Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM SMILEY - CULOAREA TA

Paula Seling, noi dezvăluiri despre prima întâlnire cu fiica ei: ”Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări!”

Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei / Facebook

Paula Seling a ținut secretă adopția fiicei ei timp de șase ani de zile, până când aceasta a decis dacă vrea sau nu să fie în lumina reflectoarelor. Acum, însă, celebra cântăreață a vorbit despre momentul în care a întâlnit-o pe Elena și a dezvăluit detalii din timpul procesului de adopție.

În cadrul unui interviu pentru Viva!, artista a mărturisit că procesul de adopție a fost unul minuțios, ba chiar a mers și la psiholog în acea perioadă, însă în momentul în care a cunoscut-o pe Elena, aceasta știut că va fi fiica ei.

Citește și: Adevărul despre divorțul dintre Paula Seling și Radu Bucura. Motivul pentru care cei doi au decis să se separe: ”Discuțiile erau dese!”

”Elena avea trei anișori în momentul adopției. Noi ne-am dorit un copil, să fie cel trimis nouă, iar când am văzut-o pe Elena, am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi”, a spus cântăreața, potrivit sursei citate, adăugând: ”Când am văzut-o prima oară, amândoi am știut că ea este copilul nostru. Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine”, a mai spus ea.

De asemenea, în ceea ce privește relația ei cu Elena, fiica ei de nouă ani, aceasta a mărturisit că fiecare zi aduce emoții diverse: ”Fiecare zi vine cu emoții diverse. Personal, mă întreb, cu fiecare decizie, dacă fac ceea ce trebuie. Și, apoi, mă gândesc că singura lege ce nu greșește este cea a iubirii. Temerile mele sunt legate de viitorul ei, dacă vom reuși să o îndrumăm spre valorificarea totală a talentelor ei, care să îi aducă satisfacție și fericire la vârsta adultă.Elena e perfect adaptată vieții de familie și regulilor casei noastre. E veselă, energică, sociabilă, iubitoare, muncitoare, creativă și sigură pe ea. Îi plac matematica și desenul, dansează și, uneori, cântă prin casă. Suntem extrem de apropiate și ne place să ne provocăm una pe alta.”, a mai dezvăluit ea.

Citește și: Val de reacții după ce Paula Seling a dezvăluit că a adoptat o fetiță în urmă cu șase ani: ”Îmi confirmă încă o dată că ești specială!”

Paula Seling a recunoscut că s-a despărțit de soț

După luni de zile în care a ales să nu vorbească despre acest subiect, săptămâna trecută, chiar înainte de Revelion, Paula Seling a recunoscut că s-a despărțit de Radu Bucura, omul care i-a fost soț timp de 17 ani. 

paula seling si sotul ei

Paula Seling s-a căsătorit în 2005 cu Radu Bucura. / Foto: arhivă personală

"Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Personal, am considerat un eşec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost. Perioada a fost cumplit de grea. M-am refugiat în muncă. Vă asigur că nici unul nu a greşit cu nimic. Pur şi simplu, nişte diferenţe de percepţie asupra vieţii s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră am înţeles cine suntem şi că ne datorăm unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul şi lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu eşti ceea ce omul tău are nevoie. Cred că viaţa ne-a oferit nişte provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creşterea copilului nostru. Vom face tot ce putem să o creştem simţind că suntem o celulă a iubirii, toţi trei, indiferent ce se întâmplă", a spus Paula Seling pentru Viva.

Citește și: Paula Seling, “regina iernii”. Artista a îndurat un ger de -9 grade Celsius doar într-o rochie roșie, foarte decoltată și elegantă

În cadrul aceluiași interviu, artista a dezvăluit că a adoptat o fetiță. Micuța se numește Elena, are nouă ani și există în familia ei de șase ani.

”Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a declarat artista, potrivit sursei citate.

 

Galerie foto

Top citite
01 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
02 crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”
03 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
04 Andreea, fiica lui Nick de la N&D/ Foto: Instagram
Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Are 17 ani, iar artistul i-a cunoscut deja iubitul: „A crescut prea repede”
05 misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Clara, cea mai mică fiică a Andreei Bălan, a împlinit vârsta de 5 ani, iar în weekendul care tocmai s-a încheiat, mama ei a organizat o petrecere memorabilă în cinstea acestei ocazii speciale. La evenimentul plin de bucurie și veselie a fost prezent și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropiată cu fiicele interpretei și ale actorului George Burcea.

Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”

Paula Seling, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani, a făcut public un mesaj emoționant, dedicat fiicei sale, Elena, care tocmai a împlinit zece ani.

North West în noul videoclip al lui Kanye West/ Profimedia
North West, vedetă în noul videoclip al lui Kanye West. Puștoaica de doar 10 ani a făcut furori cu versurile sale

North West a demonstrat că a moștenit talentul tatălui său celebru, făcându-și debutul în industria muzicală în cadrul celui mai recent videoclip lansat de Kanye West. Puștoaica de doar 10 ani și-a cântat versurile cu patos și a cucerit publicul din mediul online. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN
Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

FILM NOW Lily Collins, într-o ținută lejeră și fără machiaj în timpul unei plimbări în capitala Franței. Actrița din „Emily in Paris” filmează în prezent al patrulea sezon al serialului
Lily Collins, într-o ținută lejeră și fără machiaj în timpul unei plimbări în capitala Franței. Actrița din „Emily in Paris” filmează în prezent al patrulea sezon al serialului

Lily Collins, într-o ținută lejeră și fără machiaj în timpul unei plimbări în capitala Franței. Actrița din „Emily in Paris” filmează în prezent al patrulea sezon al serialului

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună:
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală