicat fiicei sale, Elena, care tocmai a împlinit zece ani.

andra
Andra, reacție după ce fanii i-au reproșat că a acumulat câteva kilograme în plus: „Sunt o grăsuță asumată!”

Andra a fost mereu în centrul atenției, iar despre silueta ei s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Acum, însă, după nenumărate încercări de a slăbi, artista recunoaște că a renunțat la diete și se simte foarte bine în pielea ei.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit patru ani de relație, iar artista a făcut public un mesaj emoționant, prin care și-a declarat dragostea față de partenerul ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală