Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CYRIL - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Lora - Valul (Official Video)

lora

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Am scris aceasta piesa acum 1 an, intr-o tabara de muzica, impreuna cu baietii de la Fly Records. Este o piesa ce descrie foarte bine mentalitatea mea intr-o situatie pe care am trait-o si pe care am perceput-o ca pe un circ. A ajuns in aceasta forma finala cu contributia baietilor de la Fly Records si a lui Serban Cazan de la HaHaHa Production. Mi-am dat seama ca eu trebuie sa cant aceasta piesa si sunt recunoscatoare ca am lucrat cu oameni atat de talentati pentru acest single.  Ii multumesc, in primul rand, regizorului Iura Luncasu pentru ca a spus ‘Da’ propunerii mele de a colabora la acest clip plin de nuante si metafore, tuturor oamenilor implicati, incepand cu echipa Circului Globus si continuand cu prietenii, fanii si echipa de productie; toti au rezistat eroic timp de 22 de ore cat a durat filmarea.  Sper sa ajunga repede la inimile voastre si sa va dea acea doza de ‘haz de necaz’, atat de importanta in ziua de azi. Mereu a voastra, Lora”. 

Top citite
01 lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”
02 lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată
03 Lora
Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"
04 lora
Îmbrăcată de la gât până-n picioare, dar extrem de senzuală. Lora a făcut furori pe Instagram într-o salopetă mulată
05 ionut-ghenu-lora-insta
Lora, indecisă ce rochie să poarte la nunta cu Ionuț Ghenu. Cei doi au decis să se căsătorească după opt ani de relație
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lora
Lora, o Crăciuniță modernă și plină de senzualitate, într-o fustă mini cât o fâșie de material și un top cu vedere la abdomen

Lora a intrat în atmosfera sărbătorilor și a decis să le abordeze într-un stil propriu și plin de senzualitate. Cântăreața a postat un clip de câteva secunde pe Instagram, în care apare într-o ținută super îndrăzneață.

lora
Lora, răvășitoare într-o ținută curajoasă, cu transparențe și latex. Fanii, total cuceriți: "Mă chinui de 5 minute să zic ceva"

lora
Băutura pe care Lora o consumă în fiecare dimineață. Ce face artista pentru a se menține în formă: „Nu cred în diete”

Lora este una dintre cele mai atrăgătoare artiste din industria muzicală, reușind să-și păstreze o siluetă atractivă și o energie de invidiat. De-a lungul anilor, cântăreața pare să nu fi fost afectată de schimbările timpului, ceea ce se datorează în mare parte stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!