Bucuresti | 102,8FM MINELLI - BUG A BOO (NEW PW)

Pleaca STEVEN TYLER de la Aerosmith?

pleaca-steven-tyler-de-la-aerosmith

Conform unor zvonuri si ale unor declaratii date de catre Joe Perry, chitaristul trupei, Aerosmith s-ar putea desparti de Steven Tyler, urmand sa-l inlocuiasca pe acesta in viitor.

Viitorul trupei a devenit incert in ultimele cateva luni, dupa ce Tyler a cazut de pe scena in timpul unui concert sustinut in luna August in Dakota. Aerosmith au amanat ulterior un tur prin America de Sud iar chitaristul Joe Perry a declarat ca Tyler 'ar trebui sa se adune' pentru ca trupa sa poata supravietui.

Acum se pare ca rockerul in varsta de 61 de ani si-ar fi parasit colegii de trupa dupa un concert sustinut in Abu Dhabi luna trecuta si ca nu si-ar mai fi contactat colegii de atunci. Joe Perry a declarat pentru ziarul Las Vegas Sun: "Steven a plecat din cate imi dau seama. Nu stiu mai multe decat dumneavoastra despre asta. Am vazut pe Internet ca Steven a declarat ca va parasi trupa."

Perry sustine ca Tyler - tatal actritei Liv Tyler - a refuzat sa raspunda la telefon si sa explice celorlalti membri ai trupei ce se intampla. El a spus : "Nu a luat legatura nici cu mine, nici cu ceilalti membri ai trupei. El e cunoscut pentru asta, asta este un lucru cu care am invatat sa traiesc. Incerc sa nu bag in seama asta. In mod cert, nu s-a daruit 100% trupei de mult timp incoace. In mod sigur planuia asta de mult timp. A nu-ti baga in seama fratii pana la punctul la care trebuie sa afle de pe Internet... Inca tin la el ca persoana, sau cel putin la persoana pe care credeam ca o stiu. Dar lucrurile se schimba."

In legatura cu inlocuirea lui Steven Tyler, Perry a declarat : "In ceea ce priveste inlocuirea lui Steve... Vom gasi probabil pe cineva care va canta acolo unde avem nevoie de un vocalist, iar apoi poate vom putea sa miscam trupa Aerosmith inainte, sa crestem putin intensitatea."

Brad Whitford, si el chitarist al trupei Aerosmith, a declarat pentru revista Classic Rock ca se doreste inlocuirea lui Tyler in cazul in care acesta nu revine. El a spus : "Nimeni nu-l poate inlocui pe Steven si nimeni nu-l poate imita - el este unic. Dar daca cineva ar fi dispus sa cante alaturi de noi si chimia ar fi potrivita, de ce nu?"

Intre timp, Liv Tyler, fiica celebrului rocker de la a carei declaratie intr-un ziar se pare ca ar fi pornit toata nebunia neaga faptul ca ar fi spus ca tatal ei, Steven Tyler, va parasi trupa.

Top citite
01 steven tyler de la aerosmith
Steven Tyler de la Aerosmith s-a internat de bunăvoie la dezintoxicare. Trupa și-a amânat concertele de vara aceasta
02 thirty-seconds-to-mars
Se destramă trupa Thirty Seconds To Mars? Chitaristul a plecat din formaţia lui Jared Leto
03 Imagine: John Lennon 75th Birthday Concert
Puțini știau cât e de tânără și frumoasă. Cum arată iubita lui Steven Tyler, solistul Aerosmith
04 steven tyler
Aerosmith și-a anulat concertele! Steven Tyler are probleme de sănătate!
05 rockerul-furios-cu-fustita-de-fetita-steven-tyler-in-pantaloni-de-femeie-la-plaja-de-nudisti-foto 2
Rockerul furios, cu fustita de fetita :) Steven Tyler, in pantaloni de femeie la plaja de nudisti. FOTO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
video-lady-gaga-britney-spears-sau-inna-le-copiaza-astea-sunt-cele-mai-influente-videoclipuri-din-istorie
VIDEO Lady GaGa, Britney Spears sau Inna le copiaza! Astea sunt cele mai influente videoclipuri din istorie!

e-oficial-aerosmith-vin-in-romania
E OFICIAL! AEROSMITH VIN IN ROMANIA!

concert-aerosmith-in-romania
CONCERT AEROSMITH in ROMANIA?!

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu