Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TIESTO - LAY LOW

Paula Seling, fabuloasă la 44 de ani, într-o rochie mulată, cu o crăpătură adâncă. Artista a recunoscut că s-a despărțit de soț

Paula Seling
Paula Seling / Facebook

Paula Seling este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. În vârstă de 44 de ani, celebra cântăreață se bucură de succes în plan profesional și, deși a trecut printr-un divorț, ea a găsit puterea de a zâmbi, mai ales că o are alături pe fiica ei, pe care a adoptat-o în urmă cu șase ani.

La câteva săptămâni de când a dezvăluit că a adoptat o fetiță în urmă cu șase ani, dar a păstrat totul secret pentru că și-a dorit ca ea să aleagă dacă își dorește sau nu să apară în presă, Paula Seling și-a impresionat prietenii virtuali.

Citește și: Adevărul despre divorțul dintre Paula Seling și Radu Bucura. Motivul pentru care cei doi au decis să se separe: ”Discuțiile erau dese!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai exact, într-o fotografie postată pe rețelele sociale, aceasta apare îmbrăcată într-o rochie lungă, mulată pe corp, ce impresionează prin șlițul adânc, ce-i lasă la vedere picioarele lungi.

”Ești minunată, scumpa mea!”, ”Cea mai frumoasă!”, ”Superbă ca întotdeauna!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Val de reacții după ce Paula Seling a dezvăluit că a adoptat o fetiță în urmă cu șase ani: ”Îmi confirmă încă o dată că ești specială!”

Paula Seling a recunoscut că s-a despărțit de soț

După luni de zile în care a ales să nu vorbească despre acest subiect, săptămâna trecută, chiar înainte de Revelion, Paula Seling a recunoscut că s-a despărțit de Radu Bucura, omul care i-a fost soț timp de 17 ani. 

paula seling si sotul ei

Paula Seling s-a căsătorit în 2005 cu Radu Bucura. / Foto: arhivă personală

"Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Personal, am considerat un eşec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost. Perioada a fost cumplit de grea. M-am refugiat în muncă. Vă asigur că nici unul nu a greşit cu nimic. Pur şi simplu, nişte diferenţe de percepţie asupra vieţii s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră am înţeles cine suntem şi că ne datorăm unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul şi lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu eşti ceea ce omul tău are nevoie. Cred că viaţa ne-a oferit nişte provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creşterea copilului nostru. Vom face tot ce putem să o creştem simţind că suntem o celulă a iubirii, toţi trei, indiferent ce se întâmplă", a spus Paula Seling pentru Viva.

Citește și: Paula Seling, “regina iernii”. Artista a îndurat un ger de -9 grade Celsius doar într-o rochie roșie, foarte decoltată și elegantă

În cadrul aceluiași interviu, artista a dezvăluit că a adoptat o fetiță. Micuța se numește Elena, are nouă ani și există în familia ei de șase ani.

”Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a declarat artista, potrivit sursei citate.

Galerie foto

Top citite
01 Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”
02 Paula Seling
Paula Seling a împlinit 45 de ani. Ce i-ar spune azi „copilei cu ochi plini de speranță și de visuri”
03 paula seling si fiica ei
Fiica Paulei Seling își dorește un frate sau o soră. Ce spune artista despre un al doilea copil: „Eu nu cred că dragostea se împarte”
04 paula seling
Paula Seling, declarații la un an de la divorțul de Radu Bucura: „E un gen de iubire care nu dispare niciodată”
05 Paula Seling, fiică întâlnire
Fiica Paulei Seling, întâlnire cu Dorian Popa. Cum a decurs totul a impresionat-o pe artistă, iar imaginile sunt virale
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paula Seling
Paula Seling, mesaj emoționant în ziua în care fiica ei a început școala. Artista a adoptat-o pe Elena în urmă cu mai bine de șase ani

A trecut aproape un an de când Paula Seling a dezvăluit că a adoptat o fetiță, iar acum artista a marcat prima zi de școală a fiicei ei printr-un mesaj emoționant.

paula seling si sotul ei
Ce a răspuns Paula Seling atunci când a fost întrebată dacă își dorește o relație după divorțul de Radu Bucura: „Da, de ce nu?”

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie, iar acum, la aproape un an de când s-a aflat că aceștia nu mai sunt împreună, artista a vorbit despre o nouă relație.

paula seling
Paula Seling, într-o rochie scurtă, la 43 de ani. Imaginea inedită i-a cucerit pe fani: „Absolut răvășitoare!”

Paula Seling este considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și este recunoscută pentru faptul că a ales întotdeauna să fie o prezență discretă. De curând, însă, ea și-a surprins complet prietenii virtuali.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”
Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”

Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT FOTO ”Operă de artă”. A refuzat o ofertă uriașă și face ”cea mai frumoasă biserică din lume”, lângă București! Așa arată
FOTO ”Operă de artă”. A refuzat o ofertă uriașă și face ”cea mai frumoasă biserică din lume”, lângă București! Așa arată
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil