Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

Ei sunt artistii care vor canta joi, pe Casa Poporului! Urmareste concertul ProFM OnTop pe Facebook

Concert-Smiley-1iunie-2016-Arenele-Romane 9
 
 
Iata-i pe cei care vor canta anul acesta la ProFM OnTop. Ii stii, le cunosti piesele, ii auzi la radio iar acum i-am strans pe toti pentru un super eveniment, intr-un loc special: acoperisul celei mai importante cladiri din Romania! 

Smiley 

Când spui Smiley, te gândești la cel mai tare artist pop al momentului în România. Acesta se bucură de succes atât ca interpret, cât şi ca producător, compozitor, actor şi om de televiziune.

Hitul lui, "Oarecare" a fost cea mai difuzata piesa in Romania, in 2015 iar noua piesa "Insomnii" se bucura de un imens succes!

Feli

Înzestrată cu un timbru special, Feli este un artist apreciat pentru talentul său autentic, fiind remarcată chiar și de Charles Aznavour după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”.

A cunoscut succesul chiar de la prima piesa "Cine te crezi?”, in 2016 a avut primul concert la Hard Rock Cafe și a cântat în deschiderea concertului Smiley & The Band de la Arenele Romane, din 1 iunie iar noul single " Va urma" are toate sansele sa devina hit.

Cabron

Cabron e vechi in muzica romaneasca. In 1999 a infiintat trupa Codu' Penal, proiect din care s-au nascut 3 albume iar din 2007 a inceput sa lucreze a cariera solo. Deja bifeaza cateva hituri majore ca "Apa", "Iarna pe val", "Frunzele si iarba", Da-o tare", "Vocea ta", "Niciodata sa nu spui niciodata" sau "Adevar sau minciuna", in colaborare cu cei mai cunoscuti artisti din Romania. Acum lucreaza la un nou album si se pregateste de urmatorul hit! 

Sore

Fanii LaLaBand o stiu chiar de la inceput. Incet incet, Sore a iesit in evidenta si in afara trupei iar hiturile ei i-au adus un numar de fani, doar ai ei! Fie ca a fost vorba despre "Different", "Inima", "Dor sa-ti fie dor", "Noapte Alba", "Magnet de frigider", "Cand vremea e rea" sau noul single "Adu-mi aminte sa nu te uit" impreuna cu Liviu Teodorescu, toate piesele si-au gasit drumul catre inimile fanilor si playlisturile canalelor muzicale.  

DOC

DOC este prezent pe scena hip-hop din România încă din 1997, dar s-a făcut cunoscut odată cu înființarea trupei CTC (Controlul Tehnic de Calitate) și a label-ului Facem Records, primul label independent de hip-hop.

De curand, DOC și-a lansat cel de-al treilea album solo din carieră: „DOC și Motzu în HD”, un material rap special, cu 18 piese la care s-a lucrat peste 3 ani. Momentul a fost marcat și de lansarea, împreună cu Smiley, a single-ului „Pierdut buletin”, o piesă foarte reprezentativă ca mesaj pentru întreg materialul discografic.

Dorian

Dorian este artist și songwriter HaHaHa Production. Și-a făcut debutul pe scena muzicală românească alături de Jazzy Jo, în aprilie 2013, cu piesa „Mi-ai intrat în cap”. Pe 10 Iunie 2014, Dorian a lansat primul său single intitulat „Mare Albastră”. Refrenul piesei este o reinterpretare a unei melodii clasice românești. Piesa este un omagiu inspirat și adus orașului său natal, Constanța. În septembrie 2015, Dorian a bifat o nouă colaborare de succes, lansând, împreună cu Alexandra Stan, single-ul „Motive”.

Jazzy Jo

Jazzy Jo este supranumită „cântăreața albă cu voce neagră”. „Mi-ai intrat în cap” (2013) este primul single lansat de artistă alături de HaHaHa Production, o colaborare cu Dorian, un tânăr talentat din noul val de hip-hop. In afara de vocea unica, Jazzy Jo uimeste si cu talentul sau de compozitor, semnand multe piese care au plecat din studiourile HaHaHa Production

Speak

Speak și-a descoperit pasiunea pentru muzică prin joacă și a continuat pe acest drum pentru că îl inspiră oamenii. La inceputul lui 2014, a lansat single-ul „Lasă-mă-mi place”, alături de Raluka și DOC, care se bucură de foarte mare succes, având peste 8 milioane de vizualizări pe Youtube. Au urmat hituri ca "Profund", "Gelozia", "N-am somn" sau cel mai recent, "Tequila". 

SHOT

Urs, Cale, Sorin și Juno, cei patru membri ai boyband-ului SHOT, noul proiect inițiat de HaHaHa Production, au pornit în aventura vieții lor, conduși de un singur vis: muzica. Primul single al trupei SHOT se numește „Buza de jos”, o piesă care transmite energie, un vibe pozitiv și pe care sigur o vom asculta peste tot vara aceasta.

Piesa e completată de o coregrafie explozivă realizată de Freek, coregraful trupei, care sigur va face senzație în show-urile lor. O mică parte din ceea ce veți putea vedea pe scenă, puteți descoperi urmărind videoclipul piesei „Buza de jos”, un material regizat de Iulian Moga.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Are You Anywhere

Are You Anywhere, care pe 11 mai a lansat lansat oficial primul videoclip din carieră pentru piesa „Stay True”, este un proiect de muzică electronică diferit de tot ceea există acum în România, o ideea venită spontan care s-a transformat ușor într-un proiect ce surprinde printr-un stil muzical cool și actual. Vinovati sunt Silviu Pasca si producatorul Bite Your Lips. 

Cu ei ne vedem Joi, 16 iunie pe scena ProFM OnTop, LIVE pe Facebook de pe acoperisul Casei Poporului! 

 

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"