Bucuresti | 102,8FM EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

2 in 1: Nunta si botez pentru proaspata mamica Giulia Anghelescu si iubitul ei, Vlad Huidu

2-in-1-nunta-si-botez-in-cuplul-giulia-anghelescu-si-vlad-huidu 1

Dupa o relatie de cinci ani, cuplul a ajuns in fata altarului. Cei doi au decis sa faca nunta si botezul fetitei lor in aceeasi zi, scrie ProTV Magazin.

Cantareata a purtat o superba rochie de mireasa cu o trena lunga de trei metri.

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu si-au ales ca nasi niste prieteni buni. Vezi mai multe imagini la povestiri Adevarate, azi la ora 16:00, pe AcasaTV.

Top citite
01 Giulia Anghelescu
Giulia nu a mai urcat pe scenă de trei ani și se pregătește pentru o nouă profesie. Ce își dorește fosta membră a trupei Candy să facă
02 Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu
Giulia și soțul ei au aniversat zece ani de la logodnă. Imaginea făcută publică pe internet i-a uimit pe fani: ”Ați rupt topurile!”
03 giulia anghelescu
Giulia Anghelescu, pozată de soț în cele mai senzuale ipostaze, pe plaja din Zakynthos. Cei doi au sărbătorit nouă ani de căsnicie
04 giulia-header-instagram
Cum arată Giulia, la aproape 18 ani de când a părăsit trupa Candy. E într-o formă de zile mari și pozele în costum de baie o dovedesc
05 giulia-header-instagram
Giulia a vorbit despre separarea de soţul ei, Vlad Huidu
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
giulia-vlad-huidu
Giulia a dezvăluit motivul despărţirii de Vlad Huidu

Ca în orice cuplu intervin şi momente mai dificile. Unii reuşesc să treacă peste ele, alţii nu. Giulia a povestit momentul despărţirii de soţul său, Vlad Huidu.

giulia-mai-senzuala-si-mai-frumoasa-ca-niciodata-in-clipul-un-om-cu-un-pian-cum-arata-ea-in-cel-mai-nou 1
Giulia, mai senzuala si mai frumoasa ca niciodata in clipul "Un om cu un pian". Cum arata ea in cel mai nou videoclip al sau

Reintoarcerea artistei in peisajul muzical autohton este marcata de acest noumaterial, primul de dupa nasterea micutei Antonia Sabina.

giulia-si-redblonde-te-colinda-de-craciun-vezi-ce-piese-canta-video
Giulia si RedBlonde te colinda de Craciun! Vezi ce piese au cantat! VIDEO

Spiritul Craciunului ne-a cuprins pe toti astfel ca artistii ne incanta cu tot felul de colinde interpretate intr-o maniera cat mai originala. Anul acesta fetele de la Red Blonde, cunoscute pentru talentul lor, au facut echipa cu Giulia si au surprins cu aceasta colaborare inedita.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”