Bucuresti | 102,8FM JAMIE FINE - IF ANYTHINGS LEFT (NEW PW)

Iti place vara sau iarna? Acum ai muzica perfecta, oricare ti-e dorinta! Asculta ProFM On The Beach si ProFM XMAS! 

iti-place-vara-sau-iarna-acum-ai-muzica-perfecta-oricare-ti-e-dorinta-asculta-profm-on-the-beach-si-profm 1

In coltul din dreapta, preferatul lunii decembrie: ProFM X-MAS, radioul online care te-a delectate in fiecare iarna cu cele mai tari colinde si piese de sezo. In coltul de stanga, cel mai nou radio de pe site-ul www.profm.ro: ProFM On The Beach! 

Acolo unde viata cotidiana are nevoie de o pauza de relaxare!  Acolo unde ai loc doar pentru muzica.  Acolo unde vrei o scoica in care sa auzi marea.  Acolo unde caldura are note muzicale.  Acolo gasesti cel mai nou radio online: ProFM On The Beach

De la birou, din atelier, din banca, de pe scaun, din canapea, de oriunde esti, da volumul mai tare si asculta muzica pe care ti-o doresti. Sunetele care te aduc mai aroape de vacanta. Relaxarea care-ti liseste. Toate au remediu de la ProFM… On The Beach!

Teleporteaza-te acolo unde-ti place! Asculta ProFM On The Beach


 

Iar daca iarna iti aduce cea mai mare bucurie iar de sarbatori esti cel mai ferici atunci asculta ProFM XMAS, noul radio online lansat special in luna decembrie. Avem cea mai frumoasa muzica de Craciun romaneasca si internationala, din toate timpurile pe www.profm.ro.

Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin, Elvis Presley, Jackson 5, Louis Armstrong, Nat King Cole, dar si Celine Dion, Gregorian, Rihanna, Christina Aguilera sau Stefan Hrusca, Stefan Banica, Anca Parghel, Andra, Nicola sunt doar cateva dintre numele celor prezenti in playlistul noului radio online ProFM Xmas, care va putea fi ascultat pana pe 31 decembrie.

Asculta ProFM XMAS!

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani
Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”