Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Dupa Vocea Romaniei, Eagle Eye Cherry a cantat LIVE si in studioul ProFM! Vezi duetul cu George Vintila si asculta noul lui single, in varianta acustica! VIDEO

dupa-vocea-romaniei-eagle-eye-cherry-a-cantat-live-si-in-studioul-profm-vezi-duetul-cu-george-vintila 5

 Dupa ce l-a prezentat si ascultatorilor sai, Dj-ul ProFM l-a intrebat pe Eagle Eye cum i s-a parut la “Vocea Romaniei”, unde acesta a fost prezent cu o seara inainte si a concertat.

“A fost o experienta extraordinara, am auzit multi cantareti foarte talentati”, adaugand insa ca din punctul lui de vedere show-ul a fost cam lung. Aflat pentru prima oara in Romania, el a fost luat la intrebari de George, discutand inclusiv despre perioada copilariei cand a concertat impreuna cu parintii sai, in toata lumea. Tatal lui a fost muzician de Jazz iar talentul s-a impartit in familie, pentru ca si sora lui mai mare, Nenneh Cherry este o cantareata foarte cunoscuta. Intrebat daca a fost vreodata in competie cu ea, Eagle Eye a spus ca “nu in competitie, cantam stiluri diferite si din contra ea intotdeauna a fost langa mine cand am avut diverse proiecte si in general cand am avut nevoie. Doar este sora mai mare”.



El a vorbit la ProFM si despre hit-ul “Save tonight”, care a aparut in 1998 si care a devenit cunoscut in toata lumea. “Este despre dorinta de a-ti petrece timpul cu persoana iubita, de a nu vrea sa pleci de langa ea”, povestindu-i lui George ca regretele care se simt in piesa sint foarte reale, foarte adevarate pentru ca la vremea respectiva a trebuit sa ii paraseasca prietena pentru a pleca in turneu. Cand si-a dorit sa ia o pauza nu s-a gandit ca va fi atat de lunga, de 7 ani, dar simte ca puterea lui creativa a lucrat astfel mai mult si acum este foarte fericit ca s-a intors cu un nou material discografic. Eagle Eye si Jimmy au cantat live “Can’t get enough”, nou lui single, “Free” si “Save tonigh”, el spunand de asemenea ca anul viitor va incepe un turneu si spera sa includa si Romania pe lista lui.


La final DJ-ul ProFM a declarat despre invitatul sau ca este “foarte misto, super relaxat…  m-am bucurat sa fie alaturi de mine si atat el cit si Jimmy sint genul de oameni pe care am am visat sa ii intervievez in studioul ProFM. Am stat mult de vorba cu el si mi-a promis ca data viitoare cind vine in Romania ne auzim sa petrecem ceva timp impreuna, mai ales ca impartasim si aceeasi pasiune pentru ski ”, a incheiat George.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”
Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

FILM NOW Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau
Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT Diferență uriașă! Cât câștigă pe an românii din SUA
Diferență uriașă! Cât câștigă pe an românii din SUA
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort