Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SPIKE - NAUFRAGIAT (ID PROFM)

Inainte de plecarea la Frankfurt, castigatoarele concursului 'Cu gaska la EMA' sunt invitate in studioul Pro FM - FOTO

inainte-de-plecarea-la-frankfurt-castigatoarele-concursului-cu-gaska-la-ema-sunt-invitate-in-studioul

Este vorba despre castigatoarea concursului organizat de MTV si ProFM , “Cu gaska la EMA” si cele trei prietene ale ei. Sunt patru fete fericite si pline de verva, care abia asteapta sa vina la radio si sa plece la Frankfurt.

Vin cu tot cu bagajele de pleacare dupa ele, cu accesorii si haine de evenimet, perfect pregatite, asta pentru ca un asemenea eveniment cere pregatiti speciale.

Cu siguranta ca Indiferent cat de mare ai televizorul, show-ul de la MTV Europe Music Awards se vede mai bine... din sala!

Castigatoarea concursului organizat de MTV si ProFM este Alina Carmen Radu. Asculta vineri de la ora 19:00 Pro FM-ul sa afli mai multe desprea ea si prietele ei.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
02 A7300767
Primăvara începe cu „P”. Cu PROFM SUPER GIRL!
03 shawn-mendes-mtv-ema-2017
Shawn Mendes, marele câştigător la MTV Europe Music Awards
04 dacia-duster-header
Primele imagini oficiale cu noul Duster
05 profm-si-mtv-prezinta-media-music-awards-toti-artistii-tai-preferati-vor-fi-pe-scena 3
ProFM si MTV prezinta Media Music Awards. Toti artistii tai preferati vor fi pe scena
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
smiley-10-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-artist-afla-la-ce-varsta-s-a-lansat-in-muzica-si-cand-s-a
Smiley: 10 lucruri pe care nu le stiai despre artist. Afla la ce varsta s-a lansat in muzica si cand s-a bucurat de primul sarut

Smiley este nominalizat la MTV EMA 2013, la categoria Best Romanian Act, alaturi de alti artisti romani de succes: Antonia, Loredana, Corina si What's Up.

duminica-de-la-22-00-live-pe-mtv-nu-rata-gala-premiilor-mtv-ema-2011
Duminica, de la 22:00 LIVE pe MTV, nu rata gala premiilor MTV EMA 2011!

red-hot-chili-peppers-este-prima-trupa-confirmata-la-mtv-europe-music-awards-belfast-2011
RED HOT CHILI PEPPERS este prima trupa confirmata la MTV Europe Music Awards Belfast 2011

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys
Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys

Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală